0 oy
118 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (258 puan) tarafından

image

Kizlar Doğumdan sonra 3 aylık ignelerden kullandım çok yan etkisi oldu sonra spiral taktikrdim 5 aydr yüzümden sivilce eksik olmuyor bazen çok yogun cildim de sivilceye meyilli değil aslında ergenligimde bile sivilce çok az vardı spiral sivilce yapıyor mu valla bıktım 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım iğnelerden ne gibi yan etkisi oldu bende yaptıracaktım bu arada inşallah sivilce yapan spiral değildir bilğim yok bende taktirmayı düşünüyordum 
(258 puan) tarafından
Çok uyku yaptı ve çok agresifleştim sivilce adet olamiyorum olsam da çok kötü neredeyse tüm yan etkileri oldu bende hap ta kullanmak istemiyorum spiral de sivilce yaptı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bendede spiral dan sonra çok fazla sivilce çıkmaya başladı büyük ihtimalle bu yüzden oldu cikartacagim 1 2 aya zaten adetide uzatıyor iyice canımı sıktı 
(15,560 puan) tarafından
Ne karat uzatıyor benim de aşırı günleri uzadı çıkarmak istiyorum
Ne kadar oldu taktıralı
tarafından
1.5 sene oldu benim canım zaten bı kontrole gittiğimde doktor sivilcelenme varmı diye sormuştu bende evet dedim ama dahada birşey dememisti normalde 4 gün süren adet 5 gün sürüp extra 2 3 günde solemesi leke gibi devam ediyor
(15,560 puan) tarafından
İyi kiz benim geçen 15 gün sürdü annem giderken adet oldum dönerken bitti

Benim de çıktı ağzı kenarım da bundan demek ki

Lekelenme bende de okuyor 15 gün adet sürdü bitti 5 gün sonra 2 gün lekelenme oldu :0
tarafından
Senin baya çokmuş canım ne kadar olmuştu taktirali bu kadar uzun sürmesi sıkıntı
(100 puan) tarafından
Kızlar ya bişey sorucam bende bir buçuk yıl önce taktırdım o zamandan şimdiye kadar hiç sıkıntı olmadı ama şuan 13 gündür adetim ve leke şeklinde devam ediyor kaydı mi acaba ama ağrım falan yok
tarafından
Kaydığını sanmam doktora git canım bı tanidigiminda 2 sene sonra çok uzun süren adeti olmaya başladı ve spirali çıkarmışlardı
(15,560 puan) tarafından
Ekim ayında taktırdım
Neden çıkarmışlar acaba spirali adet uzun sürdü diye mi
tarafından
Evet canım 12 gün sürüyormuş 1 hafta sonra tekrar oluyormuş falan
(258 puan) tarafından
Evet adeti de çok uzatiyor 5 günde bitiyor ama lekelenme +3-4 gün sürüyor valla cildim hergun yeni bi sivilceyle uyaniyorum çok sinirimi bozmaya başladı ama spiral den mi emin olamiyorum
tarafından
Doktora danisabilirsin ama bence spiral aynı sorunu yaşıyorum

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 160 göst.
0 oy
7 cevap 180 göst.
29 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melek8663 (958 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 102 göst.
4 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,432 soru

24,072,298 cevap

330,737 kullanıcı

...