Durum bir tanidigimizla ilgili,
Bu kişiler 12 yıllık belki daha gecik evli.Bu konular çıkana kadar biz bilmiyorduk.Biz bayanın tanidigiyiz.Esi boşanmak istedi.Sebepte suymus.adam defalarca eşini uyarmış.yani 12 senedir uyariyormus cinsellikten kaçma red etme diye.Kadin aylarca istemiyormuş.ne zaman adam kavga ediyormuş ondan sonraki gece yanasiyormus gene aylarca hayır diyormuş.turlu bahaneler ile red ediyormuş.Yataklari filan ayrimis bahane ile.Adamin hiç bir ailevi cemiyetine katilmiyormus bir de kendi tarafi olunca da adamı istemiyormuş sen gelme diyormuş.Adam sohbet edelim diyormuş vakit geçirelim diyormuş hep bir bahane ile red ediyormuş.biz zamanında bu adamın çok kıskanç olduğunu duyduk kadından.surekli benimle kavga ediyor aldatıyor musun başkası mı var diyor diye anlatırdı biz de adamı manyak sanirdik.
Şimdi adam karşısına almış boşanmak istediğini ,dayanamadigini,kadınlı bir ortama (iş yeri ,market filan bar vs değil) girmekten cekindigini çünkü her hangi bir kadının ilgi gösterirse içindeki boşluktan dolayı yanlış birşey yapmaktan korktuğunu söylemiş.Seni aldatmak istemiyorum karakterim asla değil bu yüzden ayrılalım benim de ilgiye sevgiye ve cinselliğe ihtiyacım var demiş.
Ben adamı haklı buldum.adam gibi aldatmadan ayrılmak istiyor dedim.Ama ben haksiz oldum :D evlilik buymuş herkes böyleymiş adam haksizmis :D
Siz ne düşünüyorsunuz kızlar?