Kizlar yine kafama deli sorular geliyor
Aceba eşi telefonunu kurcayipta burda cevirdigimiz muhabbet ve dedikoduyu okuyan varmı😂😂😂😂
Eşim bilmiyor bile böyle bir uygulamayi kullandığımı regl takvimi uygulaması olarak biliyor
Hahahaha kız Allah seni napmasin
Öyle ama bunu da bilmeyi versin 😂
Bu platformda kullanıcı adımı hesabımı bilir ama telefonumu alıp kurcalamaz ve özellikle kadın arkadaşlarımla diyaloğa girdim yerlere asla girmez bu benim özel alanım
Ne biliyim ya birden aklıma geldi herseyimizi yazıp sorup sertleşip çözüm istiyoruz okuyan var mi aceba benim eşimde bilir uygulamanin ne olduğunu ama ne yazdın ne yazdinlar bile demez gerçi normalde de telefonumu eline almaz
Ben bazen komik poster olunca yanında okurum sesli ama onun dışında kadınlarla konuştuğum mesajlarıma falan asla girip bakmaz sonuçta karşıdaki insanla benim özel bir konuşmam
Telefonumu asla kurcalamaz.
Ama bir ara burada bir post açılmıştı "eşiniz üye olsa nicki ne olurdu" diye, ben "Manipülotör" olurdu diye cevap verdim dedim sjsjsj
Bir kaç cevabı okuyup gülmüştü 😂
Ya bizim okutmamiz ayrı hani ne bileyim bazı erkekler çok meraklı kurcalar hep
Biliyor burayı ama girişi bilmiyor kurcalasada eline birşey geçmez bazen der ne konuşuyorsunuz aklınız yokmu böyle birşey gerek diyorsunuz diye dalga geçer ama bilmiyor onun aklı yok 😁😁
Hahaha bı bilse ne dedikodular ceviriyoz
Birbirimizin telefonunu karıştırma huyumuz yoktur burayı kullandıgımı bilir o kadar
Aynen öyle en güzeli güven ve saygı onemli
Teli kurcalamaz bu uygulamadan haberi de yok ki bence olmasın da :) en son kizlarsoruyor vardı orayı da erkekler basmış malesef burayı bari kesfetmesinler
Bursa'da vardır sızma ya belli olmaz
Var da açık edemiyorlar kizlar soruyor iyice follos olmuş
eşim telefonu kurcalamaz ama burayı biliyor 🤭🤭
Saygı ve güven onemli
Eşim telefonumu hiç kurcalamaz ama uygulamadan tabi haberi var bazen hararetli hararetli mesaj yazarken Anneler toplanmış yine deyip gülüyor😅
Bizimki dedikodu yoğun diyip gülüyor😂
Bebek bakımından haberi var ama burdan haberi yok
Yok kız söyleme dedikodu yapıyor ne guzel
Alıp kurcalamaz da . Ben söyledim hatta bi arkadaşla tanıştım numaramızı felan verdik onuda biliyor yani. Ama böyle aldatma boşanma elti görümce dedikodu olduğunu bilmiyor 😅 bilgi amaçlı postlar var sadece sanıyor
Ahahhaa benimki gibi
Öyle boş vakti yok eşimin. Olsa da bakmaz zaten 😂😂
Bakmasın kız ne güzel dedikodu yapıyor surda azcikk😂
Ben bazen açıyorum komik bulduğum postaları sesli şekilde eşime okuyorum gülüyoruz 😁instagram gibi mi bu diye sordu bir ara yok hamile olanlar birbirlerine soru soruyorlar biz soramiyoruz dedim tamam uzukme sende seneye hamile kalır sende onlarla muhabbet edersin demişti 😁🤣🤣
Ah bir bilse abi biz burda ne dedikodular ceviriyoz 😂😂😂😂
Kocam yok kafam rahat🤣
Ohhh en guzeliii
1,488,370 soru
24,329,255 cevap
345,608 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın