0 oy
684 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Oğlumun doktoru izindeydi k yuzden sağlık ocağına götürdük dün öksürüyor dedim biseyi yok dedi balgam sökücü yazdı gönderdi bu gün kendi doktoruna götürdüm o da aynı şekilde bu çocuğun oksurdugune eminmisin dedi eminim vallahi yolunda gitmeyen biseyler var dedim ama dur bir ciğer filmi çekelim dedi meğer zature baslangici varmış yavrumda iğne antibiyotik falan verdi siz siz olun kendi hislerinizi guvenin birşeylerin ters gittiğine inaniyordaniz emin olun öyledir dua edin de geçsin başlamadan :(

14 Cevaplar

0 oy
(6,920 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Zatürre mi Ayy çok üzüldüm ama başlangıç diyor elinden geleni yaparsın geçer ins bak ne yap biliyor musun ayağına gece gündüz çorap ve patik kesinlikle giydir ve döşüne has zeytinyağı sür ve sürekli bir bez koy orası üşümesin .. ayaktan alır bebek herseyi dursun ayağında örme var mı bilmiyorum ama varsa özellikle el örgüsü bi patik giydir külotlu çorap da giydir bunlar sıcak tutsun 
tarafından
Çok sağol bitanem inanirmisin bir doğduğundan beri bir kere bile çorapsız patiksiz gezdirmedim evde gogusune hep vick baby rub sürdüm eşim ğrip olmuştu doktor sizden geçmiştir sizin gribiniz onun bronşiti sizin nezleniz onun zaturesi dedi
(6,920 puan) tarafından
Ayy bnm eşim de şimdi grip oldu tobe de bebislere bişey olmasın çok dikkat et kuzum Dr hakli Allah korusun dua et iyileşir ins
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aa aa gecmiss olsunn canim benim bebegimde arada okusuruo burunlari tikali gbi ama cigerlerini dinledi doktor cigerlerde bsey yok dedii burnunu serum fizyolojikle ac dedii . Ne belirti vardi baska sendee . Ates falan oluo muyduu
tarafından
Sadece öksürük ve burun tıkanıklığı vardı kuzum halsizlik ateş hiç birşey yoktu meğer başlangıç mis bize de aynısını dedi sağlık ocağı cigerleri dinleyip tertemiz burnunu temizle dedi şurubu zoraki yazdı sende bir baktır bitabem ihmal etme
tarafından
Hadiyaa uzulduumm smdii bide hususi cock doktoruna goturmustk bisei yok demisti hayallahh baktiraim canim
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım inşallah geçer 
tarafından
Amin bitanem çok sagol
0 oy
(10,041 puan) tarafından
Geçmiş olsun kuzumm, Rabbim acil şifalar versin inşallah yavruna:( 

Benim kızımdada 1,5 aylikken bronşit olmuştu, ığne yemişti 7 tane yavrum:(
tarafından
Kıyamam ya :( çok sağol kuzum benimm
0 oy
tarafından
gecmis olsun canim
tarafından
Çok sağol bitanem
0 oy
tarafından
Zature daha kötü bronsitten unutma bağışıklığını güçlendir canım kaç aylık ?
tarafından
5 aylık kuzum henüz
tarafından
Pekmez ile teryag ısıt içir öksürüğe cok iyi ıhlamur içir
Sırtına karabiber ve sıvı yağ ilit sur masaj yap balgama da çok iyi gelir
tarafından
Çok sağol aşkım pekmez ile tereyağ denicem has tereyâğı arıyor eşim şimdi söyledim
tarafından
Aynen şifa olsun kuzim
0 oy
(4,650 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşir
tarafından
Amin kuzum aminnnn
0 oy
(496 puan) tarafından
Benim bebeğimde öyle öksürüyor günlerdir. Dün bir doktora gittik söyledim çok öksürüyor diye bu çocuğa kim bakıyor bakıcı mi dedi???!!! 

Ben mal miyim uydurayim öksürüyor diye. Hiç film falan çekilmedi grip dedi sf yazdı yolladı eve
tarafından
Neden biyleler anlamiyorum ya şaka gibi
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Ay kiyamam kuzuma çok geçmiş olsun annesi işte hangi dr a inanıp güveneceksin ki sen ısrar etmesen birseyi yok diyip yollayacak eve 
tarafından
Kesinlikle ablacım ne zaman devlete gitsem bunlar geldi başıma birdaha devlet mi tövbe
(5,935 puan) tarafından
Aman aman baştan sağma iş yapıyorlar işte  kuzum
0 oy
(2,266 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin baslangiciymis iyiki erken fark etmişsin 
tarafından
Çok sağol bitanem Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Anneler hisseder diye boşuna dememişler.... Geçmiş olsun canım 
tarafından
Teşekkür ederim bitanem
0 oy
tarafından

Bişey diyiyimmi sağlık ocakları bişeyden anlamıyo cidden yaa ben bi kan tahlili vermişdim aklım gitti neler neler dediler doktora gösterdim oda bişey yok gayet iyisin demişdi sağlık ocakları abartır sen onlara bakma demişdi hamileyken 

tarafından
Hosbulduk canım gitmemisdim hesabımı silmisdim sadece
tarafından
Neden sildin kuzum ya az çok biliyorum zaten de boşver silme birdaha :*
tarafından
Kızz puanlar pufffl oldu uyarıda veremiycem artıkın puan dolana dek :))
tarafından
Senin yorumlar ini gördükçe artı oy atarım sana yine toplarsın bebem
tarafından
Saol canım düşünmen yeter
0 oy
tarafından

Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah 

Rabbim tüm hastalara ve seninde evladına şifa versin

tarafından
Aminnn aminnn kuzum
0 oy
(220 puan) tarafından