0 oy
429 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (850 puan) tarafından
Kızlar kuru fasulyeyi akşamdan suya mi koyuyorsunuz hasliyor musunuz

10 Cevaplar

0 oy
(4,951 puan) tarafından
Akşamdan suya koyuyorum daha lezzetli olur 
(850 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm
-Reklam-
0 oy
(3,917 puan) tarafından
Valla ben önce ılık suda iki üç saat bekletiyorum sonra düdüklüye koyup 15-20 dk kaynatıyorum sonra soğanimi kavurup biberleri ekleyip üstüne de salça ekleyip karıştırıyorum en son fasulyeleri ekleyip baharatları suyu ekleyip kaynamaya bırakıyorum çok güzel kıvam alıyor ikidir yaptım eşim bayıldı hatta öyle ki tencereyi bitirdi sabah ¯⁠\⁠(⁠◉⁠‿⁠◉⁠)⁠/⁠¯
(850 puan) tarafından
Teşekkür ederim
(3,917 puan) tarafından
Rica ederim
0 oy
tarafından
Suda haşlıyorum canım sabahtan,daha sonra soğan biberi küp dogruyorum yağda kavuruyorum,sonra salça baharat koyuyorum.Sonra fasulyeyi koyduktan sonra suyunu ekliyorum altını kapatmadan önce küçük limon parçası koyuyorum kapatıyorum limon tadını verince çıkartırım eşim çok sever bende çok severim çok lezzetli oluyor:)bazende limonsuz yaparım.
(850 puan) tarafından
Limonu ilk defa duydum :)
tarafından
Kendi tarifim canım:)
(850 puan) tarafından
Burdan daha neler ogrencez aceba :)
tarafından
Aynen öyle❤️
0 oy
(3,273 puan) tarafından
Akşamdan aklıma gelirse akşamdan gelmezse sabah kahvaltı hazırlarken kaynar suya koyuyorum akşama kadar duruyor sonra düdüklü de pişiriyorum
(850 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(16,798 puan) tarafından
Hiç akşamdan koymuyorum sabah yıkıyorum bı güzel.uzerinde sıcak su ekliyorum zaten akşama kadar kalıyor sonra yapıyorum içine soğan falanda koymam tavuk etinden yaparım geç pişen tavuk eti anaç
(16,798 puan) tarafından
Hemde çok ama geç pişen anaç tavuk varya o etten koyarım bugün bile yapcam
(850 puan) tarafından
Önce tavuğu hasliyor musunuz nasıl yapıyorsunuz
(16,798 puan) tarafından
Düdüklü de yaptığım için ikisini bir koyuyorum
(850 puan) tarafından
Bunu deniycem teşekkür ederim canım
(16,798 puan) tarafından
Rica ederim
0 oy
(5,810 puan) tarafından
Yapmadan yıkayıp tencere de hasliyorum öyle yapiyorum canim
(850 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Ben suya koyuyorum
(850 puan) tarafından
Teşekkür ederim cevap için
0 oy
tarafından
Genelde 15 dk haşlarım sonra düdüklü de pişiririm
(850 puan) tarafından
15 dakika yeterli oluyor mu
0 oy
(1,164 puan) tarafından
Düdüklüden korktuğum için akşamdan ıslatıyorum sonra haşlayıp tencerede pişiriyorum 
(850 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(4,539 puan) tarafından
Unuttuysam aynı gün hasliyorum. Etimi kavuruyorum sonra içine sogan ve biber dogruyorum onu da kavuruyorum baharat olarakta kimyon. Tuz pulbiber çok az da kekik koyuyorum. (Kimyon hem gazı alıyor hem lezzetli yapıyor) sonra fasulye ve salçayı ekliyorum 2 dakika kavurul sıcak su ekliyorum çokta lezzetli oluyor canım 
(850 puan) tarafından
Kekik nasıl oluyor içinde güzel mi
(4,539 puan) tarafından
Çok az tadımlık yani güzel oluyor, ama kimyon em guzeli 1 cay kaşığı atabilirsin belki bir tik daha fazla ve tuz pulbiber

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 227 göst.
+1 oy
3 cevap 211 göst.
2 Eylül 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Pakize333 (7,656 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 179 göst.
0 oy
11 cevap 326 göst.
28 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler


1,480,537 soru

24,225,683 cevap

338,904 kullanıcı

...