Kızceler zaman geçtikçe, işyeri ortamı artık seni kötü insan haline getiriyor yani iyi insana saf ***** diyolar ben bu şekilde anılmak istemiyorum etrafımda dönen şeylere kişinin bakışından konuşmasına analiz yaoabiliyorum keşke yapmasam laflarindan ne demek istediklerini anlıyorum karakterleri de çözüyorum yani böyle güçlü durmaya çalıştıkça insanlar satasiyor oyuzden kızıyorum özgüvenli oluyorum bazen ama bazende gardimi indiriyorum hep güçlü duran böyle bseyk tkamayan mimik yapip insanları korkutan insanlara hayret etmisimdir.mesela biri sana satasiyor ve sen bozulup kalıyorsun hazır cvpci değilim ben , insandan mi kaynakli acaba siz nasilsinjz ortamlrlarda işyeri olsun arkadaş ortamı olsun.Bugun bile yeni gelen bı kız sen ne dersen abla diye gülüyor bende varım bı şuna ogretemedim tmm abla demeyi diyor bende öyle bı dünya yok dedim hayal dünyasından çık kızda senle dalga geçiyor zaten dedim snra şaka yapıyorum diyor .Allah onu oğlu ile sınıyor hemde baya bı başına iş açıyor oğlu asarım keserim parasal yondende onun siniri varmıştı bizden hirs alıyor delimi ne.. bende ielrleyen saatte ,başına nusibet geldiğinde ben ne yaptı mriyeceksin dedim ben art niyetli değilim kızarım burdakilerde laf derimcama fesatligim yok kalbim temiz diyor bende orayı bilemezsin dedm Çünkü millete savunmasız yakalanan dalga gecicek yer ariyolar çok kızıyorum ben kötü olmak işte.iyorum guzelcesohbetederken. Kıskançlığa veriyorlar
1,489,954 soru
24,351,162 cevap
346,488 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın