0 oy
3,251 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (135 puan) tarafından
Benim 4 yaşında oğlum var birlik oturuyoruz kaynanmla altlı üstlü yani 

Kaynanam ve kayınbabam oğluma çok düşkünler 

Eltim bugün doğum yaptı hastanede henüz bi kızı oldu onunda ilk gebeliği 

İşte bende böyle kaynanamin önünde dedim ki 

Oğlumun adı aras bu arada 

"Aras oğlum bak artık pabucun dama atılacak seni sevmiyecekler falan böyle şakasına dedim"

Kaynanamda dedi ki bin tane de bebek doğursalar benim bebeğim Aras tır diye 

Aynı zamanda görümcem de diyor arasın yeri benim kalbimd diye 

Eltimin kızınin fotoğrafını gördüler herkes bayıldı ay çok tatlı diye 

Bana da çok tatlı geldi ağladım bile:)).

Ama biraz kıskanıyorum tabi oğlumun pabucu dama atılacak diye

Yanlıs mi düşünüyorum sizce 

115 Cevaplar

0 oy
(670 puan) tarafından
B3nce yanlışsın hepsinin yeri ayrı eltimin bir kızı var benim bir kız bir oğlum var ama ne eltim kıskanır cocuklarimi ne de ben kıskanırım eltim kızıma ve oğluma çok güzel davranıyor nazlari ile oynuyor benim kızımda yengesini çok sever mesela oğlum henüz bebek 

Eltimle çok samimi değiliz normaliz ama bu durum çocukları alakadar etmez bence 

Kızıma doğum alışverişinden tut hâlâ bugün olmuş ne alıyorsak yiğenimede alıyorum elbise olur oyuncak olur kitap olur vs 
-Reklam-
0 oy
(498 puan) tarafından
Yok be ne kıskanması insan hali geçici bişeydir kıskançlıkla alakası yok bence
0 oy
(20 puan) tarafından
Valla hic kiskanmam benimde 2 oglum var biri 7 biri 5 yasinda kaynaamlar deli olur cok severler cok duskunler gezmeye giderken bile onalri goturur bu arada kaynanmlarin 32 tane torunu var hepsi kucuk tabi  benim ortanci eltimin 5tane cocugu var hepsi kiz en kucugu daha 9 aylik cok severler ama benimkiler onlarin yaninda bi baska eltim kiskancliktan dogurdu dogurdu ve bugunde 6. Hamile.oldugunu ogrendik aksine cevrede ve gorumceler bana diyo eltini neden kiskanip sende dogurmuyosun diyee aman banane derim niye kiskanayim cocuklara bakamiyor bile dogru duzgun arada sefil cocuklar bakabilcem kadar yaptim yaparim onu bunu kiskanip da pespese cocuklari rezil edemem dedim 
0 oy
(252 puan) tarafından
Yok be canim beee oda tatsin analiği bir torunari daha olsun eltim hamile suan tüp bebekle benimde 2tane var oğlan Allah kaderlerini güzel etsin
0 oy
tarafından
düzenlendi
Abi çok saçma çok saçma çok saçma 
0 oy
(7,356 puan) tarafından
Doğrusu yanlışı bırak sen hiç düşünme bence Nazlı 
0 oy
tarafından
Kaynım ilk evlendiginde dua ediyodum insalah bi an önce çocukları olurda benim çocuğumu artık rahat bırakırlar papuclarini dama atarlar diye 
0 oy
(2,056 puan) tarafından
Valla kusura bakma da siz gibiler olduğu sürece bu hayat herkese çok zor olacak herkesin çocuğu kendine güzel ne var yani biraz ilgi azalsa niye bu kadar bencilsiniz
0 oy
(1,018 puan) tarafından
Yanlış bir düşünce her torun  aynıdır cnm 
0 oy
(18,014 puan) tarafından

Kimi severlerse sevsinler hiç kıskanmam o bu sevecek diye değil anne olmak istediğim için doğurdum ben çocuğumu;)

0 oy
tarafından
Baslık eltilerin savaşıni hatirlatti  bence yanlıs düsünüyorsunuz her bebek her cocuk kim tarafindan sevilirse sevilsin kendi anne babasina degerli eltinizle kendiniz bir tutmayın bence kiskanilacak bi durum degil çocuk dogurmasi 
0 oy
(1,917 puan) tarafından
Hiç işim olmaz
0 oy
(5,097 puan) tarafından
Çok saçma, oğlunuza böyle yaparak kuzenine düşman edersiniz. Yanlış düşünüyorsun tabi ki 
0 oy
(163,265 puan) tarafından
senin adin nazarcan sen kiskanirsin
0 oy
nazarcan ne zaman psikolojik destek alacaksin
(7,185 puan) tarafından
Hiçbir zaman cünkü farkında değil kendinin hâl ve hareketlerinin.
bu sekikde saglikli bi cocuk yetistiremez
(7,185 puan) tarafından
Bi de ikinci çocuğu istiyor..
0 oy
(5,100 puan) tarafından
Çok ayip bence yaptığın aynı şeyin tam tersi olsa eleştiri yağmuruna tutarsın eltini çok yanlış düşünüyorsun 
0 oy
(236 puan) tarafından
Bu kadar açık olduğun için tebrik ederim öncelikle. Ama düşünceniz çok yanlış  :)
0 oy
(674 puan) tarafından
sen bi psikoloğa falan görünsene artık nazarcan
0 oy
(338 puan) tarafından
Çok ilginç bir düsunce  bence duygularınızı gözden geçirmenizi öneririm
0 oy
(5,016 puan) tarafından
İyi siz kendi kendinize demişsiniz. Benim eltim kızım 2 aylıkken hamile olduğunu öğrendi pabucun dama atılacak demişti kızıma. Her şeyi erken yapıcak benim çocuum demişti bi de. Yani küçük çocuklardan daha çabuk öğreniyorlarya ondan. Aklımda kıskanmak yokken sinir olmuştum. Siz de düşünmemeye çalışın öyle. Cinsiyet de farklıymış bişey olmaz:) 

İlgili sorular

+4 oy
62 cevap 3,122 göst.
25 Ocak 2025 Diğer kategorisinde y.s.a.1234 (238 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,335 soru

24,014,993 cevap

327,970 kullanıcı

...