0 oy
367 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar eşimle severek evlendik

Tam bir anne bağımlısı babası ölmeden öncede bu yüzden bir takım sıkıntılar çıkıyordu. Sadece kendi ailesi iyi olalım benimki olmasa da olur kafasindaydi. Babası öldükten sonra annesinin yanında benle konuşmamalar annesini mutlu edecem diye benle arayı bozmalar felan

Günde beş altı kez annesini arar görüntülü aramalar hariç. Anamın yapamaycağım hiçbir şey yok diyor bana o senden çok çok önemli sen onun tırnağının içindeki kir olamazsın benim yanımda diyor. Siz olsanız ne tepki verirdiniz 

19 Cevaplar

0 oy
(163,444 puan) tarafından
oylesinden hayir gelmez bosanirim diyosan bosa hic durma yok boyle katlanirim baska carem yok diyosanda gormezden gel
tarafından
Bende öyle düşünüyorum ama bebeğim 2 aylık daha biraz daha büyüsün diye duruyorum
-Reklam-
0 oy
(2,366 puan) tarafından
Alırım onu annesinin svine postalarım yüzüne de bakmam konuşmam ne hali varsa görsün o ne ya öyle kendime yol çizerdim. Alsın anasını başına çalsın. Madem annene düşkündün ne diye evlenip benim başımı yaktın derdim. Gerçekten sabır diliyorum sana
tarafından
Çok sabirliyim valla başkası olsa durmazdı zaten
(2,366 puan) tarafından
Valla avucuna alabiliyorsan al alamıyorsan kendini yıpratma derim
tarafından
Bunu da dedim herkes dedim eşinin istediğini yapıyor sen niye böylesin dedi ki beni asla avucuna alamazsin izin vermem
(2,366 puan) tarafından
Allah ıslah etsin bir de çocuğu olmuş cidden insan çocuğu oluncs bile evine daha da bağlanmalı eşine saygısı sevgisi artmalı. Bunlar olmamış. Annesi de demiyor mu ya oğlum önceliğin eşin sen evine eşine sahip çık mutlu olun diye. Anasında da iş yok belli
tarafından
Zaten anası böyle olsun istiyor Allahindan bulur inşallah
0 oy
(2,262 puan) tarafından
Direk boşardım tirnagindaki kir olamazsın ne demek ya herkesin yeri farklıdır öğle degersizlestiremez gitsin ananın koynunda yat derim
tarafından
Ailem işte çekme felan diyor ama istemiyor boşanmami
(2,262 puan) tarafından
Bak boşanma iki kişi arasındadır ailen istiyor istemiyor bunun bir önemi yok düşünme hiç kendine bunu yapma bu adam bu kadar lafı söylüyorsa aleni zaten bitmiş biran önce ayrıl yoluna bak hayat kur yeni kendine
tarafından
Ailene girip çıkan bi durum yok burda adam açık açık demiş daha neyi bekleyeceksin yanında Allah aşkına
0 oy
(5,434 puan) tarafından
İyk tirnaginda ki kir olmak isteyen ki zaten sen ol deseydin 
0 oy
(2,764 puan) tarafından
Evelenmeseydi o zaman herkesin yeri farklı olmalı anne bir yana eş bir yana radaki denegeyi kuramıyor demekki 
tarafından
Evet dengeyi kuramıyor zaten
0 oy
(309 puan) tarafından
Bu erkekler önce annelerinden boşanmayı öğrenseler keşke. Madem bu kadar anacı keşke hiç evlenmeseymiş ömür boyu anasına bakaymış. 
0 oy
(3,683 puan) tarafından
Benim eşim annesine pek okadar düşkün değil, ama anne eşten daha önemlidir anne bitanedir dediği olmuştur, bende haklısın benimki de benim için öyle, eş çok anne tek dedim sustu. Seninki de biraz kaba söylemiş bunu.

