+2 oy
266 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (3,561 puan) tarafından
önce tarafından kapalı

Günaydınnnn uyananlara tabi belki çoğunuz uyuyorsunuzdur bana her zaman ki gibi gün erken başladı ☺️ tuvalet giderlerinden biri koku yapıyor kafayı ona taktım kalktım dip, köşe tuvaleti yıkadım çamaşır suyu döktüm giderlere kaynar su döktüm arkasından bu koku beni sinir hastası etti önceden yoktu bir kaç gündür ortaya çıktı bu konuda da fikri, çözümü olan varsa fikirlere açığım 

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

9 Cevaplar

+4 oy
önce (163,555 puan) tarafından

hata etmissin gece karanlikda oyle yerler temjzlenmez hele kaynar su hic dokulmez musallat olurlar

önce (3,561 puan) tarafından

Öyle mi şimdi bakıcam teşekkürler 

baktinmi

Baktım canım bilmiyordum öğrendim teşekkürler 

önce (16,024 puan) tarafından

Gece mutfak lavabosuna da dökülmez denir 

Dökersen de besmele çekmek gerekiyor 

+1

sadece gece degil gunduzde kaynar su dokerken besmele cekilmeli

-Reklam-
+2 oy
önce (11,342 puan) tarafından

Uyanığım çocuklara beslenme ne hazirlasam diye düşünüyorum 

Bizimkinin listesi var allahtan o konuda rahatım 

Büyüğe de bazen tost bazen patso ekmek arası bazende kantinden yiyiyor o düşüncem yok allah yardımcın olsun☺️

önce (11,342 puan) tarafından

Amin canım amin 

Oğlumun liste varda kızımın yok o düşündürüyor 

+1 oy
önce (855 puan) tarafından

bu saaatte mi klkip yikadin . hay masallh:) karbonat sirke mirke doksen gidere. koku azalir blki

Evet canım kalkmışken yıkıyım dedim 

Evet sirke, karbonat ta deniyim teşekkürler 

+1 oy
önce (1,087 puan) tarafından

Giderlere gece gece kaynar su mu döktün aman dikkat et çok sıkıntılı 

Gece derken sabah işte 4-5 gibi 

Sebebi nedir anlayamadım? 

Bacım hiç mi duymadın lavaboya bile sıcak su dökecekken bismilah deyip dök derler

Vallah duymadım bilmiyordum şimdi netten okudum ne yapmam lazım ürktüm ben biraz bilseydim dökmezdim ya 

Felak nas oku bişey olmaz inşallah dikkat et bugünden sonra aklında bulunsun canım

Teşekkürler okurum sağol 🙏

+1 oy
önce (30,915 puan) tarafından

Günaydın 🌸

Banyo ve tuvalet ikisinden de geliyor mu koku 

+1

Vallah canım banyo giderinden koku aldım sanki ama lavabo borusunu da duruma göre yenilerim yani bakalım koku devam edecek mi 

önce (30,915 puan) tarafından

Lavabodan geliyorsa boruyu hafif u gibi eğimli yap su birikintisi öyle kalırsa koku çıkamaz yukarıya 

Banyoda priz varsa prize takılan kokulardan al bastırıyo kokuyu onlar 

+1

O koku için bakayım canım teşekkür ederim 

+1 oy
önce (3,358 puan) tarafından

image

Günaydın  oğlan sağ olsun 6da uyandı  bnde  bulaşıkları yerleştirdim  kahve yaptım kendime  kıza beslenme hazirlicam  kahvaltı hazirlicam  

Bende şimdi beslenmeye giriştim 

Birde çocukları bırakıp pilatese gidicem ilk günüm bakalım başarır mıyım😄

önce (3,358 puan) tarafından

Ooo bol  eksiler 🤗

+1 oy
önce (6,986 puan) tarafından

Ben uyanığım oğluma mama yaptım kızım okula eşim işe gidecek onlara kahvaltı hazırlayacağım bende anneme gideceğim hazırlanıyorum öğlen bir çarşı yapıcam 

İyi bakalım bende hepsini okula bırakıp pilatese gidicem

önce (6,986 puan) tarafından

Oh ne güzel bende yazılacağım bakalım spora pilatese bunları yapabilirsem bide yüzme dersi alıcam acayip kilo aldım menopozada giriyorum sanırım iyi gelir heralde

+1 oy
önce (127 puan) tarafından

Günaydın,  maalesef bende erkenciyim 5 dem berj oglumu uyutmaya çalışıyorum erken yatan biri değil de su ara huy edimdi kalkip oturuyor;) uykuya dalamiyor

Gider temizlyici fln doktun mu canim ya hic bir fikrim yok acikcasi

Sıvı olandan dökücem birde canım teşekkür ederim 

0 oy
önce (26,015 puan) tarafından

Gece o kadar çok uyandım ki sabahta kızım kalkmış yanıma gelmis üstüme uzanıp uyumuş ne bu üstümdeki ağırlık derken eşim aradı işten geri donmus cenaze varmış sag elimde öyle bir şişmiş ki elimi bukemiyorum birde sol göğsümden süt akıyor ve ağrıyor doğuma 2 hafta var bu normal mi bilemedim tam anlamıyla çok zorlandıgim bı geceydi 

önce (605 puan) tarafından

Elin ödem min varsa sismistir aç kapa hareketi yap sürekli inşallah geçer benimde doğuma yakın göğsümden süt akiyodu Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 

Yapıyorum canım ama ilk defa bu kadar şişmiş ve tek elim şişmiş balon gibi resmen çok değişik bir sabah hayra çıksın inşallah 

Süt akıntısı normal pamuk ile sil 

önce (605 puan) tarafından

Nasılsın canım gectimi

Göğüslerim aşırı hassas ve ateşim çıkıyor doğum belirtisi diyor etrafımdakiler 2 hafta baya zorluycak sanırım 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 55 göst.
14 Eylül 2025 Diğer kategorisinde ryaaygt (426 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 233 göst.
5 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Heliin6561 (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 477 göst.
1 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,989 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 340 göst.

Kategoriler

1,477,050 soru

24,177,760 cevap

336,206 kullanıcı

...