0 oy
699 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından
Eşimle az önce kavga ettim. Sebebi ise arkadaşı ankaraya gelmiş görüşmek istiyor ama eşimin eski alışkanlıkları gözümü  korkutuyor pavyon kadın kız ayağı çok varmış böyle yerlere çok gidermiş ben bunu evlenince öğrendim düzeldim diyor ama bi anda duzelebilecehime inanmıyorum 1.5 yıllık evliyim 5 aylikta  bebeğim var. Hernineyse akşam 6 da dışarı çıkacağını duydum ve gideyimmi gitmeyimmi bile demedi. Fikrimin önemi yok heralde. Itle kppukla akşam vakti gezilirmi  dedim diye üzerime yürüdü ittirdi beni  omzundan. Agladim ama oralı olmadı . 2 3 saate gelirim yemek hazırla sürat asma aşarsan bu kapıdan çıkıp gideceğini düşün dedi kapıyı vurdu gitti. Çocukla evde tekiz. Çok Canım sıkıldı karşı gelemedim cocug7un yanında bağırıyor çocuğum ürküyor kıyamıyorum çocuğa o halde. Geldiğinde ne tepki gostermeliyim

13 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ne yapsan boş canım bu adama 
(2 puan) tarafından
Bencede
tarafından
Sürat asarsan çıkıp gideceğini Soylemis bide...sanki zincirle tutuyormuş gibi davranmış
(2 puan) tarafından
Ben ondan korkmuyorum  tepki gösteririm uzar ama çocuk korktuğu için susmak zorunda kalıyorum.
tarafından
Bendensin aman uyanmasın aman korkmasın diye susarım
(2 puan) tarafından
Oyle aynen oyle
-Reklam-
0 oy
(1,664 puan) tarafından
Degismez bu adam en iyisi hic takmamak 
(2 puan) tarafından
Yanı çocuğun yanında bağırıyor diye uzatamiyorumda
(1,664 puan) tarafından
Herseye cocuk  yuzunden katlaniliyor zaten bence davranislari ve soyledikleri cok yalnis oturup konusmalisin
(2 puan) tarafından
Onunla konusulmuyor.
(1,664 puan) tarafından
Tavrini koy ama bagira cagira degil sessiz kalarak o anlayacaktir illaki nedenini
(2 puan) tarafından
Bakalim
0 oy
(2,011 puan) tarafından
Arkadaşıyla buluşmaya gitmiş ve uzun zamandır görüşmediği bi arkadaşıymış sanada bilgisini vermiş 2-3 saat sonra gelirim demiş gelmediği zaman sorun etseydin boşuna afra tafra yapmışsın bence 
(2 puan) tarafından
Arkadaşlarının sağlam insanlar olmadığını biliyorum
tarafından
Sizde ne saçmalamışsınız kadın eski hayatını yazmış sen yersiz diyon senin kocan haber vermiyor galiba
(2,011 puan) tarafından
Zeynebim67 Eski eskide kalmış adamın bugüne kadar bişeyini görmemiş, madem güvenmiyor neden sürdürüyor evliliğini, saçmalayan sizsiniz kocalarınıza bi tasma alın takında eve bağlayın. Benim kocam bana haber verir nerde olduğunu bildikten sonra neden karışayım evlendim diye evemi kapatcam arkadaşlarından neden soyutlayayım.
0 oy
tarafından
Arkadaşına itle kopuk demen yanlış olmuş güzel dille söyleseydin keske
(2 puan) tarafından
** kopuk çünkü biliyorum karılarını aldatan insanlar
0 oy
(684 puan) tarafından
Eşinin tavrı çok kötü ama artık olan olmuş ve gitmiş. Bence sen ters köşe yap tam tersi hiç bişey ykmuş gbi davran. Çnkü üstüne gittkce daha çok kıymetlncek arkdşları eşnde öle bi karakter var bnce. Olgunlaşmamış daha. 
(2 puan) tarafından
Onuda ben yapamam işte sorun orda
(616 puan) tarafından
Canım Allah ıslah etsin bence ne yapsan boş dua et Allah doğru yola iletsin
0 oy
(612 puan) tarafından
Sen o arkadaşını tanıyor musun? Açıkçası bana doğru gelmedi eşinin eski hayatından dolayı arkadaşına hakaret etmen. Ama eşin de ne abartmış ya yok ittirmeler, surat asma diye tehdit etmeler. Zıkkım yesin diyeceğim olmayacak şimdi 
0 oy
tarafından
Keşke biraz daha sakin olsaydın eşinin yaptığı iyi değil fakat sende adam aklına niye geçmişini getiriyorsun 
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Offf çok yazık oysa ki sen huzurun bozulmasın istiyorsun ona rağmen eşin anlamadan tepki gösterip üstüne yürüyor Allah yardımcın olsun 
0 oy
tarafından
Sessiz kal yemeğini yap önüne köy dinimizcede böyle olması lazım sessiz kal hatasını anlayana kadar da seslenme kırıldığını belli et 
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Eşinin  yaptığı  hiç  hoş  degil  ama  senin eşinden yana  kalır tarafın yok  

Eski  eskide  kalmış  bunu  açman  olmamış  heleki  arkadaşlarına öyle  laflar demen  hiç  olmamış  
0 oy
(318 puan) tarafından
Benimde eşim eve geç gelir çok söylemem e rağmen.  Ama adamın üstüne gidip böyle söyle deyip konuşursak daha çok laybederiz . Gelsin güler yüzle karşıla yemek hazirla.  Eğer arkadaşı gidecekse hiç tartışmaya gerek yok konuyu açma bile . Ama arkadaşı kalıcı olarak gelmişse sizin şehre yerleşecekse.  Guzel bir şekilde bitanem o arkadaşın sana zarar vermesin evliligimizde huzursuzluk cikmasin diye görüşmesi istemiyorum.  Sen artık sorumluluk sahibisin bende öyle ikimizde ona gore davranalım olur mu . Evladımıza örnek bi anne baba olalım de 
0 oy
(30,406 puan) tarafından

Hass.....gidecek biri varsa oda sensin deseydin ne edepsizlik ya karşındaki eşin öküz herif adam ol az adamm ay deli olacam böyle adamlara bir değil iki değil 

Anne baba  böylelerini yaparken malzemeden çalmış 

0 oy
(1,860 puan) tarafından
Ben olsam yüzüne bakmam yok sayarım ama şiddet eğilimi var belli çocuğunu koru.. 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 808 göst.
24 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 442 göst.
6 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Cancanlarim (1,009 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,888 göst.
15 Ocak 2020 Aile & Aşk kategorisinde Askercocugum (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 295 göst.
18 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (505 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,504 soru

24,401,554 cevap

350,165 kullanıcı

...