0 oy
122 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Merhaba kızlar sorum başlıkta. Oğlum 15 aylık. Anne sütü almıyor mama ve ek gıda şeklinde ilerliyoruz. Ama bişeyi yanlış yapıyorum sanırım üst üste yediriyormuşum . Annem öyle diyor. 2 beslenme arası bi 3 - 4 saat geçsin diyor. Acıktıkça güzel yer diyor. Bende her 2 saatte 1  bişeylerle oyalayarak yedirmeye çalışıyorum ve gerçekten çok uğraştırp yemiyor. Sizce de 3 4 saatte bir mi yedirmeliyim. ?? Nasıl yapmam gerekiyor.? Acil fikir lütfen ona göre yarından itibaren bi düzene oturtcm şu yemek işini 

2 Cevaplar

0 oy
(14,765 puan) tarafından
Annen haklı canım. 20 aylık benimki

Uyanınca hemen değil uykusu açılıp adapte olunca kahvaltı 3.4 saat sonra yemek yine o kadar sonra yemek yer aralarda atiltırmalık meyve sigara böreği, milföy çubuğu,ev yapımı cips sebze çubukları fln eline veriyorum 
tarafından
Genelde öyle diyorlar cnm. İlk akıllıysa ikinci yaramaz olur diye veya tam tersi :) nick sweety97 yazıyor canım. 97 doğumlu musun ve 2  çocuk. Maşallah
(14,765 puan) tarafından
Nerdeeeee
Eşim 97li ben 92 liyım ☺️
Şirin ben bu arada:)
tarafından
Olsun kız yaş dediğin nedir ki sayıdan ibaret :) Allah uzun hayırlı ömürler versin inşallah. Aa biliyorum seni o zaman sirindh miydi neydi öyle bişeydi hatırladım:)
(14,765 puan) tarafından
Oyle tabi insan his ettiği yaştadır ☺️
Kız uysaldı oğlan kolik çıktı
tarafından
İnsanın anasını ağlatıp duruyor şapşikler:)
-Reklam-
0 oy
(1,625 puan) tarafından
Benim kızım 13 aylık sabah kahvaltısını veriyorum bu aralar uyku düzenimiz bozuldu bu yüzden sabah 11de kahvaltı veriyorum 1 gibi öğlen uykusu 2 buçuk gibi az bi mama veririm içerse. 4-5 gibi ikinci öğün. Akşamda 8de son öğününü veririm aralarda bazen meyve falan veririm kek yaptıysam falan onlardan veririm
tarafından
Sanırım annem haklı cnm. Sennde baya zaman geçiyormuş aralarda:)
(1,625 puan) tarafından
Evet canım haklı acıkmazsa yemez :)
tarafından
Haklısın walla,:))

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 143 göst.
+1 oy
13 cevap 680 göst.
10 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 129 göst.
16 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nur29 (358 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 182 göst.

Kategoriler

1,477,840 soru

24,189,170 cevap

336,807 kullanıcı

...