0 oy
105 göst.
Diğer kategorisinde (510 puan) tarafından
çamasir makinem bosch serie 4 10 kg kaynana ile alt üst oturuyoz dublex ev kapım ayrı dolayısıyla balkonum yok yaz kış eve seriyorum öyle kuruyor bazen sıkılıyorum bu durumdan sorum kurutma makinesini yine bosch serie 4 olarak mi yoksa serie 6 mi tercih etsem bu konuda aramizdan uzman varmi yada tercih hangisi olmali. ısı pompali bakcam bu arada

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
İlla bosh mu olmalı benimki Grundig marka çok memnunum 
(510 puan) tarafından
yani bildigim kadariyla bosch servisciler camasir makinesi bosch olunca kurutmayi da bosch alırsan üzerine öyle monte ediyorlarmis
tarafından
Alakası yok ya benim çamaşır makinesi Profilo adamlar kurutmayı getirince hiç markasını sormadılar
-Reklam-
0 oy
(5,219 puan) tarafından
Bende Bosch düşünüyorum bekleyim burda Bosch dikey supurgesini aldım çok memnunum bakalım buna ne derler 
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Geçen sen serie 4 aldım çok memnunum. 6 da fark olarak birkaç fazla program vardı. Bunda da program çok ama ben 2 tanesini kullanıyorum. Genelde ısı pompalı zaten bosh lar bi suyu haznede bitiren 3 ayda bir alttan toz temizliği yapılan model var birde kendi temizleyip suyu da gidere giden model farkı var 
(510 puan) tarafından
işte dediginiz gibi kendini temizleyip suyu gideremi tercih olmali yoksa 3 ayda bi toz temizligini olanimi tercih etsek
(1,330 puan) tarafından
Ne kadar çok elektronik olursa o kadar çabuk bozulur diyerek ben 3 ay da temizlenen olandan aldım. Suyu dökmekte zor değil gidersiz olanı aldım.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 210 göst.
0 oy
4 cevap 193 göst.
19 Mart 2023 Diğer kategorisinde Ipek41 (7,369 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 229 göst.
+1 oy
3 cevap 382 göst.

Kategoriler

1,468,962 soru