0 oy
275 göst.
Diğer kategorisinde (378 puan) tarafından
Arkadaşlar uyanık olan varmı eşim gitti şuan korkuyorum o yüzden öylesine actm bu postu kafam daglsn

10 Cevaplar

0 oy
(331 puan) tarafından
Korkmaa kendine vesvese yapma yatağına gir eğer sahurunu yapmışsa uyuyana kadar salavat çek bı baktın uyumussun
(378 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm
(331 puan) tarafından
Hicbirsey aklına getirme çoğu kes bende günlerce yanlız kalıyorum Rabbim güç kuvvet sabır versin
-Reklam-
0 oy
(14 puan) tarafından
Uyanığım ben neyden korktun 
(378 puan) tarafından
Ya deprem korkusu böyle bir gece depreme yakalandk ya 6 Şubat depremine aileden Vefat edenlerde oldu korkuyorum o yüzden
(14 puan) tarafından
Ben de deprem bölgesindeyim korkma Allahın izniyle bişey olmaz.
(378 puan) tarafından
Siz nerede yasiyorsunuz
(14 puan) tarafından
Kahramanmaraş canım sen
(378 puan) tarafından
Ben adanada
0 oy
tarafından
Niye korkuyorsun 
(378 puan) tarafından
Canm deprem atlattk 1 yıl önce gece yakalndk 6 Şubat depremine şuan o yüzden korkuyorum ailedende 5 kişi şehit oldu
0 oy
tarafından

Baş Felâk oku Hâyızlıysan Bismillahillezi Lâ yezzurru measmihi şey un fil arz velâ fissemai ve hüves semiul alim 

image

(378 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm
0 oy
tarafından
Nereye gtti kz korkma nas Felak oku vesvese etme hiç birşeyden korkmuyorm RABBİM de başka de tekrarla kaç kere ağzınla korku korku kalmıyor hiç emin şekilde şöyle kaç kere :)
(378 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Kizim saat  2 den beri uyanık ne yapsam uyumuyor  1 haftadır böyle 7 aylık  sende  uyu cnm 
(378 puan) tarafından
Tamam canm teşekkür ederim
0 oy
(8,646 puan) tarafından
Bende senin gibiyim ama aklına getirmemeye çalış bende korkuyorum Samsun'da yaisyorum dün 4.5 büyüklüğünde deprem oldu gece Allah'ım sürekli deprem olursa diye korkuyorum aynı ama aklıma getirmemeye calsiiyom:(
(378 puan) tarafından
Allah hepimizi korusun canm
(8,646 puan) tarafından
Amin canım aminn
0 oy
tarafından
Kendine vesvese yapma canim bol bol oku ya da uyumaya çalış Allahin izniyle hiç bir şey olmaz 
(378 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm
0 oy
(892 puan) tarafından
Uyanığım canım ben de. Korkma dicem de korkuyor insan ben de yaşadım depremi eşim gece işe gidince hala uyuyamıyorum 1 senedir. Rabbım bir dha yaşatmasın bol bol oku üfle ayetel kursi oku istersen dha etkili 
(378 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm
0 oy
tarafından
Ben varım canım ezanı bekliyorum namaz kılıp eşimi ise yollicam korkma bisey yok 
(378 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 383 göst.
8 Ağustos 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ❤Minik anne❤ (365 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 50 göst.
15 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Nagiiiss (420 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 423 göst.
21 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Kardan_Adam (1,306 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 417 göst.
3 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Familya (14 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,581 soru

24,018,593 cevap