Benim kizlarim hasta büyük kızım okuldan kaptı küçüğüne de bulaştırdı bugün öğretmen mesaj atmış anaokuluna 17 öğrenciden hiç kimse gitmemiş
Hastaneler çocuklar perişan halde nolcak böyle bilmiyorum
Onları yedirdim içirdim ilaç verdim uyuttum sobayı da çok gür yaktım terlesinler iyi gelir belki diye et suyuna çorba da yaptım falan ama bakalım
Bende Zaten eşim olmadığı için geç uyumaya alıştım Şimdi de Soba yanıyor Korkuyorum Kömür kokusundan Çünkü iki gün önce zehirlenecektik
O ara bir çay koydum açtım kendime müzik otuyorum
Sizlerde durum ne alemde
çok geçmiş olsun ama tek sorum var onları tek başına bır gecede mı yiyorsun bende tek takılıyorum kızım uyudu esım sehır dışında
Geçmiş olsun etrafımda tanıdığım kim varsa herkes hasta ya çok üzülüyorum
O kadar şeyi sen mi yicekksinn fazla gelirse hanii misafir olabilirimm
Ohh mis gibi bende gece gece aşerdim şişeyi de çektim çünkü hamile hamile hep kola mi iciyorsun diyenler var
Eşim dışarıda. Bebeler uyuyor. Beklerken boş durmiyim dedim
dur bekle bensiz yeme geliyorum afiyet olsun canım kızımı uyusun bende keyif yapıcam bu arada çok geçmiş olsun
Oh ne güzel manzara
Valla bizim kız da 11 aylık aşısını yaptırdık.cok ateşi çıktı.zaten grip ve öksürüyordu.ustune bir de aşı oldu .berbat durumdayız.az önce kızımın burnunu serumla yıkadım.agri kesici verdim uyuttum.ben de kalkıp bir duş yapayım dedim.durum bu
1,493,425 soru
24,400,775 cevap
350,122 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın