0 oy
258 göst.
Diğer kategorisinde (508 puan) tarafından
Arkadas dedigim bir insan vardi eşiyle boşanma aşamasindalardi gunluk 2-3 saat konusurduk kapatma telefonu derdi ustelik hamileligimin sıkıntisi vardi ve hastaydim onu teselli ettigim zamanlar uzuluyordum haline daha sonra beni aramamaya basladi meger esiyle barismis birgun mesaj attim biz baristik musait oldugumda arayacgim dedi 1 ay oldu 5 dakika bile aramadi resmen beni ena.yi yerine koydu o kadar kizginim ki ona arasa acmayacagim geride donmeyecegim ama aramiyorda sizce bi mesaj atip icimi döküp engellesem mi yoksa numarasini silip yoluma devam mi etsem

6 Cevaplar

+2 oy
(4,029 puan) tarafından
Numarayı sil oldu bitti boşver 
-Reklam-
+1 oy
(7,340 puan) tarafından
Ben olsam numarasını silerim ararsa da açardım kimsin tanıyamadım numaran çıkmadı da derdim mal gibi kala kalırdı,tabi ararsa.o arkadaşın aramaz artık sende mesaj atma içini dökme gereği duyma bile kendini önemsediğini sanmasin havalanmasin hiç.
+1 oy
(4,916 puan) tarafından
Bana kalırsa aradığında aç, hayırdır sen aramazdın. Bu kadar zaman sonra müsait olmana şaşırdım de. Eğer mantıklı bir açıklaması varsa dinlersin yoksa sen de tepkini koyarsın. 
0 oy
(1,464 puan) tarafından
Kafana takma boşver 
(508 puan) tarafından
Ama sal.k yerine konuldum resmen nasil takmayayim kendime yediremiyorum bu durumu
0 oy
tarafından
Vala dök icini rahtla
(508 puan) tarafından
Eşimde aradiginda acma ama küsmeyin diyor boyle bir insanla arkadaslik kurmak istemiyorum resmen sal.k yerine koydu beni 1 ay oldu insan 5 dakika bile musait olmaz mi ya
0 oy
(1,494 puan) tarafından
Silme bu sefer kendini bir halt sanar çekemedi sildi numaramı diye bence yaz zor gününde yanında oldum ama demekki sana sırt dönmeseler arayıp sormayacaktın sana kırıldım de bakalım ne diyicek arar yazarsa bende artık sana müsait değilim geçti o seni dinlediğim günler de engelle

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 695 göst.
24 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 395 göst.
6 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Cancanlarim (1,009 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 638 göst.
22 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Berrehanim01 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 1,255 göst.