0 oy
111 göst.
Diğer kategorisinde (1,101 puan) tarafından
Kizlar ben smdi yarn iftar icin dusunuyorum .pure yapip canak ustune et ama pureyi yetistireblrmym of cok kalablk onceden yapsam:D ama sicak olmasi lazm dmi onun nolur bi fikir puf noktolari soyleyn

3 Cevaplar

0 oy
(13,675 puan) tarafından
Kase çömlek de yapabilirsin altına pireyi üstüne eti sonra fırında biraz pişirirsin çok güzel oluyor
(1,101 puan) tarafından
Guveclerdemi
-Reklam-
0 oy
(9,080 puan) tarafından
pure erkenden olmaz . bir saat beklese bile hos olmuyor onu en son ocakta piserken servis zamanina ayarlamak gerek
0 oy
(1,147 puan) tarafından
Patatesi çok kaynat süt ile kıvamını aç cıvık olsun canm koy guvece sogusada katılasmazz sonra etini koy pişir fırında ben yaptım iftara iki saat vardı sonra iftar saati işittim yine alttaki püre yumuşaktı ben epey cıvık koydum katilasmadi pureye tuz ve karabiber süt koydum üstüne tavuk sote kaşar koymuştum güveçte 
(1,101 puan) tarafından
Tamma cok sagolun civik yapaym cok kati olmasn
(1,147 puan) tarafından
Süt ile az aç purenin kivamini :) kaşıktan akıyordu nerdeyde bnmm püre

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 105 göst.
8 Mart 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
8 cevap 221 göst.
22 Mart 2025 Diğer kategorisinde Birkucukbebis (469 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 198 göst.
0 oy
1 cevap 184 göst.
17 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (469 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,472,910 soru

24,117,821 cevap

333,323 kullanıcı

...