Ki katılıyorum insanlar annelerini eş için terk etmemeli, anne bitanedir ama okadar fazla 7 yaşındaki çocuk gibi davranmak doğru değil, annesini sizin evde kalmaya da getirir bence 
tarafından
Zaten amaç o
0 oy
tarafından
Direk ....... ederim gitsin anasının yanına Allah Allah 

Yaninda tutman bile hata 
0 oy
tarafından

Şimdi rabbim yaşatmasın büyük konuşmayida sevmiyorum direk BOŞARIM 

0 oy
(1,464 puan) tarafından
Hay anasını 
0 oy
(1,212 puan) tarafından
Ben öyle diyen kocaya tekmeyi basarım resmen seni assgiliuo
tarafından
Umrunda degilim zaten
0 oy
(23,814 puan) tarafından
Boşa gitsin anasının koynunda yatsın 
0 oy
(3,561 puan) tarafından
Anneyle eşi kıyaslayan zihniyet...... 

Çocuğunun annesine saygısını yitirmiş bir üslup.. 

Ah ah.... 
0 oy
(26,200 puan) tarafından
Hayirdir o zaman yaninda niye tutuyomus birak bu anne bebesini
tarafından
Ben gidebilirmisim ama çocuk kalacakmış
(26,200 puan) tarafından
Himmm oylemi onun isteklerine goremiymis
0 oy
(164 puan) tarafından
Evlenmeden önce annesinden boşanması gerekir erkeğin yani yetişkin biri için öncelik çekirdek ailedir kendi ailesinden ergenlikle beraber ayrışmaya başlaması lazım aksi takdirde bu durum çok zor ve aile birliğini tehlikeye atar 
0 oy
(1,011 puan) tarafından
İlk evlendiğimiz zamanlar eşimde sürekli annesiyle oturup kalkardı aynı evdeydik ben bulaşık yıkardim kaynanam eşimi alıp balkona çıkartıp maaşını sorardı şuraya şuraya veririz diye konuşurlardi bana hiç para vermezdi maaşını bile bilmezdim daha ikiz görümcem vardı onlara bakardım resmen beni hizmetçi bakıcı gibi almışlardı öyle düşün yani baktım olmuyor kaynanam nişanlıyken farklıydın güler yüzlüydün şimdi hiç gülmüyorsun fln diyordu ev temizliği hakkında benden her şey bekliyordu ayriyeten benden 2 yaş küçük görümcem de vardı söyledim bu kez bir tek ben bu evde yaşamıyorum her şeyde benden beklemeyin ben bu yaşımda bu kadar yük almadım tabi o zamanlar 19-20 yaşındayım ayrı ev istiyorum dedim eşimde yanımdaydı ama annesinden o zamanlar korkardı hiç sesini bile yükseltmemiş doğum gününde kart fln hazırlamıştim düşünün yani eşim annem görmesin dolabın içinde dursun diye biriydi ayrı eve çıktık şuan eşim her şeyi biliyor artık konteyner da kalıyoruz araba almayı düşünüyoz ama illaki para harcamamak lazım annemgile gitsek iyi olur ama siz anlaşamıyorsunuz diye şuan araba almaktan vazgeçtim dedi biraz zamana birak sadece bende o zamanlar kafayı yemek üzereydim düşün bir evdesin kendinden hariç 6 kişi daha var çamaşır, ütüsü, ev temizliği, yemeği şükür et ki ayrı evindesin boşver ne yaparlarsa yapsınlar yarın bir gün illaki eşin sıkılır 
0 oy
(882 puan) tarafından
Boşarım net. Ben kimsenin annesi değilim kocamın anneside olacak değilim annesinden daha çok sevsin diye bir beklentim yok. Fakatt herşeyin yerini bilemeyecek zekaya sahipse karısıyla anasının farkını anlayamayacak kadar avanaksa onuda ben öğretemem. Kusura bakmasın ozaman yatağada anasıyla girsin. Terbiyesizlik yaptığı. Asıl o kocan denilen qdam senin tırnağının kiri olamaz. 
0 oy
(739 puan) tarafından
Benimkide dille degil ama hal ve tavirlariyla belli eder erkeklerdeki ne bu anasina düşkünlük ben anneme bu kadar düşkün degilim
0 oy
(4,167 puan) tarafından
Tasmasını salıverirdim, istediğine havlasın diye. 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 448 göst.
4 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Hatice061987 (2,297 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 121 göst.
4 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Ozge25 (27 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 137 göst.
26 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Asliiada41 (95 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 116 göst.