Biliyorum günah ancak ne sprale nede başka yöntemlerin koruycana inanmıyorum bu yüzden düşünüyorum birde yaş sınırı varmış duyduğuma göre olan varsa bilgi alabilirmiyim
Hanimlar oyle diyorsunuz da , size annemden örnek vereyim , biz 6 kardesiz annem 5 çocuktan sonra bitirmis artik olayi. O zamanlarda meshur tabi tupleri baglatma , doktorlar önermiş felan ama benim babam hoca, istememis. En küçük ablam 15 yaşındayken annemi hastalik yakalamis rahminde koca koca kistler olusmus ameliyat masasinda kalma ihtimali cok yuksekmis , doktor tek şansın dogum yapmak bu parcalar ancak dogumla atılır demis. Neyse beni yapmışlar ve dedikleri gibi bütün kistleri dogumda dökmüş annem . Eger tupleri baglatsaydi Allah korusun belki simdi hayatta degildi. Diyecegim o ki basiniza ne geleceğini bilemezsiniz...
Yaptırma canım rabbim verecek olsa Önüne geçemezsin ki mesela bak vermedimi vermiyor günahı işin ici Ne karıştırma bence yine de kendin bilirsin rabbim yiyeceği ekmeği varsa doğar olur boşver verecek olan rabbim tüplere bakmıyor kuzum onunla da hamile kalan var
1,486,252 soru
24,298,551 cevap
343,925 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın