0 oy
138 göst.
Diğer kategorisinde (179 puan) tarafından
Kızlar size bişey soracağım bebeğim 7 aylık sürekli avize ve ışıkları inceliyor gittiğimiz yerlerde kayınbabamda bu çocuk niye onları inceliyor diyor bi sıkıntı var gibi bende asıl incelemezse etrafını bakmazsa parlak cisimlere sıkıntı vardır dedim ama taktım kafaya şimdi normal mi acaba

3 Cevaplar

0 oy
(2,572 puan) tarafından
Benim oglumda o kadarken oyleydi hatta ters yatirirdik bakmasin diye kafayı cevirir yine bakardi perdenin bi köşesine bakardı  doktorada sormuştum o zamanlar normal demisti simdide sorun yok dikkatini cekiyor çocukların 
(179 puan) tarafından
Yani böyle saçma konuşup insano tedirgin ediyorlar
(179 puan) tarafından
Teşekkür ederim yorumunuz için
(2,572 puan) tarafından
Aman kafaya takma banada şöyle böyle diyolardi ağlamıştım artik doktor normal diyordu anlamiyodu kimse evet he he de geç doktor normal dedikten sonra
(179 puan) tarafından
Evet doktorumuz kontrollerde herşeyi iyi diyor ama bunu daha önce sormamıştım genelde farklı yerlere gittiğimizde inceliyor
-Reklam-
0 oy
(2,173 puan) tarafından
Bu kayınbabada doktormu canım her cocuk yanan ışığı avizeyi merak eder tabikide normal anörmalik senin kayınbabanda var
(179 puan) tarafından
Sanırım canım bi kulp bulamadı çocuğa bende takıntılıyım bilerek mi yapıyor anlamadım
(2,173 puan) tarafından
Yok tüm anneler oyle biri bana cocuğum hakinda bir şey desin kafama takarım ondan sonra boş ver der gecerim kafaya takma o kayınbaban ne anlar neyin ne olduğunu
0 oy
tarafından
Normal canım dikkatini çeker parlak şeyler 
(179 puan) tarafından
Teşekkür ederim yorumunuz için valla bencede normal ama böyle söyleyince insan kafasına takıyor
tarafından
Televizyona da bu sebeple bakarlar, renkler dikkatini çeker

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 162 göst.
6 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Y (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 653 göst.
0 oy
9 cevap 342 göst.
19 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Onlygirl (736 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 108 göst.
8 Aralık 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Prens_annesi (228 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,472 soru

24,386,461 cevap

349,033 kullanıcı

...