0 oy
104 göst.
Diğer kategorisinde (1,101 puan) tarafından
Kizlar ben smdi yarn iftar icin dusunuyorum .pure yapip canak ustune et ama pureyi yetistireblrmym of cok kalablk onceden yapsam:D ama sicak olmasi lazm dmi onun nolur bi fikir puf noktolari soyleyn

3 Cevaplar

0 oy
(13,671 puan) tarafından
Kase çömlek de yapabilirsin altına pireyi üstüne eti sonra fırında biraz pişirirsin çok güzel oluyor
(1,101 puan) tarafından
Guveclerdemi
-Reklam-
0 oy
(9,081 puan) tarafından
pure erkenden olmaz . bir saat beklese bile hos olmuyor onu en son ocakta piserken servis zamanina ayarlamak gerek
0 oy
(1,133 puan) tarafından
Patatesi çok kaynat süt ile kıvamını aç cıvık olsun canm koy guvece sogusada katılasmazz sonra etini koy pişir fırında ben yaptım iftara iki saat vardı sonra iftar saati işittim yine alttaki püre yumuşaktı ben epey cıvık koydum katilasmadi pureye tuz ve karabiber süt koydum üstüne tavuk sote kaşar koymuştum güveçte 
(1,101 puan) tarafından
Tamma cok sagolun civik yapaym cok kati olmasn
(1,133 puan) tarafından
Süt ile az aç purenin kivamini :) kaşıktan akıyordu nerdeyde bnmm püre

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 103 göst.
8 Mart 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
8 cevap 200 göst.
22 Mart 2025 Diğer kategorisinde Birkucukbebis (465 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 182 göst.
0 oy
1 cevap 172 göst.
17 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (465 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,468,900 soru

24,065,558 cevap

330,350 kullanıcı

...