0 oy
542 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (89 puan) tarafından
Hamilelik sürecinde eşinden ayrilan yada şuan isteyen varmı. Sizce hamileyken size küfür hakerette bulunan sizi küçümseyen bir anı bir anını tutmayan tam kopmak isterken türlü bahanelerle döndürmeye çalışan narsist bir insanı  düzelir diye beklemek saçmalık mi olur.. üzülüyorum ailem için sadece .

6 Cevaplar

+1 oy
(21 puan) tarafından
Ben hamileyken ayrildim. Basta herkes arkamdaydi ailem destek olmustu, taa ki bosanana kadar. Bosandim ve arkamdan herkes cekildi. Pisman degilim bosandigima ama cok zor bunu söyliyim. Iki kere düsün derim. Babasiz cocuk cok zor büyüyor söyliym bunu. Ben neler neler cektim 
(150 puan) tarafından
Maddi zorluklar mi çektiniz
-Reklam-
0 oy
(6,296 puan) tarafından
Ben ayrıldım babamın malı mülkü için benimle evlenmiş hiç acımadan ayrıldım.. .
(89 puan) tarafından
Bunu farketmen güzel belki de yuzsuzluk yapıp kendi dile getirdi bilmem ama. Bende çok maddi destek oldum şuan üstüme çok borç var kredi var ayrılırsam ödemezse diye bile korkuyorum  ama ailemde çok para verdi destek oldu bir yıl sonra da olsa ödedi ama sonuç koca bir hiç. Ailem zengin olmadığı halde elindeki avcundakiyle yardım etti ama bayram da bile olsa hiç birini aramadı.
(6,296 puan) tarafından
5 6 aylık hamileydim öğrendim adam tam bir batıkmış. Ee tabi benim aile zengin, babamın yardım edeceğini düşünmüşler benim babam akıllı olmasa bugün bu zenginliğe erişemezdi. Kendi yakınlarına benim için daha zenginini buldukta mı evlendik demişler. Bu laf benim kulağıma geldi ve bitti.
Ha sonra kapında köpek olurum dedi de ne fayda.
2. Evliliğimi yaptım bir de bebeğim oldu. Rabbim büyük ya
(6,296 puan) tarafından
Düzelmez sakın ola buna kendini inandırma dü zel mez...
(89 puan) tarafından
Senin adına çok sevindim canım inşallah mutluluğun daim olsun ben bir daha asla evlenmeyi düşünmem bu psikoloji ile ailem sağolsun çok iyiler abilerim falan var hep destek oluyorlar hep boşan gel biz görüyoruz tavrını tutumunu ne diye çekeceksin diyorlar Allah eksik etmesin başımdan. Haklısın belki şu hamileliğimi duyunca farklı olur dedim ama hergun adam kavga ediyor bir bahaneyle
0 oy
(23,359 puan) tarafından
Narsistse düzelmez 
(89 puan) tarafından
Evet ama sonradan çok ortaya çıktı canm sevgiliyle hiç böyle değildi. Evlendim çok değişti beni kucumsemesinden herşeyi ben bilirim havalarından artık tam farkındayım öyle. Babasida aynı tanıdıkça farkına vardım annesine aynısını yapıyor keşke ailesini yakından tanıma şansım olsaydı armut dibine düşer lafı gerçekmiş.
0 oy
(1,837 puan) tarafından
Narsist insan aslında duzelende var düzelmeye de benim eşimde aşırı narsist bı insandı zamanla onu saldım artık eskisi gibi değil şükür 
(89 puan) tarafından
Canm doktora gidleim diyorum yok diyor
 Memur olduğu için sanırım ondan korkuyor ama ben çok yıprandım ilaç kullanması gerek farkındayım yapmıyor . Nasıl değişti bende çoğu zaman konuşmadım hesaba almadım konuşursa muhatap oldum ama sonunda yine aynı yola çıktık
(1,837 puan) tarafından
Malesef doktor reddi oluyo çünkü kendisinin özelini anlatmak ayıp olarak algilaniyo ona gore
0 oy
(230 puan) tarafından
Canım normalde nasılsınız bilmem ama hamilelikte benim hormonlar çok fena oluyor kendimi öldürmeyi mi düşünmedim alıp başımı kimsenin olmadıgı yerlere gitmeyi mi ayrılmayı mı en ufak şeylere kırılırdım şimdi düşününce saçma gelen şeylere şuanda hamileyim yine aynıyım inan sonradan saçma geldi çogu şey 
(89 puan) tarafından
Ben normalde de çok kırıldım ona karşı son zamanlarda biraz düzeldi diye çocuk da istiyordu çocuk düşündüm ve hamilelik başlar başlamaz yine çok asabi oldu ne bağırdığı kaldı ne annem varken çenesini tutmadığı o yüzden bana bu haldeyken bunu yapan evladı olacak diye mutlu olmayan adam asla hiç bir zaman mutlu olamaz diye düşünüyorum..☹️ ama bu süreci nasıl atlatirim onu bilmiyorum ailemin yanında duruyorum şimdilik biraz burda kalacağım
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Hamileyken benim çektiğimi ** çekmedi ** ben öyle perişan oldum ki kimsem yoktu sığınacak 6 senedir evliyim bir senedir düzeldi çok şükür
(89 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canm ıslah olduysa gerçekten çok sevindim bende çok beddua ettiğim canımın yandığı günler oldu ve hep tuttu başına çok iş geldi ama artık beddua etmeye korkuyorum sonuçlarından Allah bile mazlumun yanında her zaman akillanir benimki inşallah dedim durudm ama hamileyken hiç çekemiyorum artık iki aydır her lafı daha çok batıyor. Geldim ailemde duruyorum şimdi. Koşullu ve şartlı gideceğim akillanirsa inşallah. Yoksa ailemde istemiyor. Senin bu süreçte tek olmana inan uzuldum aile herşey gerçekten bir sığınacak dal arıyor insan
(1,345 puan) tarafından
Aile herşey ama bende yoktu kimsem yoktu Allah'tan başka inşallah eşin düzelir ben çok şükür şimdi mutluyum darısı başına olsun inşallah amin❤

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 613 göst.
0 oy
9 cevap 200 göst.
+1 oy
6 cevap 379 göst.
+1 oy
9 cevap 286 göst.
26 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Muge (149 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,033 soru