Kızlar eşinizin işini siz yapacak olsanız mesleğiniz ne olurdu ben " Tesisatçı " olurdum asla benlik işler değil 😁😁😂
Pazarcı olurdum domatesci olurdum hahahahhwhw
Domate gelll ablaaaaa
Hahahhahahahaa ablammm bana domates lazım beee 😁
O işte zor ya akşama kadar bekliyorsun tezgah başında😁
Zor ki ne zor adam akşama pert geliyo eve
@Gastamonlummm kaç kilo lazım ablammmmm
Meslektaşım kendisi 🫠
Çok iyi
Elektrik elektronik mühendisi :) Ben de mühendisim ama istemem onun branşını. Çok soyut 😄
Makine.
Kız benim eşimde makine mühendisi ama gemi makineleri
Zor bölüm o da, Allah yardımcısı olsun ☺️ Ben savunma sektöründe çalışıyorum nispeten steril bir ortam diğer makinecilere göre
Vay gemi makineleri mühendisi gemide calısıyor mu peki
Evet ya çok zor ve pis bi iş. Ben pisliğini görmüyorum ama.
Evet gemide çalışıyor 14 yıldır. 1.mühendis olarak
Ben eşimin mesleğini yapsam bimde kasiyer olurdum ama mali müşavir olmayı tercih ettim 😂
Ahahakdj seninki daha iyiymiş 😂😂
Bazen onu kıskanıyorum ama 😂😂 gözüme çok rahat görünüyor boğasim geliyor 😂 ben sabahın köründe işe gidiyorum o yatıyor oluyor ya. Çok gözüme batıyor 😂
Olsun herkesin bir işi var işte 😂
Pastanede önceden çalışıyordu ( gerçek mesleği)ünlü mamüller ustası simit, poğaça, kurabiye fln yapıyordu😂😂
Şuan termik Santralde yemek hanede babası aşçı yanında çalışıyor bulaşıkları yer silme yemeğe yardım ediyor 😂
Ay çok iyi değil mi ama ya ister miydin o işi yapmak 😂
Yani yapmak isterim ama ben genelde temizlik konusunda çalışmak isterim kurabiye, poğaça fln yapmanın çok önemli püf noktaları var ben unuturum hemen 😂😂
Doğru söylüyorsun püf noktasını bilmeyince zor oluyor 😁
Evet ya 😂😂
Tır şoförü :)
En zoru seninki galiba 😂
Güvenlik operatörü😅
Güvenlik operatörü ne oluyordu ben ilk kez duydum
Çalıştığı birimde bütün kameraları izliyor ve içeri giriş çıkış yapan herkesin iznini veriyor
İmam eşim bende sübyan okulunda görevliyim hemen hemen yakın buluyorum muftulukte görev çıkınca imam hanım diye sesleniyor lar mesela ama ben kuaför olmayı çok isterdim imkanımız hiç olmadı mesela
Nasipte burası vardı demekki
Aynen öle cnm
Satış uzmanı olurdum
İster miydin yapmak
Özel bir şirkette gümrükte çalışıyor isterdim ya hergun gırgır şamata. Kavga cikiyo bunlar izliyor fln
Kavga izlemek kırmızı çizgimiz 😂
Haahaaa dimi 😂😂
Eşim öğretmen bende öğretmenim
Aa sizde birşey değişmiyor çok iyi 😁
Aynen öyle cnm
Yazılım mühendisi olurdum
Çok iyi meslek değil mi yaa
Evettt:))))
Hastane de şoför ben araba kullanmayı cok bilmiyorum tabiki 😁
Çalışma saatleriniz uyuşuyomu karşılaşıyor musunuz 😂
Ben sabah 8 aksam 4 çalışıyorum, eşim sabah 5 Aksam hastaların güzergahına göre bazen 4 bazen 6 buçukta evde oluyo, gün içinde çoğu saatler birlikteyiz cay kahve molaları dinlenme saati yemek saati yan yana oluyoruz. Evde çocuklardan birbirimize zaman ayıramadığımız için fırsat buldukça bi köşede sıkıştırıyorum😁😁
Aynı yerde çalışmak çok keyifli olur yaa dimi ama 🤭😁
Öylede Bide eşime sormak lazım 😁😁
Hahajahajsh yok canım o da memnundur 😂😂😂
Önceden uzmandı uzmanlığı bıraktı şimdi ahşap dekorasyon ustası iki meslek de benlik değil
İkiside zor sanırım
Zor canım akşama kadar tozun içinde
Pişman mı bıraktığı için:/ birde kaç yıl sonra bıraktı
Yok hiç pişman değil canım eşimin ki farklı eşim benden çok önce uzmanlığa başvurmuş ama bir kazaya karıştığı için uzmanliktan alınmış mahkemeye vermiş 4 sene beklemiş çağırmamışlar sonra benimle çağırmazlar diyorduk düğüne 1 ay kala eşim işten ayrıldı düğünden sonra çalışmaya başlayacaktı 1 hafta sonra da uzmanlığa çağırdılar borcumuz çok olduğu için bir de ev aldığımız için gitmeyi kabul etti ,1 sene yapıp tazminatını alacaktı ama ben hamileydim cinsiyetin kız olduğunu duyunca devam etmek istemedi 9 ay yaptı bide psikolojisi kaldırmadı hiç de pişman olmadı 2 seneyi geçti
Kalıp ustası olurdum 🤣🤣🤣 çoğu erkek bile yapamıyor inşaatta ağır diye ben hiç yapamazdim 🤭🤭🤭
Ahajsgsskshskha kalıp ustası çok iyii😂😂😂😂
Ahahaha aynen 🤣
Mesleğini söylersem buraya tanıdık birileri üyeyse direk benim olduğumu anlar sonuçta buraya o kadar dert yazdım :D çünkü herkesin yaptığı veya becerebileceği bir meslek değil zeka ve güç gerektiriyor. Ama asla istemezdim
Ahahahajaja bende eskiden öyleydim ya beni bulçaklar diye saklı saklı dolanırdım hesabı Değiştirdim hahaha
Yani olabilir bende takıntılıyım bu konuda :D
Beni asla taniyamazlar asla 😂😂
Kız resmin var nasıl tanımazlar:)))
Şaka yaptım ya resmim var diye valla tanısinlar cokda umrumda değil yani neyse onu yuzlerinede soylerim 😂😂😂
Sanayiçi olurdum Mahmut abi modunda
😂😂 Bu da iyiymiş
Kombi ustasi ve kasap olurdum
İki mesleği mi var
Evet biri aile işletmesi biri şahsına ait
Hasta oldum ben şuram ağrıyo benim olurdum
😂😂😂o kadar mı naz yapıyor ya
Aşırı canım bir yere acimasın sorur durur artık nezaman gecer diye
Elektrik elektronik teknikeri ☺️
Hep zor işler yaa Allah kolaylık versin eşlerimize
Bu sey demem oluyo esinizin mesleği ne 😂
Aynen bızde yemedik tabi😂😂
O anlamda sormadım ki gülelim diye bir post açtım neden kötü düşündünüz üzüldüm gerçekten
Kötü düşünmedik cnm o mana çıkıyor, üzülmene gerek yok takılıyoruz bizde☺️❤️
Yorumumu da yazdım hatta sonda:)
Kiz saka mahiyetinde niye yanlis anladin
1,451,560 soru
23,831,701 cevap
318,910 kullanıcı