0 oy
123 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (172 puan) tarafından
Kızlar iki buçuk aylık oldu bebeğim, 19 aylık ta kızım ikiz gibiler . Çok sükür varlıklarına sağlıklarıda yerinde ama bende sorun var. Hemen hergün ağlayasım geliyor, normal hayata adapte olamıyorum, kendimi çok değersiz hissediyorum. Diceksiniz normal doğum sonrası ama. Sanki doğum olmasaydıda şimdi ben yine böyle hissedermişim gibi geliyor. Bilemedim açıkçası ne özgüven kaldı nede içimde hayata karsı istek. Sanki herşey çok zor ve kötü, ve benj kimse sevmiyor. 

2 Cevaplar

0 oy
(990 puan) tarafından
Psikolojik olarak zor bir dönem senin için çevrende yardımcı kimse yok mu 
(172 puan) tarafından
Pek yok canım , tabi yaşadığım başka durumlarda var , en yakınımdakine bile acaba şunu yaparmı diye süpheyle bakıyorum. Mesela kapalı bir bayanım ama başörtüsü bile yük geliyor suan . Diyorum ya ne oluyo bana anlamıyorum, üstümü basımı yırtasım geliyor bazen , deliriyorum galiba diyorum zaman zaman ,
(990 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım
-Reklam-
0 oy
(9,921 puan) tarafından
Hepsi geçiyor canım hepsi şimdilik gunu kurtarmaya calıs uzun vadelı planlar yapma işleri kafana takma bizim sorunumuz yardım alamıyor olusumuz yalnızız destek isteyenılecegın biri varsa destek al 

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 78 göst.
0 oy
0 cevap 71 göst.
29 Haziran 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde azracerenkibaroglu (31 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 75 göst.
0 oy
2 cevap 194 göst.

Kategoriler

1,477,651 soru

24,186,734 cevap

336,683 kullanıcı

...