0 oy
100 göst.
Diğer kategorisinde (168 puan) tarafından
Kızlar 9 ay önce doğum yaptım. Bebeğim sadece bir göğsümden emdi sarılık olmuştu bende üstelemedim. Daha sonra bebeğim 3 aylıkken kaza yaptık Allah'a şükür hiçbirimize bişey olmadı ama bende istemeden etkilendim panik atak , hastalık hastası oldum. En uak şeyden nem kapıyorum şimdi de emzirmediğim göğsüm sanki içten cız cız ediyor ben belki döner diye banyoda falan sağdım ama tadı değişmedi az da olsa sağdığım için sıkınca süt geliyor hatta fışkırır tarzda ama göğsüm dolu değil hafif içindeki cızlama o yüzden olabilir mi yoksa aklıma kötü şeyler geliyor. Kötü bişey yoktur dimi genel cerrahiye gidemiyorum aylardır randevu da yok korkuyorum süttendir dimi emzirdiğimde yok

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sütten bence ya. Eger çok büyük bir darbe almadiysan göğsüne süt yapar. 
(168 puan) tarafından
Yok darbe almadım Allah'a şükür kitle falan da yok elle kontrol ediyorum tadı hala tuzlu olduğu için emziremiyorum ama banyoda hafif sağdım hep ni umut tadı düzelir diye de şimdi sıkınca fışkırıyor ama devamı gelir mi bilmiyorum ondan cız eder dimi
tarafından
Evet canım. Ben bazen bir göğsümü emzirince öbür göğsümde sızlıyor mesela. Suttendir. Müsterih ol.
(168 puan) tarafından
İçten sızlıyor dimi sizinde. Çok sağolun içimi rahatlattınız :)
tarafından
Evet evet öyle oluyor. Rica ederim:)
(168 puan) tarafından
Çok sağolun Allah razı olsun :)))
-Reklam-
0 oy
(1,294 puan) tarafından
Mastit olmuş olabilir mi 
(168 puan) tarafından
Yok göğsüm sert değil ama sıkınca geliyor ne tam kesildi ne çok birde emziremiyorum banyodan banyoya duşta sanıyordum tadı düzelsin diye de düzelmedi , düzelmez heralde ondan cızlıyor galiba zaten her zaman değil arada sık da değil

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 164 göst.
18 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Bicirik1 (148 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 128 göst.
0 oy
3 cevap 340 göst.
+2 oy
20 cevap 356 göst.

Kategoriler

1,470,841 soru