0 oy
832 göst.
Diğer kategorisinde (12,026 puan) tarafından
Durum bir tanidigimizla ilgili,

Bu kişiler 12 yıllık belki daha gecik evli.Bu konular çıkana kadar biz bilmiyorduk.Biz bayanın tanidigiyiz.Esi boşanmak istedi.Sebepte suymus.adam defalarca eşini uyarmış.yani 12 senedir uyariyormus cinsellikten kaçma red etme diye.Kadin aylarca istemiyormuş.ne zaman adam kavga ediyormuş ondan sonraki gece yanasiyormus gene aylarca hayır diyormuş.turlu bahaneler ile red ediyormuş.Yataklari filan ayrimis bahane ile.Adamin hiç bir ailevi cemiyetine katilmiyormus bir de kendi tarafi olunca da adamı istemiyormuş sen gelme diyormuş.Adam sohbet edelim diyormuş vakit geçirelim diyormuş hep bir bahane ile red ediyormuş.biz zamanında bu adamın çok kıskanç olduğunu duyduk kadından.surekli benimle kavga ediyor aldatıyor musun başkası mı var diyor diye anlatırdı biz de adamı manyak sanirdik.

Şimdi adam karşısına almış boşanmak istediğini ,dayanamadigini,kadınlı bir ortama (iş yeri ,market filan bar vs değil) girmekten cekindigini çünkü her hangi bir kadının ilgi gösterirse içindeki boşluktan dolayı yanlış birşey yapmaktan korktuğunu söylemiş.Seni aldatmak istemiyorum karakterim asla değil bu yüzden ayrılalım benim de ilgiye sevgiye ve cinselliğe ihtiyacım var demiş.

Ben adamı haklı buldum.adam gibi aldatmadan ayrılmak istiyor dedim.Ama ben haksiz oldum :D evlilik buymuş herkes böyleymiş adam haksizmis :D 

Siz ne düşünüyorsunuz kızlar?

