0 oy
685 göst.
Diğer kategorisinde (10,044 puan) tarafından
Kiraya para kalmadı yetiremedim  bu ay maşı annemden istemek zorunda kaladım oda kızdı naptınız niye böyle oldu diye verdi parayı ama şuan baya bı kendimi kötü hisetim oğlum olmasa bide hamile olmasam bı işe girip 2 ayda toparlanmak ama olmuyo  kardeşim istemiyo olmaz diyo çocuklar var diyo 3 ay kaldı birazdaha toplanacaz  gerçekten herşey çok palanmıs yetmiyo 

11 Cevaplar

+1 oy
(54,213 puan) tarafından
senin calismandan ksrdesine ne
(10,044 puan) tarafından
Hamilesin diyo çocuk var diyo her konuyu actimi tm bu ay da veriz para diyo
(513 puan) tarafından
Kim çalışıyor evde peki
(54,213 puan) tarafından
ondan mi borc aliyorsunuz sen zaten annen cocuklara bakmadigi surece calisamazsin
(10,044 puan) tarafından
Kardeşim babamın parasını yöneltiyo ondan dolayı ondan aldım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsn cnm
(10,044 puan) tarafından
Amin canim
0 oy
(5,452 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun gerçekten çok zor çok zor bir durum 
(10,044 puan) tarafından
Çok zor verdiler ama kızarak
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun canım 

Daha da zor günler geliyor sanırım. Devlet %25 sınırını kaldırıyor. Ev sahipleri enflasyona göre (kafasına göre) zam yapabilecek artık. Kiracılar zaten çok zor geçiriyordu daha da zorlaşacak. 
(10,044 puan) tarafından
Hakımızda hayırlısı canım su borcları bı topalasak biraz rahatlariz
0 oy
tarafından

:( Eminim ki bizde kirayi 1 senelik ödemesek bizimde kalmazdı :( 

(10,044 puan) tarafından
Zor canım gercekten isallah bu gunler geçer
(225 puan) tarafından
Ne kadar ödediniz
(10,044 puan) tarafından
Kira 4 bini buluyo canım ekmek parasiyla borçlar var ayreten kart borcumuz buz dolab taksidi motorun borcu var
0 oy
(23,498 puan) tarafından
Asirinin aşırısı pahalı hayat. 
(10,044 puan) tarafından
Sorma canım eskiden 5 bin yetiyodu artiyodu bile ama 2 şey aliyom hemen bitiyo borçlar var iyce zorlaniyo herşey isallah biraz  borclar balı biter
(23,498 puan) tarafından
İnşallah inşallah. Allah'ım ödeme kolaylığı versin tez zamanda.
(10,044 puan) tarafından
Amin isallah canim
0 oy
tarafından
Ne kadar kiranız rabbim yardımcın olsun 
(10,044 puan) tarafından
Kira koymuyo canım borclak taksitler 9 ay daha taksitim var yüklü miktar motor almıştık biz bide buz dolabim bozuldu onuda almak zorunda kaldım 4 bine yakın taksit oduyoz kredi kartları var bide parceller var faturalar çok geliyo 3 ay daha yüklü gelcek
tarafından
Sizin yine iyiymiş benim eşim zamanında 25 bin tl yatırıyordu gelirler giderler hariç şuan 10.000 tl borca gidiyor atrıyetten 30 bin tl ve 46 bin tl daha borç var
(10,044 puan) tarafından
70 bin var bizim canım borçlar
tarafından
Birebir aynıymış allah yardımcın olsun inşallah rabbim kwndinden başka kimseye muhtaç etmesin
(10,044 puan) tarafından
Amin canım isallah
0 oy
(9,081 puan) tarafından
allah yardimcin olsun canim valla zor  kizin gezisi var dun grupdan yazmis ogletmen 850 tl . yuh dedim yav ikadar gezimi olur gezi dedigin 50 olur 100 olur yani en fazla.  bitane durumu olmayan cck var mesela sinif annesine yazdim o ccgunkini de ben odedim gitsin diye. ama yani herkes katilamaz bu sekil pahali bir gezi duzenlemeleri okulda cok sacma.
tarafından
İnsanlara zorla dayatma yapiyolar iste 850 lirayi emin ol cogu aile zor çıkarır ama mesele ne biliyomusun sirf evladimin boynu bükük kalmasın ve kimsede vayy gidemiyo demesin diyedir ama emin ol herkesin iç sesi yollamamsktan yanadır
(2,174 puan) tarafından
Bizim kresin yıl sonu gösterisi 2500 TL kostüm ve foto parari bu . + velilerde siyah elbise beyaz uzun eldiven topuklu ayakkabı, erkekler takım elbise papyon şeklinde gelecekler . Bu şekilde zorunlu tutmaları hiç hoş değil.  Nerden baksan gösteriye 7 10 bin TL bayilmamiz isteniyor  .. kreş değil ticarethane olmuş bildigin
(1,305 puan) tarafından
Eylul_ ne yazık ki bu konuda öğretmenleri çok sıkıştıran veliler var bir öğretmen olarak söylüyorum emin ol o yıl sonu gösterileri bizim içinde işkence. Bazen idareler reklam için dayatıyor bazen veliler Instagram da paylaşmak için. Ama hiç kimseyi takmıyorum. Yaptırmıyorum öyle gösteriler. O çocukları gösteriye hazırlamak en az 2 ay alıyor. Ve hiç yapmak istemiyorlar ağlaya sızlaya katılan çocuklar oluyor. Ne için veli Instagramda paylaşsın okul reklam yapsın diye. O parayı bir tiyatro gösterisine gitmek için harcayalim desem kimse yanasmaz her şey gösteriş.
(9,081 puan) tarafından
aynen tabiki oyle. 23 nisanda. ponpon yaptilar rafya lazim ya el yapimi daha uyguna gelir diye sinif annesi yapti. esim toptanci rafyalari esim temi. etti. kisi basi 36 tl dusuyir. durumu olmayan varsa vermesin demis esim sinif annesine. bir kisiden almamis mesela kim bilmiyorum toplantilara esim katilip vocougu esim alio okuldan o yuzden birkac samimi oldugum veli disinda tanimiyoru
. yani 36 tl bile veremeyecek var. 850 yazik gunah ya
(54,213 puan) tarafından
ben o kreş gösterisine katılmazdim okul bahcesi demiştin galiba yerini ds
(2,174 puan) tarafından
Katılmıyorum hem sınıfın bahçesinde hemde belediyeden alıyorlar masa sandalye vs. Çocukların kostümü ve foto sadece 2500
Birde zorunlu veli kıyafeti. Zorunlu değil dedi ama tüm veliler ayni kıyafet giyip ben başka giyersem tuhaf kaçar ve kıyafetler çok abartılı. Eşim takım elbise papyon asla takmaz en son düğünde giydi .
tarafından
Hadi çocuklar ayni renk kiyafet giysinde velileler ne alaka ilginc yahuuu komikler cidden ☺ sanki üniversite balosu cocuklar bisey anlamicakki bu masraftan boyle Yapcaklarina onları daha cok mutlu edecek bisey yapsınlar
(2,174 puan) tarafından
Velilerde dans gösterisi yapacaklarmış ondan sjajs yukarıdaki hanımefendinin dediği gibi maksat gösteriş video çekip yayınlamak
0 oy
(16,040 puan) tarafından
Rabbim yardımcınız olsun 
0 oy
(9,676 puan) tarafından
Çok çok pahalı hemde
0 oy
(26,793 puan) tarafından

Bu ay rahata çıkacağız diye diye 3 yıl geçti :)

Ben kocamın borçlarının biteceğine olan inancımı kaybettim kızlar sizlere bol şans :silly:

tarafından
6 oldu evleneli inan bende kaybettim anasına bacısına öyle yedirdiği sürece hiç bitmez borç
(26,793 puan) tarafından
Benim ki yedirmez ama her ay illa ki bisey çıkıyor ama şöyle bisey var ki kaynanama 30 bin borcumuz var eşim umreye gondercem annemi babamın parası var diyor umre de 65 70 bin bizim 30 bin borç ikiye katlandı anlayacağın:/
tarafından
Eşimin maaşı iyi o yüzden pek takılmıyorum sana da Allah yardım etsin
(10,044 puan) tarafından
Eşimde çok açılmış şimdi kenera çekildi herşeyle ben ugrasiyom yetmiyo bazen ucu ucuna yetiyo

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 449 göst.
28 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Sugra (1,317 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 327 göst.
0 oy
4 cevap 148 göst.
30 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Mevah (1,908 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 239 göst.
24 Haziran 2025 Diğer kategorisinde dobrabirisii23 (47 puan) tarafından soruldu