0 oy
134 göst.
Diğer kategorisinde (861 puan) tarafından
Kızım var 21 aylık durmuyor asla. Sürekli ağlıyor kendini yere atıyor. Kafasını yere vuruyor acıdı diye yine ağlıyor. Kaynanama da ayrı sinir oldum. Bana gelecekti. Tutmuş iki kişi daha getirmiş. Ya insan sorar müsait misin diye. Allahtan yemeğim vardı zar zor yetirdim verdim önlerine. Çocuk huzursuz yemle yemiyor. Getirdiği kadın diyor ki benimkiler kendi yerdi hep, benimkiler hiç ağlamazdı. Ben yemekleri hafif tuzsuz yaparım tansiyonumu yükseltiyor diye. Çocuk Bu zamana kadar öyle yedi. Diyor ki tabi yemez tuzu az sen tuz at buna. Niye atayım ne bilsin tuzsuzu. Sıfır tuzsuz olsa anlicam da. Uyku saati daha gelmemişti. 1 buçuk 2 gibi uyur genelde. Ağlayınca sen uyut bunu falan dedi ben de uykusu yok daha saat 11 uyumaz dedim. Neymiş de bir şekilde uyutcakmışım Bi uyku saati belirlicekmişim. Dedim zaten var ve saati gelmedi ben biliyorum saatini dedim sustu sonra. Ay nasıl sinir oldum ya. Zaten canım çıktı çocuktan kaç gündür hep böyle huzursuz. Bir de hamileyim rahatsız oluyorum. Bir de böyle insanlarla uğraşıyorum. Kaynanamın suçu hep sinir kadınya 

3 Cevaplar

0 oy
(5,434 puan) tarafından
Yardımı olmayan insanlar gelip birde üstüne köstek oluyor sinir bozucu bencede haklısın uyar bir daha habersiz misafir getirme diye evin müsait mi değil mi o an ki ruh sağlığın belki ikinci üçüncü misafiri kabul edecek durumda değil eve gelen misafire kötü davranmaktansa hiç kabul etmezdin bilseydin 
(861 puan) tarafından
Bilseydim derdim getirme iyi değilim diye. Çünkü cidden değilim sabah baktım tansiyonum yükselmiş nedense. Rahatsızım. Evet kaynanam gelicekti ama yemekti oturmaydı olmayacaktı Bi süpürgeleri vardı bizde. Onu alıp gidicekti misafir getirince yemek işi de çıktı
-Reklam-
0 oy
(4,435 puan) tarafından
Misafir gittikten sonra söyle kaynana bir daha bana sormadan evime kimseyi getirme diye.
(861 puan) tarafından
Söylicem zaten arar o beni
0 oy
(457 puan) tarafından
Ay aynısını yaşadım bnde gecenlerde .kaynnam sana geleceğim dedi markete ugramis sende gel dedi gittim bnde bir şeyler bakarım ondan sonra birlikte bana geliriz diye.bir gördüm kendi tanıdığıni görmüş kızım sana gelecek benimle birlikte dedi sinirden küp oldum resmen .nasıl yani dedim kadin görmüşte bende gelecem senin geline demiş o da hayır dememiş neyse geldiler ama sinirden suratım düştü kadına da kaynnama da .neyse kadinn gitti kaynnami bir güzel ayarladım bana sormadan tanımadığın bir insanı bir daha sakın getirme dedim ,bana saygısızlık yaptın yani dedim ne olmuş misafir dir diyor birde .dedim senin misafirin senin misafirin olsun evinde dedim baya kızdım yooladim eve .ama hala kendisi hakli☺️

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 158 göst.
0 oy
4 cevap 289 göst.
27 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Balbirannee (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 173 göst.
25 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kirazebru (598 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 367 göst.

Kategoriler