19 Cevaplar

0 oy
(12,026 puan) tarafından

En İyi Cevap
Kızlar kadın ağlayınca biz tabi durumu bilmiyoruz.sormuslar ne oldu diye sebepsiz kavga ettik çekti gitti demiş.bir enistemizi konuşmaya admai ikna edip orta yol bulmaya gönderdik.eniste gelmiş kıpkırmızı sinirden.siz bilmeden etmeden ne diye beni gönderiyorsunuz demiş.bunlari anlatmış.adam demiş ki beni herkese deli ilan etti .kıskançlıktan şizofren ilan etti ama durum bu.defalarca konuştum nedenini sordum cevap vermedi.aileme sürekli kulp buluyor gelsiklerinde sürat asiyor ailem artık gelmiyor kavga çıkmasın diye demiş.benim ailem gelmiyorsa seninkiler ne diye her gün burada o zaman ben de istemiyorum demiş sözde bizim kız her yeri kırmış dökmüş.ne diyorsun diye.adam diyormuş ki ben kavga çıkmasın diye evde ağzımi dahi açamıyorum.kafasina eseni yapıyor.kendo arkadaşları ile her istediği yere gidiyor beni arkadaşlarımdan dahi etti.bir arkadaşım oluyor sebepsiz yere onunla görüşmeye çeksin diye kavga çıkartıyor.dugun oluyor gelmiyor ben yanlız gidiyorum kendi tarafi olunca da sen gelme diyor.(Bu arada bu kesinlikle doğru) Defalarca oturtup konuştum buna sebep veren sensin.sen kendini sebepsiz çektikçe bahane buldukça bende neden diye iyice bakıyorum demiş.iste en sonda güzelce konuşup eşyalarını alıp gitmiş.
-Reklam-
+1 oy
(2,366 puan) tarafından
Başkasının özel hayatını yaşadığı sorunları neden burda anlatırsınız ki anlamam. Yaptığınız ayıp.
(12,026 puan) tarafından
Yani kimse kimseyi tanımadan tek ağızdan dinleyip elestirmeyecek.biz hep adamı manyak bildik kıskanç şizofren bildik çünkü öyle anlatıldı.ben de adamı haklı bulunca ve bunu direk dile getirince ben suçlu oldum.
0 oy
(234 puan) tarafından
Senin anlattigina gore bende adami hakli buldum aldatsaydi dahami iyi olcakti yani 
(12,026 puan) tarafından
Heh.biz hep adamı kıskanç manyak bildik.hatta hep derdim ki bu adam bu kadar kiskancsa bu kadın nasıl bu kadar rahat .düğün olur dernek olur kadın pur şekilde süslenip gelir adam yok.
0 oy
tarafından
Sana katılıyorum da kadının derdi neymiş bu kadar ya 
(12,026 puan) tarafından
O kadarını bilmem.ayrilma durumları çıkınca bizim başka tanıdık bir erkek adamla konuştu barıştırmak için adam öyle anlatmış.
tarafından
Adam iyi sabirliymis kız 12 sene ne demek benim eşim doğumdan sonra çok geri çekildi aylarca yaklasmadi en son bi kavga ettim sen beni aldatiyosun diye şimdi 1 hafta yaklasmasin yine aklıma geliyo adam ayrı sabırlı kadın ayrı umursamazmis valla adam gidip aldatsa o suçlu cikacakti
(12,026 puan) tarafından
Helal olsun .yemin etmiş adam bunlar olmasına rağmen bir kadına merhaba demedim demis
0 oy
(872 puan) tarafından
Adam haklı ve dürüst
(12,026 puan) tarafından
Ne diyim ki ben de böyle düşündüm ama bana diyorlar ki sacmaliyormusum herkesin evliliği buymus
(872 puan) tarafından
Her evlilik böyle olsa etrafta evli adam kalmazdı hepsi boşanirdi kadında erkek de sorumluluklarını yerine getirmeli herkesin böyle diyenler de demek ki bu tarz yaklaşıyorlar kocalarına
(12,026 puan) tarafından
Ben bir linç yedim .durum buysa adam haklı boşanmak istemede dedim.aman aman diyim neler duydum
0 oy
tarafından
Eğer gerçekten tam olarak böyleyse kesinlikle adam haklı bilmediğimiz de başka şeyler varsa onu bilemem
(12,026 puan) tarafından
O Kadri bende bilemem.baristirmak istenildi çünkü kadın çok ağlıyor bosanmam diyor.seviyorum diyor.biz de bir enistemizi gönderdik konuşsun diye.adam da bunları anlatmış.biktim etraftan manyak kıskanç anlatılmaya ama durum aslında bu demiş.bende adamı haklı buldum .giden enistemiz gelince bize kızdı .adam haklı ne diye daha onun yanindasiniz dedi.bende adam haklı durum buysa dedim.simdi de bizimkiler diyor ki ben haksizmisim nasıl bir kadın olarak adam haklı dermişim
tarafından
Kadın da hem boşanmam diyo hemde adama yar olmuyo ne saçma
0 oy
(513 puan) tarafından
Eğer bu gerçekse kadın haksız kocasını razı etmek zorunda cinsel anlamda reddetmek günahtır

