0 oy
409 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (845 puan) tarafından
Kızlar kuru fasulyeyi akşamdan suya mi koyuyorsunuz hasliyor musunuz

10 Cevaplar

0 oy
(4,950 puan) tarafından
Akşamdan suya koyuyorum daha lezzetli olur 
(845 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm
-Reklam-
0 oy
(3,879 puan) tarafından
Valla ben önce ılık suda iki üç saat bekletiyorum sonra düdüklüye koyup 15-20 dk kaynatıyorum sonra soğanimi kavurup biberleri ekleyip üstüne de salça ekleyip karıştırıyorum en son fasulyeleri ekleyip baharatları suyu ekleyip kaynamaya bırakıyorum çok güzel kıvam alıyor ikidir yaptım eşim bayıldı hatta öyle ki tencereyi bitirdi sabah ¯⁠\⁠(⁠◉⁠‿⁠◉⁠)⁠/⁠¯
(845 puan) tarafından
Teşekkür ederim
(3,879 puan) tarafından
Rica ederim
0 oy
tarafından
Suda haşlıyorum canım sabahtan,daha sonra soğan biberi küp dogruyorum yağda kavuruyorum,sonra salça baharat koyuyorum.Sonra fasulyeyi koyduktan sonra suyunu ekliyorum altını kapatmadan önce küçük limon parçası koyuyorum kapatıyorum limon tadını verince çıkartırım eşim çok sever bende çok severim çok lezzetli oluyor:)bazende limonsuz yaparım.
(845 puan) tarafından
Limonu ilk defa duydum :)
tarafından
Kendi tarifim canım:)
(845 puan) tarafından
Burdan daha neler ogrencez aceba :)
tarafından
Aynen öyle❤️
0 oy
(3,274 puan) tarafından
Akşamdan aklıma gelirse akşamdan gelmezse sabah kahvaltı hazırlarken kaynar suya koyuyorum akşama kadar duruyor sonra düdüklü de pişiriyorum
(845 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(16,787 puan) tarafından
Hiç akşamdan koymuyorum sabah yıkıyorum bı güzel.uzerinde sıcak su ekliyorum zaten akşama kadar kalıyor sonra yapıyorum içine soğan falanda koymam tavuk etinden yaparım geç pişen tavuk eti anaç
(16,787 puan) tarafından
Hemde çok ama geç pişen anaç tavuk varya o etten koyarım bugün bile yapcam
(845 puan) tarafından
Önce tavuğu hasliyor musunuz nasıl yapıyorsunuz
(16,787 puan) tarafından
Düdüklü de yaptığım için ikisini bir koyuyorum
(845 puan) tarafından
Bunu deniycem teşekkür ederim canım
(16,787 puan) tarafından
Rica ederim
0 oy
(5,348 puan) tarafından
Yapmadan yıkayıp tencere de hasliyorum öyle yapiyorum canim
(845 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Ben suya koyuyorum
(845 puan) tarafından
Teşekkür ederim cevap için
0 oy
tarafından
Genelde 15 dk haşlarım sonra düdüklü de pişiririm
(845 puan) tarafından
15 dakika yeterli oluyor mu
0 oy
(1,164 puan) tarafından
Düdüklüden korktuğum için akşamdan ıslatıyorum sonra haşlayıp tencerede pişiriyorum 
(845 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(4,255 puan) tarafından
Unuttuysam aynı gün hasliyorum. Etimi kavuruyorum sonra içine sogan ve biber dogruyorum onu da kavuruyorum baharat olarakta kimyon. Tuz pulbiber çok az da kekik koyuyorum. (Kimyon hem gazı alıyor hem lezzetli yapıyor) sonra fasulye ve salçayı ekliyorum 2 dakika kavurul sıcak su ekliyorum çokta lezzetli oluyor canım 
(845 puan) tarafından
Kekik nasıl oluyor içinde güzel mi
(4,255 puan) tarafından
Çok az tadımlık yani güzel oluyor, ama kimyon em guzeli 1 cay kaşığı atabilirsin belki bir tik daha fazla ve tuz pulbiber

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 210 göst.
+1 oy
8 cevap 122 göst.
0 oy
11 cevap 304 göst.
28 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 334 göst.
31 Mart 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,471,054 soru

24,093,541 cevap

331,914 kullanıcı

...