0 oy
224 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,186 puan) tarafından
Kayınvalidem vefat edeli üç sene oluyor daha önce post açmıştım evlenmek istiyor diye .evlenmesi gayet normal ama evleneceği kisi anormal kadın 30 lu yaşlarda imiş eşim ilk kırk yaşında iki çocuklu demişti meğer  30 lu yaşlarda ve üçüncüye hamile imiş eşim hariç bütün çocukları karşı çıkıyor  ben dedim başka biri olsun eşim diyor babam bilir babası 65 yaşında kendi kızı o yaşta ya ben ufaktan  bunun çok mantiksix olduğunu soyluyorum ama eşimi anlamadım diyor babam yalnız olmaz dedim bu mu olmalı yani ya kadın çaresiz yada çok zeki kadinin bunu kabul etmesi de tuaf çocuklar için diyormuş ama devlet yardımı var bu devirde iş te var yani benim psikolojim bozuldu valla beynim allak bullak şans ne diyor herkes ama ucu bizede dokunur yani

4 Cevaplar

0 oy
(23,783 puan) tarafından
Bence sen hiç karışma iş hiç mantıklı durmuyor ama mevzu olunca sana bulurlar kabahati gerek yok 
(3,186 puan) tarafından
Karismiyorum ama çok canım sıkıldı ya
(23,783 puan) tarafından
Kadın acaba çaresizlikten mi kabul etmiş yoksa çakallıktan mı bunu bilemeyiz ki
-Reklam-
0 oy
(4,045 puan) tarafından
Kadın hamilemi yani nasıl kabul ediyor kayın baban
(3,186 puan) tarafından
Ne bileyim çaresizlik galiba kaç kişi bile konuşmuş olmamış bunada demiş yasin genç olmaz kadın demiş ben razıyım hiç akıl karı değil zaten doğum olmadan nasıl nikah olacak hem dinen hem hukuken yasak
0 oy
(5,434 puan) tarafından
Kadın ya çok çaresiz ya çok uyanık o yüzden istiyor  
(3,186 puan) tarafından
Bende öğle düşünüyorum
0 oy
(2,179 puan) tarafından
Kız belki cocuk kayınpederrinden 
(3,186 puan) tarafından
Yok tövbe estegfirullah
(2,179 puan) tarafından
Belli olmaz kız şimdiki zamanda kimse kimsenin cocuğunu kabulenemez hemde 3 tane tamam ikisi başkasından ola bilir bu sonuncu hamileliği bence senin kayınpedetinden kim ne derse desin benim fikrim bu

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 222 göst.
0 oy
3 cevap 182 göst.
0 oy
20 cevap 864 göst.
16 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,811 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,408 göst.
5 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,811 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,241 soru

24,108,810 cevap

332,844 kullanıcı

...