şimdi 20gün önce doğum yaptım ikinci kızımı kucağıma aldım problem şu ilk kızım 2.5yaşında aşırı aktif hiparaktif tanısı konulmuş çocuk gelisimciden psikatri bolumune yonlendirilmis asiri yaramaz bi cocuk doğum yaptım eve geldim haliyle olaylar ikiye katlandı ilk kızımla aramıza bi uzaklık girdi canımı yakıp yaramazlık yaptıkça uzaklaşıyorum sanki ondan ne yapsa gozumde dag gibi buyuyo cocugu goren Allah sabır versin diyo ne disarida ne evde asla durmaz elini tuturmaz bi markete bile gidemeyecegim bir cocuk cok yipradim hamileyken sinir krizleri geciriyordum önceden olsa uyudugu zamanlar ozlerdim simdi ise 1saat daha uyusa diyorum aramizda boyle bi uzaklik var bi tarafim vicdan azabı duyuyo bi tarafim soguk buz gibi napicam bilmiyorum gecermi duzelirmi
Normalde gebeliklere ve çocuklara kolay kolay ters yarom yapmamaya çalışırım ama açık konuşayım
Cocugunla birlikte seninde tedavi olman gerekiyor o çocuk dünyaya gelmek için ugrasmadi onu siz dünyaya getirdiniz tanısı koyulmuş bu tarz bir çocuğunuz varsa neden dikkat etmediniz 2 ciyi yaptınız onların ne günahı var neymiş uzaklaşıyor Muş lohusalık psikolojisi diyim hicte inanmam da neyse evladına daha çok baglanman ilgi göstermem gerekiyor ki düzelsin
İşte o da daha bebek olduğu için böyle yapıyor diğeri kucuk olunca bu sana büyük görünebilir ama değil
Kendini uzaklaştırma daha kötü olur oğlum ilk doğduğu zaman bende kızımdan soğumuş gibiydim çünkü bebekler masum sürekli uyuyorlar ama büyüyen çocuklar ordan oraya hopla zıpla insanı yoruyorlar ben dikkat ettim kızımı daha çok öpmeye sevmeye çalıştım şimdi oğlum 5 aylık oda başladı aglamalara uyumamalara o yüzden şu anda ikiside gözümde aynı
1,489,148 soru
24,340,402 cevap
346,008 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın