0 oy
160 göst.
Diğer kategorisinde (4,421 puan) tarafından
Ya kızlar kızım 2 yaşında tuvalet eğitimi vermeye çalışıyorum tuvalete her oturttuğumda ağlamaya başlıyor uyku düzeni bazen bozuluyor arada tökezlediğimiz zamanlar oluyor. Düşünüyorum da eskiden 5-6 çocuk yapan annelerimiz tuvalet eğitimi olsun uyku düzeni olsun nasıl yapıyorlarmış acaba. Yani en önemlisi tuvalet eğitimi, nasıl alışmışız ki biz acaba çok merak ediyorum. Sanırım biz çok usluyduk şimdiki çocuklar çok hiperaktif çünkü 

6 Cevaplar

0 oy
(4,468 puan) tarafından
Küçükken köye gittiğimizde gördüğüm kötü görüntüler aklıma geldi:))))
(4,421 puan) tarafından
Ne gördün kıızzz :D
(4,468 puan) tarafından
Sağa sola yaparlardı geldikçe bende huylanirdim tabi:)) yani demem o ki sanırım bu kadar üstüne düsmediler canım her konuda olduğu gibi saldım çayıra:))
-Reklam-
0 oy
(1,493 puan) tarafından
Annemler beş babamlar yedi kardeş ninelerim her seferinde anlatır işte onların sofraları vadi ordan dışarı çıkamazlardı evi kırklardım her gün halı silerdim tane dökemezlerdi gezerek yiyemezlerdi diye aha benimkinin önüne sofrayı ser oturur yer içinde dersin ki maşallah sofrada yemeyi biliyor sonra napıyor sofrayı başından aşağı çırpıyor  imreniyorum vallahi eski annelerimize ninelerimize
0 oy
(14,950 puan) tarafından
Rahmetli k.validem anlatırdı kundaktaki bebeği tahta gibi bahlarlarmis totosunun denk geldiği yerde delik olurmuş altını baglamazlarmis sancakta aksama kadar öyle yatarmis. Anneannemle 40 çıktığında alisirin tutu tutuven alışır derdi. Gercekten de öyleydi 4 qylikti kızım hafif oturmaya başladığında laximliga tutardım bazi sebeplerden dolayı devam edemedim ama şuan lazimliktan korkmuyor koşarak gidip oturuyor. 24 aylık benim de eğitime başlamam lazim
0 oy
(3,464 puan) tarafından
Eşimin anneannesi 2-3 aylıkken bezi bıraktırıyormuş. Valla 21 aylık kızıma mamayı bıraktıramadım ben
0 oy
tarafından
8 sene öncesini soylim kaynanam eltim aynı evdeydik eltimin oğlu ozaman 2 yaşındaydı hem evde tuvalet hemde dışarda vardı her sabah kalktığında oğlu kendisi bezini cikartio dışardaki tuvalate giderdi 

4 gün sonrasinda da artık bez takmamaya başladı istemiyordu 

Yani çocuk ailesinde ne görürse onu yapıyor çocuğun yanında ay tuvaletim  geldi diye söylenip dur oda anlar diye düşünüyorum 
0 oy
tarafından
Benim annem yürümeye başlayınca her tuvalete gittiğinde bizi de götürürmus öyle alışmışız hatta zorlanmamis yani nemim 19 aylık anneme diyorum nasıl yapacam diye önce tisi öğret ne olduğunu öğret diyor şuan bezine yaptıktan sonra tis diyor bazı zamanlar

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 426 göst.
27 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 464 göst.
23 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Zezeee (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 518 göst.
10 Ocak 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,070 soru