0 oy
190 göst.
Diğer kategorisinde (5,414 puan) tarafından
Okulu saymazsak nerdeyse bütün arkadaşlıklarım hep iş çevresinden oldu. Sade işte değil dışarda görüşme ev misafirliği vs olarak devam da edilen cinsten. 

Doğuma yakın işi bırakmak zorunda kaldım. 3 yıldır evdeyim. Eşimin akrabalarına komşuya arada gidiş geliş dışında çevrem giderek azaldı. İş arkadaşlarım şansıma hep evlendikten sonra uzaklara yerleştiler. Hepsi de değil ama artık çalışmayınca gidiş geliş arkadaşlığımı da 1-2 sene sürdürebildim. Huysuz bi çocuk olunca telefonlara da pek bakamadım aslında. Geç yazdım vs. Buluşmalar bitti. 

Eşim kendi arkadaşlarının eşleriyle tanıştırıyor ama ilerletemiyorum. Kendim biraz çekingenim. Bi de tanımadığım biriyse muhabbet başlatamam pek. Asık suratlı değilim güleryüzlüyüm konuşurken ama konuşkan değilim işte.

Bunaldım işimi özlüyorum:( kızım daha kreşe başlamadı ve bakacak kimse de yok ki çalışayım. 2.çocuk istiyoruz bir de.

Kızım anasınıfı falan bi yere başlasın da arkadaşlarının anneleriyle arkadaş olayım diye umudum var.

Canım sıkıldı akşam akşam:/

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah ıyılıgını versın kızzzzz :) e tamam vakıt yok da arada sen arasaydın mesaj atsaydın devam ederdı sen bıraz şey olmuş yanımdayken arkadasım yoksa degıl olmuş böyle uzun vadelı arkadaslıgın olmaz zaten 
-Reklam-
0 oy
(4,214 puan) tarafından
Canim ama sen arayıp sormazsan arayana sorana geç dönersen uzun vadede arkadaşlık olmaz yani biraz da gayret işi annelik araya girdimi hicbisey eskisi gibide olmuyor sen kendine çocuklu arkadaş bul en iyisi 
0 oy
(13,475 puan) tarafından
2.cocugu yapta gor e... diyorum sana sadece :D ondan sonra bak bakalim daha kimseyle gorusebiliyomusun. 
0 oy
(1,620 puan) tarafından
Benimde is arkadaşım.var işte görüştüğüm.digerleri hep üniversiteden almaktan birkaçını.ayni şehirdeyiz komşum.yok.zaten başka da ortamim yok 
0 oy
tarafından
Böyle bunalmışken 2. Çocuk düşünme derim ben. İyice yıpranırsın yoksa.. 

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 288 göst.
0 oy
2 cevap 293 göst.
19 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,713 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 508 göst.
21 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Achelia (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 637 göst.
26 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mine.k (33 puan) tarafından soruldu