0 oy
87 göst.
Diğer kategorisinde (504 puan) tarafından
Kızımla geçen pazardan beridir tuvalet eğitimi vermeye çalışıyorum bunu kendi istedi artık bez takmak istemiyor ama ama 

Ben çiş varmı demeden çişini söylemiyor tuvalete götürmeden yapmıyor altına yapıyor 

Yarım saatde bir tuvalete götürürsem hiç altımıza yapmadan kapatıyoruz ama demezsem çişi yaptıktan sonra söylüyor 

Ne yapabilirim 

Birde dışarı çıktığınızda nasıl yapıyorsunuz 

3 Cevaplar

0 oy
(2,112 puan) tarafından
Kaç aylık? Bir de yeni başlamışsınız zamanla alışır. 
(504 puan) tarafından
29 aylık kendi istedi aslında yaza kadar beklemeyi düşünüyordum asla bez takmıyor
Götürdüğümde gayet güzel yapıyor ama olurda unutursam altına yapıyor kendi söylemiyor çiş var diye
-Reklam-
0 oy
(9,076 puan) tarafından
Sabır canım. Bir hafta filan kaçırma olayı normal.
(504 puan) tarafından
Yarın Bi hafta oluyor kaçırmıyor tuvalete fötütesem sürekli yarım saate bir altına yapmadan kapatıyoruz günü ama olurda götürmesem o söylemiyor altına yapıyor
(9,076 puan) tarafından
Her çocuk bir olmuyor işte canım. Belki uzun bir süreç olacak ama sabır sadece işte. Eninde sonunda öğrenecek
0 oy
(1,543 puan) tarafından
Sabır lazım hemde çok sabır ben kızımı bezden ayrirken 3 gün hiç tuvalete yapmadı hep üstüne yaptı 1 hafta sonunda artık tamamen alışmıştı ama hiç kizmamak sinirlenmemek lazım altına yapınca olsun kızım bu kez kaçırdın ama tuvaletini tuvalete yapman lazım gibi konuşmalar yaptım sinirlendigin an bitiyor süreç uzuyor
(504 puan) tarafından
Yo hiç kızmıyorum ben götürdüğüm sürece yapıyor zaten sormayı unutursam günde 1 kere falan yapıyor kakasını tutuyor büyük ihtimalle asla yapmıyor yaptığında altına yapıyor ama çişini götürürsem yapıyor ama söylemiyor bu arada yarın 1 hafta olucak

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 125 göst.
+2 oy
3 cevap 102 göst.
22 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,346 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 199 göst.
3 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde 1prenses_1prens (713 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 122 göst.

Kategoriler