Kızım var 21 aylık durmuyor asla. Sürekli ağlıyor kendini yere atıyor. Kafasını yere vuruyor acıdı diye yine ağlıyor. Kaynanama da ayrı sinir oldum. Bana gelecekti. Tutmuş iki kişi daha getirmiş. Ya insan sorar müsait misin diye. Allahtan yemeğim vardı zar zor yetirdim verdim önlerine. Çocuk huzursuz yemle yemiyor. Getirdiği kadın diyor ki benimkiler kendi yerdi hep, benimkiler hiç ağlamazdı. Ben yemekleri hafif tuzsuz yaparım tansiyonumu yükseltiyor diye. Çocuk Bu zamana kadar öyle yedi. Diyor ki tabi yemez tuzu az sen tuz at buna. Niye atayım ne bilsin tuzsuzu. Sıfır tuzsuz olsa anlicam da. Uyku saati daha gelmemişti. 1 buçuk 2 gibi uyur genelde. Ağlayınca sen uyut bunu falan dedi ben de uykusu yok daha saat 11 uyumaz dedim. Neymiş de bir şekilde uyutcakmışım Bi uyku saati belirlicekmişim. Dedim zaten var ve saati gelmedi ben biliyorum saatini dedim sustu sonra. Ay nasıl sinir oldum ya. Zaten canım çıktı çocuktan kaç gündür hep böyle huzursuz. Bir de hamileyim rahatsız oluyorum. Bir de böyle insanlarla uğraşıyorum. Kaynanamın suçu hep sinir kadınya