0 oy
1,077 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Platform baklava postları ile dolu:) bi ben mi yapmadım ya. Postlara bakarken yoruldum yapılışını düşünemiyorum 

45 Cevaplar

0 oy
(784 puan) tarafından
Allah aşkına kim geliyorda yapiyim zaten gittigimiz yerlerdede doyuyoruz tatlıya sarmaya gerek yok valla evde
-Reklam-
0 oy
(1,169 puan) tarafından
Bende revani yapacağım basitinden;)
0 oy
(1,382 puan) tarafından
Ben hazır aldırdım kendim yapayim dedim eşim hastasın uğraşma dedi
0 oy
(2,763 puan) tarafından
Hiç bir bayram yapmadım. Rahatıma düşkünümdür uğraşmak istemem öyle şeylerle. Zor gelir. 
tarafından
Bende vallahi üşeniyorum
(8,675 puan) tarafından
Aynı ben hahahshhs
(2,763 puan) tarafından
Hazırcıyım :):)
0 oy
(4,333 puan) tarafından
Hazir baklava yufkasi aldı kocam onu bile yapmadım duruyor öyle:D
0 oy
(2,922 puan) tarafından
Hersene yapardım bu sene bebeğim 45 günlük yapmadım kuzum bende :)
0 oy
tarafından

Bizde baklava yapmadık adetimiz değildir zaten :)

0 oy
(5,750 puan) tarafından
Bende yapmadım zaten gelen yok 
0 oy
(590 puan) tarafından
Sade markettin şeker ve çikolata aldım oda çocuklara hiç bişe yapmadım bende
0 oy
(7,808 puan) tarafından
Ben açıkçası ev baklavası nı sevmiyorum benim diyenin bile elinden yesem bir fıstıklı Antep baklavasını ararım mis gibi tereyağı kokulu.
0 oy
(3,817 puan) tarafından
Ben de yapmadım zaten her gün bi yere gidiyoruz kim yiyecek ben hazırcıyım☺
0 oy
tarafından
Bende yapmadım kaynanam bi tepsi yolladı. Sarmayıda geçen kaynanamla sardık bi tencerede eve getirdim gelen olur mu bilmem şekerde aldım. Geçen bayram eşimin teyzesigil gelmişti 
0 oy
(5,198 puan) tarafından
Ay uğraşamam ya , eşime hazır aldırdım 
0 oy
(680 puan) tarafından

Bende yapmadım yanlız değilsin, 2 bebekle ancak akşam yemeklerini yapabiliyorum, genel olarak tatlı güzel yaparım ama baklava açmayı bilmiyorum deneme amaçlı bile cesaret edemem :D

0 oy
tarafından
Bide ben varım yalnız değilsin
0 oy
(5,383 puan) tarafından
Yoo bende yapmadım :D peynir tatlısı aldım onu şerbetlerim üzerine de tahin ve ceviz eklerim mis. Gittiğim her yerde baklava yemekten midem kalkıyor artık görünce o yüzden değişiklik yapayım dedim
0 oy
(1,036 puan) tarafından

Görmekten yemiş kadar oldum bu bayramda baklava yiyemicem sanırım :D

0 oy
(1,445 puan) tarafından
Bende yapmadım hatta hiçbir şey yapmadım . Ramazan'a hazırlık bile yapmadım Allah ne verdiyse yeriz dedim. Depremden sonra asla hayata karşı bir enerjim kalmadı . Ne gelirse önüme onu yaşıyorum. Aman şu da olmazsa olmaz demiyorum 
0 oy
(770 puan) tarafından
Ben çok severim ev baklavasıni yapmayı da yemeyi de özellikle annem çok güzel yapar otur bi tepsiyi ye yani :)) bu yıl da annemle birlikte yaptık küçük bı tepsi de benim için yaptık kaynanam da sağolsun kendine yaparken bana da yapmış 
0 oy
(435 puan) tarafından
Yok kız bizde yapmadık kayınvalidemlerde oluruz hazır alırlar zaten öğleden sonra hobi bahçesine mangala gideriz

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,073 göst.
28 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,469 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 481 göst.
23 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,451 puan) tarafından soruldu
+1 oy
30 cevap 800 göst.
19 Nisan 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Annebebek34 (1,018 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 711 göst.
7 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Buket masal (2,606 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,635 soru

24,127,600 cevap

333,834 kullanıcı

...