0 oy
145 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (1 puan) tarafından

Selam kızlar 8 senelik evliyim tayin durumundan dolayı  evimi istediğim gibi yapamıyorum eşimin bahanesi o yani. Çamaşır kurutma çok istiyorum lazım çünkü ağrı vok soğuk  evimde küçük  eşim almıyor nasıl ikna edebilirim 

8 Cevaplar

0 oy
önce (6,501 puan) tarafından

çamaşırları kurutmayarak 😂😂

önce (309 puan) tarafından

Hahahaha aynen bacım. Bende adanaliyim. Yalan yok o temmuz Ağustos ayinca dama çıkamıyorum beynime güneş geçecek diye. :D hahaha. Bir de güneş çamaşırlari kötü yapıyor. Neden demeyin kokusu gidiyor. Yemin ederim sanki yanmış gibi kokuyor. Bilmiyorum senin de öyle mi?

kokuya dikkat etmedim ama rengi soluyor ve sertleşiyor. bu yüzden akşam üstü serip gündüz toplamaya çalışıyorum. 

arkadaşım aldı kurutma çok rahat. e kışın da akşam 4-5 olmadan toplamak lazım yoksa is kokuyor. benim evin yakınlarında çok soba yakan yok ama gene bir koku oluyor eğer çamaşırlar gece kalırsa dışarıda 

zaten adananın neminden de hemen kurumuyor ki

bugün bile öğlen vakti yandım yaa. millet kombi açmış soba yakmış, biz yazlıkla😂

Haha aynen kuzu. Gündüz sıcak. Akşam buz gibi. Gecen bir delilik yaptım damda yatayım dedim. Dondum. Aşağıya da inemedim. Eşimle çocukları benim zorumla çıkarttım dama :D Allah'tan kalın battaniye getirmisim. 

Sen neresinde oturuyorsun canım? Ben Sarıçam tarafindayim

kız damda yatma mevsimi bitmedi mi😅😅 ben belediye evlerindeyim, tam zıttın😅

Kız ne bileyim. Çocuklar sıkıldı. Çabuk akşam oluyor ya. Sıkıldık akşam 9 gibi dama çıkalım öyle yıldızları sayalım dedik. Sonra baktım hava iyi damda mi yatsak falan derken yatağı serdim. Sermez olaydım :D hahaha

-Reklam-
0 oy
önce (10,421 puan) tarafından

Biriktir geç yıka sonra kurutmak için çabalama zaten geç kurur 

önce (3 puan) tarafından

Aynısını yaptım sonuç başarılı en azından çok pahalı olmasa da hoover aldı 6 taksit 🤣

0 oy
önce (3,267 puan) tarafından

Benimde evim küçük kış geldimi hep küçük bir oda var oraya sererdim kurutma telim kırıldı ha aldık alazacsz derken 2 kış. Geçti almadık en sonu o da gördü rezilliği aldık ama oğlumu astım bronşioliti var evde çamaşır kurutmak bile etkiliyormuş ondan da biraz banane oldu eşimde alma taraftarı oldı 2. Bebeğimiz de oldu iyice çamaşır olacak her yer diye aldık şükür 1 yıl olacak büyük kurtarıcı vallahi alan 1 almayan bin pişman 😅

0 oy
önce (824 puan) tarafından

Sen almiyorsan ben yarın gidip alacağım de yine almazsa git kendin al eşinin kartına taksit yap eşine de aldım ödemesini yaparsın de :))

önce (1 puan) tarafından

Beni boşar amanimmmm .. Ben çok yoruldum evim için bile ihtiyaç olan gerekli şey için bile tartışıyoruz. Eşim birde asker durumumuz da var ama hep ailesine var bize yok 😭

0 oy
önce (1,942 puan) tarafından

Bende istiyorum tam eşimi ikna ediyorum biri çekiyor hastalık saçıyor filan diyor vazgeçiyor 

0 oy
önce (954 puan) tarafından

Valla indirim oluyor magzalarda bende hoover var 1 sene olacak taşpınar varmı bilmem orda taksitle aldık 12 bin felan acındıracan kurumuyo önemli olanları geç kurut dene bakalım işe yararsa

0 oy
önce (23,650 puan) tarafından

Ben arada eve gelmeden önce alinacaklari yazarım. 

Gelirken 3 ekmek 

Yumurta 

Kurutma makinası alır mısın derim🤣 daha başarılı olamadim🤣

0 oy
önce (1,140 puan) tarafından

Çamaşırlarını yıkamayın mecbur ikna olacak

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 248 göst.
21 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Pakize333 (7,620 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 622 göst.