0 oy
679 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,585 puan) tarafından
Kizlar gecen yaz eşim ablama durumları bozuk diye borç para vermisti 850 tl ablamda dediki geriye odicez en kisa zamanda kizim o zaman 2 aylikti simdi 9 aylik 1 ay once ben bu parayi istedim ablamdan cunku bizde cok sıkışmıştık ki hakli yere istedim cunku o parayi kisa zamanda odicez diye aldilar 7 aydan beri vermediler ben parasinda degilim ama herkesin durumu belli cunku ve ablam herseyi bile bile her ay lazere gitti diş doktoruna gitti özel cocuguna sünnet kınasi yapti ve bende haliyle istedim o parayi ablamda bana kizdı engellemiş beni konuşmuyo bile benimle sadece esimi ariyolar cocugu gormek icin ama bende yazin gitmicem sunnet dugunune ben haksiz yere engellendim surat yapiyo bana icerde el var ben tabiki isticem cunku o para benim cebimden cikmadi haksizmiyim sizce 

15 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Valla olay böyleyse üzüldüm senin.adina kuzum ya bilirim.caresizligin ne.oldugunu maddi olarak:((
(2,585 puan) tarafından
Valla.ben insan gibi istedim canim cunku esimde bana en ufak kavgada yansitiyodu bu olayi
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Yani ben olsam istemem utanırdım galiba o nedenle yani
+1 oy
tarafından
Durumları bozuk ama.herseyide yapiyo lazer fln fln güzel vuzel soyleyebilirrdi kardeşim yok olduğunda fln engel niye en kadar garip 
(2,585 puan) tarafından
Kiz dedigim gene abla durumumuz cok sıkıştı sizdede varsa. Bize destek cikarmisiniz hani anlasin diye boyle yazdim  cunku esimde o ay calismiyodu cocugun bezi mamasi bedava alinmicakti sonuctA
tarafından
Haklsin canim ama ayıp etmiş gerçekten
0 oy
tarafından
Eşin e söyle oda istesin o zaman engellemek ne demek.borc istemiş sonuçta bence de gitme 
tarafından
İyi öyle yap almasaymis cnm
tarafından
Vallaha öyle banane sonuçta onu boş yere mi yaptım bile bile altın bu sonuçta ne zaman fırlar belli olmaz sonuçta
tarafından
Veremicegin borca girmiceksin yani bizde verdik birine kaç yıl önce bu sene acil lazım oldu adam iki katı fiyatına aldi verdi
tarafından
Aynen vermek zorunda sonuçta olmaz öyle yani vermezse babam girecek araya oğluna diyecek yapsın versin
tarafından
İnşallah tatlılikla verir cnm
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Sünnet düğününde ne takacajriniznona saysin
(2,585 puan) tarafından
Gitmicem ki dugunede
(1,297 puan) tarafından
Kusmeseydiniz ne takacajtiniz
(2,585 puan) tarafından
Çeyrek
(1,297 puan) tarafından
Tamm arayı düzeltin ablayla kua olmaz. Ara konuş düğüne gidin o borcu çeyreğe saysin. Çeyrek takacaktik zaten verdiğimiz borç hediyemiz olsun de
0 oy
tarafından
Daha neler duycaz acaba ya
0 oy
(12,050 puan) tarafından
Kuzum aileyle para pul işlerine girmeyin hiç  sen kötü olursun sonra
(2,585 puan) tarafından
Kiz daha tövbe girmem
0 oy
(417 puan) tarafından
Düşünceli bir abla olsa, eşinize sizi mahcup etmezdi.. üstüne üstlük bir de engellemiş. Ne diyeyim bilemedim, eşiniz muhatap olsun siz de tavir alın bence. 
(2,585 puan) tarafından
Yaptigi cok yanlis ama esimi.ariyo hic beni sormuyo bile
0 oy
tarafından
Cokk haklisin canim !  Bastan zTen kendiii vericem diye almiss dugun yapiyo dernek yapio ozaman para var sen hakkini isteyincedee engel yiyorsun bu nasl adalet 
(2,585 puan) tarafından
Kuzum bi laf varya hani yedi kat el daha iyi diye gercekten bazen kendi insanindan uzak durucan bunu cok iyi anladim
tarafından
Vallahi billahii cok dogru knstn !!   Ele elden fayda var sana yardan fayda yok !! Hklsn
0 oy
(2,016 puan) tarafından
Aa ne kadar ayip benim ablam bizden istedi haftasini bile soyledi ne zaman verecegini  2 hafta gecmeden geri odedi.. Ayni sekilde babam esimden almisti dugun icin onu odedi benden bilezik aldida kiziyim diye biraz uzatmisti gercij;)) Ama ablalarim arasinda surekli birbirimize yuksek mebla degil de borc yapariz ve oderiz isterizde hic boyle birsey duymadim ya.. Hibe mi et diyor ne diyor yani hem borc deyip sen calismiyorsan haksiz ablan kusura bakmasin.. Senin cebinden cikmiyor yani
(2,585 puan) tarafından
Hah aynen oyle annemde diyo bide senin kafan calismiyomu onlar dugun yapcaklar simdi zora soktun onlari diyo bende dedim senin kızın her ay lazere gidiyo kaliteli magazalardan giyiniyo 850 koymaz ona
(2,016 puan) tarafından
Ayip valla borcu varken baska sey yapmak insan tereddut eder ici rahat etmez bi kere 3 kiziz ayrimiz gayrimiz yok bende varsa veririm onlarda varsa verir 1 ablam calisiyor diger ablam ben calismiyorum ama yinde birbirimize borc harc yapar oderiz yani h8c birbirimizi sikintiya sokmadik aksi sikintimizi gidermeye calistik... Dusuncesizlik yapiyor ablan her gordugun yerde iste bence almadan birakma derim ben sana
0 oy
(163,332 puan) tarafından
dugune git ama taki takma
0 oy
tarafından
Gerçekten anlamıyorum insanlar nasıl bu kadar rahat keyfine düşkün cevremdede var ve biri daha post açmıştı böyle bir konu ile ilgili ya madem birinden borç alcak kadar durumun yok lazer senin neyine ver borcunu sonra ayağını yorganina göre uzat 
0 oy
(53,862 puan) tarafından
Parayi vermek yerine engellemek ne kolay.ustune yatacak gibi duruyo
0 oy
(561 puan) tarafından
İyi etmişsin oh . Memur karısı olarak ben gidemiyorum lazer e bu insanlar.nasil saga.sola harcayacak oara buluyolar anlamış değilim . Aldıysa versin lazer epilasyon sunnet kına dusunecegime borcunu dusunseymiş neyine surat yapiyo şimdi git sunnete de bence ama suratina vur ben senden digin borc oarayi beklemiyom.sende benden altin bekleme bu düğünde de . Bu seferde sen kötü olursun ama.ablan haketmiş aslinda 
0 oy
tarafından
Yani tabikide sana da lazım olmuş istemissin haklısın. Zaten TL olarak vererek zarar etmişsin. Yazın o paraya çeyrek alirdin şimdi gram

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 695 göst.
2 Mart 2021 Diğer kategorisinde Prensesim56 (148 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 305 göst.
0 oy
20 cevap 1,549 göst.
0 oy
11 cevap 553 göst.
12 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler