+1 oy
333 göst.
Diğer kategorisinde (15,249 puan) tarafından
Yarınn okul sonrası arkadaşım ve oğlu ile bana geçeceğiz kızımla oğlu kreşten arkadaş biz de okuldan. Patatesli börek yaptım,karışık soslu kızartma hazır edip koydum gelince ısıtırım diye düşündüm. Mantarlı omlet yapacağım hızlıca olur zaten o. Domates salatalık Biber roka reyhan yeşillik tabağı yaparım dedim. Zeytin peynir çeşitleri tahin pekmez reçel vs. Pankek yapayım mı sizce kızlar ya da waffle makinesinde bir iki waffle mı şaapsam yoksa yeter mi bu kadar? Yoruldum şimdi uzandım bir yetmez derseniz ek önerisi verir misiniz 

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
O otururken waffle yapabilirsin bence :) neden olmasın :) 
tarafından
Yooo neden boş olsun çikolata sür üzerine var olan meyveyi koy muhteşem olur :)
(23,428 puan) tarafından
B3nce boş olur. Hindistan Cevizi de dokulebiliyor. İlke bişey dökmek istersen. Varsa evde onu dokebilirsin. Ama bence dokmesen de olur.
tarafından
Neden boş olsun çikolatasını bol sürsün meyve de biraz fazla katsın gayet güzel oluyor
(23,428 puan) tarafından
Kız boş olur yazmışım yanlışlıkla shdgsghd. Olmaz diye yazacaktım. Farkında bile değilim
(15,249 puan) tarafından
Tamamdır kızlar Hindistan cevizi var ondan da dökerim tenks hepiciğinize ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
İkiniz aynı anda gideceksiniz eve zaten pankek olmazda simit falan alırsın yeter
(15,249 puan) tarafından
Fırına uğrayacağım da işte on ikide geleceğiz kalır mı simit bilemedim esmoş ya da eşime diycem çarşıdan gelirken alacak öyle bizi almaya gelecek
tarafından
Borekte olabilir, aslında,borek poğaça simit ortaya karışık birde kahvaltılık yeter hocam 2 kisiniz zaten
(15,249 puan) tarafından
Börek var balım yaptım onu zaten pide ekmek alıcam bir de yeter diyorsan valla yapmıyorum. Aha pes ettim
tarafından
Eee tamam hocam daha ne istiyon yeter bende gelemmi fazla zaten :))
(15,249 puan) tarafından
Gel kız valla kafamız dağılır bir güzel keşke yakın olsan❤️
0 oy
tarafından
Vala bence yeter kaç kişisiniz zaten yiyemezswniz kalır israf olur 
(15,249 puan) tarafından
İsraf etmeyiz inşallah kuşum ya sağ olasın ❤️
tarafından
Afiyet olsun ablam
0 oy
(23,428 puan) tarafından
Yeter ya kalabalık değilsiniz zaten. Allah bereket versin.  Gelirken simit falan da alabilirsin. Pankekle ugrasmamis olursun. 
(15,249 puan) tarafından
Tamamdır çiçeğim ben sanırım waflle yapcam iki dk çırpıp çay olurken teşekkürler ❤️
(23,428 puan) tarafından
Afiyet olsun ☺️
0 oy
tarafından
Eline sağlık daha ne olsun yeterli bu kadar 
(15,249 puan) tarafından
Sağol çiçeğim ❤️
0 oy
(9,679 puan) tarafından
Beraber gelip mutfakta waffle falan uğraşma bence illa tatlı tarzı olsun dersen gelin bohcasi gibi az bisey yap kişilik simdiden at dolaba.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 117 göst.
0 oy
3 cevap 168 göst.
+1 oy
2 cevap 110 göst.
25 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde clk38 (1,522 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 112 göst.
12 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ben geldm (2,233 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,485 soru

24,169,856 cevap

335,811 kullanıcı

...