Günaydınnnn uyananlara tabi belki çoğunuz uyuyorsunuzdur bana her zaman ki gibi gün erken başladı ☺️ tuvalet giderlerinden biri koku yapıyor kafayı ona taktım kalktım dip, köşe tuvaleti yıkadım çamaşır suyu döktüm giderlere kaynar su döktüm arkasından bu koku beni sinir hastası etti önceden yoktu bir kaç gündür ortaya çıktı bu konuda da fikri, çözümü olan varsa fikirlere açığım
hata etmissin gece karanlikda oyle yerler temjzlenmez hele kaynar su hic dokulmez musallat olurlar
Öyle mi şimdi bakıcam teşekkürler
baktinmi
Baktım canım bilmiyordum öğrendim teşekkürler
Gece mutfak lavabosuna da dökülmez denir
Dökersen de besmele çekmek gerekiyor
sadece gece degil gunduzde kaynar su dokerken besmele cekilmeli
Uyanığım çocuklara beslenme ne hazirlasam diye düşünüyorum
Bizimkinin listesi var allahtan o konuda rahatım
Büyüğe de bazen tost bazen patso ekmek arası bazende kantinden yiyiyor o düşüncem yok allah yardımcın olsun☺️
Amin canım amin
Oğlumun liste varda kızımın yok o düşündürüyor
bu saaatte mi klkip yikadin . hay masallh:) karbonat sirke mirke doksen gidere. koku azalir blki
Evet canım kalkmışken yıkıyım dedim
Evet sirke, karbonat ta deniyim teşekkürler
Giderlere gece gece kaynar su mu döktün aman dikkat et çok sıkıntılı
Gece derken sabah işte 4-5 gibi
Sebebi nedir anlayamadım?
Bacım hiç mi duymadın lavaboya bile sıcak su dökecekken bismilah deyip dök derler
Vallah duymadım bilmiyordum şimdi netten okudum ne yapmam lazım ürktüm ben biraz bilseydim dökmezdim ya
Felak nas oku bişey olmaz inşallah dikkat et bugünden sonra aklında bulunsun canım
Teşekkürler okurum sağol 🙏
Günaydın 🌸
Banyo ve tuvalet ikisinden de geliyor mu koku
Vallah canım banyo giderinden koku aldım sanki ama lavabo borusunu da duruma göre yenilerim yani bakalım koku devam edecek mi
Lavabodan geliyorsa boruyu hafif u gibi eğimli yap su birikintisi öyle kalırsa koku çıkamaz yukarıya
Banyoda priz varsa prize takılan kokulardan al bastırıyo kokuyu onlar
O koku için bakayım canım teşekkür ederim
Bende şimdi beslenmeye giriştim
Birde çocukları bırakıp pilatese gidicem ilk günüm bakalım başarır mıyım😄
Ooo bol eksiler 🤗
Ben uyanığım oğluma mama yaptım kızım okula eşim işe gidecek onlara kahvaltı hazırlayacağım bende anneme gideceğim hazırlanıyorum öğlen bir çarşı yapıcam
İyi bakalım bende hepsini okula bırakıp pilatese gidicem
Oh ne güzel bende yazılacağım bakalım spora pilatese bunları yapabilirsem bide yüzme dersi alıcam acayip kilo aldım menopozada giriyorum sanırım iyi gelir heralde
Günaydın, maalesef bende erkenciyim 5 dem berj oglumu uyutmaya çalışıyorum erken yatan biri değil de su ara huy edimdi kalkip oturuyor;) uykuya dalamiyor
Gider temizlyici fln doktun mu canim ya hic bir fikrim yok acikcasi
Sıvı olandan dökücem birde canım teşekkür ederim
Gece o kadar çok uyandım ki sabahta kızım kalkmış yanıma gelmis üstüme uzanıp uyumuş ne bu üstümdeki ağırlık derken eşim aradı işten geri donmus cenaze varmış sag elimde öyle bir şişmiş ki elimi bukemiyorum birde sol göğsümden süt akıyor ve ağrıyor doğuma 2 hafta var bu normal mi bilemedim tam anlamıyla çok zorlandıgim bı geceydi
Elin ödem min varsa sismistir aç kapa hareketi yap sürekli inşallah geçer benimde doğuma yakın göğsümden süt akiyodu Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Yapıyorum canım ama ilk defa bu kadar şişmiş ve tek elim şişmiş balon gibi resmen çok değişik bir sabah hayra çıksın inşallah
Süt akıntısı normal pamuk ile sil
Nasılsın canım gectimi
Göğüslerim aşırı hassas ve ateşim çıkıyor doğum belirtisi diyor etrafımdakiler 2 hafta baya zorluycak sanırım
1,477,050 soru
24,177,760 cevap
336,206 kullanıcı