Adam haklı 
(12,026 puan) tarafından
Ya durum cinsellik değil ki bacım.ben adamı anlıyorum.cinsellige takılı biri olasa 12 senede 12 bin kere aldatır.adamin derdi ilgisizlik bu beş belli
0 oy
(4,911 puan) tarafından
Kadının anlattıkları şimdi hikaye mi oldu? Belki adam tam da kadının anlattığı gibi biriydi, kadın da artık bıktı, soğudu ve sevmiyor. Bir insan neden bu hale gelir durup dururken? Bana kalırsa kadının söyledikleri doğru, adam kendinden nefret ettirmiş şimdi de kadını suçluyor benimle ilgilenmiyor diye. Yani kendisini haklı çıkartmaya çalışıyor.
(12,026 puan) tarafından
O kadarı bilmiyoruz.durumun daha içini.
(4,911 puan) tarafından
E tek taraflı dinlemişsiniz adama hak vermişsiniz, yorumlarda kimse kadının zamanında söylediği cümleyi ciddiye bile almamış. Herkes adam aldatmamış bravo şak şak demiş, aldatmaması övülecek bir durum değil doğal olanı bu. Boşanır, istediğini yapar.
(12,026 puan) tarafından
İşte adam da boşanmak istemiş zaten.
0 oy
(7,135 puan) tarafından
Bende adamı haklı buldum herkesin sevmeye sevilmeye ihtiyacı var insan mutlu olmak için evleniyor evlilikte 5S kuralı var demişler belliki S bin biri bile kalmamış bu evlilikte. Beyefendiyi haklı buldum ben
(12,026 puan) tarafından
Bende haklı buldum da linci yedim sulaleden
0 oy
(4,232 puan) tarafından
Herkes kendi açısından bakar olaylara bunları anlatan büyük ihtimalle erkek kadına sorsan neler der Rabbim herkesin evine huzur versin ama erkekler de bişey bi kere olunca sürekli oluyor gibi lanse etmeye bayılır biraz bana abartı gibi geldi 
(12,026 puan) tarafından
Bak bilmem onu enişte gelmis eve üstünden geçmiş herkesin gönderenler in
(4,232 puan) tarafından
Erkekler işlerine geldiği gibi konuşuyor keşke yüzleşselerdi canım bide şöyle düşün kadın cinsellik isteyip erkek yanaşmadığında kadın böyle bişeyden şikayet etse ne hakaretler duyar adı bile çıkar yani malesef adamlar herşeyi kendine yontuyor belkide aldatıyor kötü olmamak için duyulmadan boşanmaya çalışıyor aaammmaaannn erkolar kapatılsın bee
0 oy
tarafından
Kadınla konuşuldu mu peki onayladı mı bu konuları. Altta okudum seviyorum diyo ağlıyo demişsiniz o zaman derdi neydi. Bazı insanlar haklı haksız fark etmeksizin destek oluyo sizden de bunu beklemişler hiç takılma doğru bildiğinizi söylemişsiniz
(12,026 puan) tarafından
Aman ne linç yedim biliyor musun
tarafından
O zaman hiç karışma tepkisiz kal. Bizim ailede de bi sorun var çözümü söylüyorum dikkate almıyo gelip bana dert yanıyolar dinlemiyorum artık
(12,026 puan) tarafından
Ya bacım çok tuhaf oldu durum
tarafından
Seni çekiyorlar mı olayların içine
0 oy
(4,232 puan) tarafından
Eğer bu anlattığın gibiyse adam haklı. Kadının bu kadar reddetme sebebi neymiş peki. Gizli lezbiyen olmasın. Çevresinde tepkiyle karşılaşacağı için gizlemiştir belki. 
(12,026 puan) tarafından
Onu bilem bacım.ben fikrimi diyince linç yedim sulaleden
0 oy
(2,923 puan) tarafından
Bi insan bu kadar haklı olabiliyor mu :D uzun zamandır görmemiştim 
(12,026 puan) tarafından
Bilemicem.elbet herkesin eksiği falazsi vardır.bi hep derdik adam sürekli kadının ailesi ile birlikte hiç kendi ailesi gelmiyor diye.adam onu da demiş .kadın sözde sürat asiyormus ailesine.surekli kulp bulup elestiriyormus
0 oy
(537 puan) tarafından
Adama  helal olsun aldatmamis soylemis konuşmuş o kadinla ömürmü biter cevremde de boyle aileler var genellikle kadin baska biriyle görüştüğü icin kocasina yaklasmak istemedigini duygusu olmadini duyardik hep bence  o adam bosasin kadini
(12,026 puan) tarafından
Kavga etmeden eşyalarını hazirlamis bunları diyip gitmis
(537 puan) tarafından
Bu devirde boyle adamlarda varmış demekki
(12,026 puan) tarafından
Biz bundan seneler evvel bir ara duyduyduk.terapiste gidiyorlar diye.
0 oy
tarafından
Tabiki adam haklı yani kadınlar nasıl ilgiye muhtac kalabilirse bu erkeklerinde hakkı ki uzun sure cibsellik yasamaması esiyle dinen de uygun değil adam yine delikanlı adammış almıs karşısina açık açik konusmus. Kaaktersiz biri olsa aldatıp hayatına bise olmamis gibi devam ederdi yani.
0 oy
(1,080 puan) tarafından
Adama helal olsun vala ..Kadın madem adamı sevmiyo (ki hareketleri bunu gosteriyo) o zaman paşa paşa bosanack ..
0 oy
tarafından
Adam  haklida 12 yıldır neden  bi doktora vs gitmemisler yada bi evlilik terapistine
0 oy
(3,998 puan) tarafından
bu anlattiklarindan adami hakli buldum , kadinin cinsellikten kacma nedeni ne o da onemli adam bakimsiz mi ne bileyim ya da baska ozel konular mi var ? bunlar kari koca arasinda halledebilecek seyler , gerekirse doktordan destek alinir 
0 oy
tarafından
Bende kendimi haklı buldum:))Postu okudum iki taraf da dinlenilmeden haklı haksız yorum yapmak yanlış 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 377 göst.
12 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde ÖzEn (398 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 553 göst.
0 oy
7 cevap 451 göst.
10 Kasım 2020 Diğer kategorisinde & 2 Bal Annesi & (1,312 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 841 göst.
16 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,408 soru

24,071,938 cevap

330,706 kullanıcı

...