0 oy
740 göst.
Diğer kategorisinde (2,033 puan) tarafından
icinizde hamile olmayan ar mi kizlar acil yazabilirmi

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
6 ay önce.dogum yapmış olsa olurmu :) hahahaha
(2,033 puan) tarafından
kızlar bende belirtiler vardı bende inanmam ama yaptım merak ettim adet gunume daha gün olduğu için onunla denemek istedim çok hevesim vardı bütün hevesimi kirdiniz rahatsizliktan dolayı özür dilerim
(5,514 puan) tarafından
Ne kadar sacmasiniz bunda yarilacak komik olan ne yaa kiz heves etmis birsey rica etmis yapmicaksaniz ne diye dalga geciyorsunuz. Kiz size benim yerime limon testi yapin hamilemiyim demiyor. Deneyin sizdede cikiyomu yoksa bosuna heveslenmim diyor. yazikk be sizee
(2,033 puan) tarafından
boşver be canım onların karnı dolu hamleler ya hiçbir şey umurlarında değil ağladım resmen
(5,514 puan) tarafından
Aglama lutfenn yaa rabbim kucagini doldursun insallahhh sanada hayirli evlat nasip etsin
(2,033 puan) tarafından
main cumlemize
-Reklam-
0 oy
tarafından

Valla komik Bi soru oldu da şimdi ve. Demeye korktum niye ki :Despiti tabi

(2,033 puan) tarafından
hamile misiniz
tarafından
Değilim canım nasıl yardımcı olabilirim
tarafından
Yok canım artık ya kafa buluyor olmalısn
tarafından
Kızlar lütfen ortam amacını aşmasın ya çok tuhaf sorular gerçekten saf kalbinle mi sordun bilmiyorum eğer dalga geçiyorsan gerçekten ayıp bir nesil yetiştiriyoruz ya anneyiz hemcinslerimize karşı saygılı olmayız evlatlarımıza örnek en önemlisi rica ediyorum nimeti karıştırmayın bu gibi şeylere
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Ben hamile degilim neden ki
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Hamile değilim.2 çocuğum var 
0 oy
(588 puan) tarafından
Bende değilim noldu kk
0 oy
(10,041 puan) tarafından
Ne alaka hamile olmayan:D
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Canım benim yalan onlar adetinin geçmesini bekle sonra test yap hiç kafanı böyle şeylerle karıştırma doğrulup payı sıfır vücudunu dinle diğer zamanlardan farklılık var mı diye
0 oy
tarafından
Evet varım noldu ki
0 oy
(588 puan) tarafından
Bende hamile deilim doğal gebelik testlerine inanma onlara göre hepsinde hamile çıktım çamaşır suyuydu karbonatı ama o kabarcıklar da kaldı çocuklar şimdi ne çocuk var ne bisey 3 yıl oldu
0 oy
tarafından
Ben varım 2 tane oğlum var 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 175 göst.
29 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anneadayi54 (969 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 789 göst.
12 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Prensimin annesi (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 225 göst.
2 Mart 2023 Diğer kategorisinde Badgirl (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 513 göst.
13 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Busragkhan (16 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,372 soru

24,098,124 cevap