0 oy
174 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (829 puan) tarafından
4 yasindaki kizim herseye agliyor guzelce konusmaya calisiyorum dinlemiyor bile surekli herseye agliyor adim atsam agliyo oyle soyleyim vallahi her gun basim agriyo agladikca basim agriyo ve dönüyo resmen artik dayanamiyorum küçükken  bile bu kadar aglamiyordu  niye boyle oldu anlamadim sizin bu yaslardaki cocuklariniz nasil hep ağlak valla yaslandim artik ya

3 Cevaplar

0 oy
(62 puan) tarafından
Tam ayni yaş grubu çocuğum var gereksiz ağlamıyor bence neden ağladığını arastır 
(829 puan) tarafından
Konusmaya calisiyorum dinlemiyor ki anlatirken bile agliyor miz miz bi cocuk
(62 puan) tarafından
Yani gün içinde onunla ne kadar ilgilenip oynuyorsun
(829 puan) tarafından
Hep benimle yasiti yok zatem buralarda hep benle oynuyor geziyoruz parka markete vs goturuyorum yine de mutlu olmuyor
(62 puan) tarafından
Mesela ne oynuyor evde
(829 puan) tarafından
Oyuncaklariyla oynuyoruz resim yapiyoruz sarki acip dans falan ediyoruz kapinin onulerinde falan oynuyor toprakla falan evde kusu var onunla da cok oynar oyle seyler iste
-Reklam-
0 oy
(2,541 puan) tarafından

4 yaş 5 aylık oğlum da aynı öyle devamlı mutsuz mız mız istediği olana kadar ağlar acıktım der ağlar burnum tıkandı der ağlar banyo yapmak istemez ağlar istediği yemek pişmez ağlar ahhh :pinch:

(829 puan) tarafından
Allah sabir versin bizlere..
(2,541 puan) tarafından
Amin canım 5 yaştan sonra duruluyolar ama anasınıfı dan sonra inslaah az kaldı:D
0 oy
tarafından
Ayyy yalniz degilmisim bende de var 

eltinin oglanlar geldi gecen hafta bugun onlardan gördü bi aglama, ama krizlere girercesine konustuk uzuncaaa bugun hic aglamadi sukur

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 241 göst.
31 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Hayal53 (392 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 81 göst.
22 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Zeynozeyno (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 244 göst.
17 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Guncelanne (49 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,692 soru