+2 oy
751 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (1,831 puan) tarafından

Daha önce de iş gezisine falan gittim 1 haftaligina ama boyle olmamistim ki o zaman daha küçüktü.

3 günlüğüne düğüne memlekete gidiyorum.

Bu sefer bi farkli oldu.

Sabah kahvaltisini yapmadi anne karnim agriyo dedi hafif atesi vardi hemen saglik ocagina gittik.

Üşütmüş olabilir dedi ilac verdim öglene duzeldi toparladi yemegini yedi çok şükür.

Simdi uyuttum. 

Otogara gidicem gidemiyorum bi turlu 😭😭😭😭

Ahhh oglusummmm ❤️❤️❤️😭😭😭😭

17 Cevaplar

+2 oy
önce (743 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Canım 12 saatlik yola çocuk dayanamaz ki 

Kıyamam kuzuya 

İnşallah çabuk dönün 

Hayırlı yolculuklar 

önce (1,831 puan) tarafından

Aynen de oyle 

Teşekkür ederim ❤️

Bak görüyosun dimi cocugu babasina birakip dugune gidiyorum diye kötü anne de olduk burda 🤷🏻‍♀️ 😅

Bosver canım kafana takma hayırlısı ile gidin gelin 

Göz aç kapa oğluna kavuş 

Teşekkür ederim canim benm ❤️❤️🥰

önce (2,039 puan) tarafından

Ben 14 saat geliyorum otobüsle ben napayım 😂

-Reklam-
+8 oy
önce (6,367 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Bu çocukların tek ebeveyni anne değil, baba da var. Tabii ki çocuklar babaya da babaanneye de bırakılıp anne işi için de düğün için de hatta tatile de gidebilir. Annelik demek çocuğuna kul köle olmak değil. Deprem yangın olabilir evet kader de varsa otobüste de kaza olabilir. Ben bu tür bağımlı anneliği kutsal görmüyorum. Bir insan çocuğana dahi bu derece kendini adamamalı. Sonra çocuk büyünce anneden kopamayan bağımlı insanlar oluyorlar. Anne molasına her annenin ihtiyacı var. Bu çocuk için de anne için de çok faydalı. 12 saatlik otobüs yolculuğunda çocuğun ne işi var. Yetişkine dahi bir azapken. Karın ağrısı büyük ihtimalle gideceğinizi biliyorsa ayrılık stresinden kaynaklı ateşi de çok yüksek değil baba takip edebilir. Erkekler de bu kadar aciz değil en iyi şekilde bakarlar çocuklarına. Hayırlı yolculuklar diliyorum 

++++++++

Her kelimene imzami atarim çok teşekkür ederim canim yorumun icin ❤️❤️❤️❤️

👏👏

önce (708 puan) tarafından
+1

Kesınlıkle çok doğru bir yorum bazen yarım saatlık yürüyüş bile insana iyi geliyor ve daha faydalı verimli oluyor insan biz şuan ki anneler çocuklarımızın resmen kolesıyız sonra mutsuzluk çekiyoruz bizimde babalar gibi dinlenmeye kendimize zaman ayırmaya ihtiyacımız var... 

önce (6,367 puan) tarafından
+1

Burada eşinin anne bağımlılığından şikayet eden çok kadın var. Hatta annelerinin yönetiminden çıkmayan çok kadın da var. Bence çok yanlış bu kadar bağımlı yaşamak. Bu çocuğa bir kötülüktür. Özgür güçlü karakter gelişimine vurulmuş bir darbedir. 40 aylık bir çocuk bu, ihtiyaçlarını dile getirir yani. Annenin deşarj olmaya hakkı var. Anne olunca bütün etkinliklerden feragat etmeye gerek yok. Baba çocuk arasındaki bağında güçlenmesi için harika bir fırsat. Ben anayım diye kendimi heba edemem, mutsuz yorgun bir anne tahammülü bitmek üzere olan bir annedir. 

+7 oy
önce (1,966 puan) tarafından

Onu neden götürmüyorsun?

+1

Bakamicagimdan degil o yola çocuğu götürüp rezil edemem dedigim gibi sabahta zaten karnim agriyor dedi 8 saat degil 12 saat ayrıca tuvalet egitimini yeni ogrendi dakka basi cise gidiyoruz biz evde.

Cok şükür güvendigim yere biraktim babasi basinda merak etme

+2

Ters ters konuşmana gerek yok 

Valla ben eşimden çok annesine güvenirim 

Ama depremi var yeli, yağmuru yangını var gitmem gerekirse

+2

Bana açıklama yapmana gerek yok ben cocugumu goturdum ettim diye alkis mi bekliyosun anlamadim.

Ters konusan yargilayan sensin.

Sana sorduk mu sen cocugunu goturdun mu diye??? Yooo

Aferin delisi olmussunuz valla ne diyim.

+1

Hadsizleşmeden yorumunu yap 

Sen ne beklıyorsun benden iyi yaptın 3 yaşındaki çocuğu yanında götürmeyip düğüne gitmeyi seçtiğin için deyip tebrik mi 

Sen tek bekledigim postumdan coooookk uzaklara gidip bi daha da hicbi postuma yorum yapmaman bay bay 👋🏻 

+7 oy
önce (1,924 puan) tarafından

Aaa sizin gibi biri nasıl olur da otobüsle gider(!) uçak yok muydu ? Ya da özel arac? 

Hahahah 😅vardi da aktarmaliydi aşko kim ugrasicak aktarmayla 

Kocişkom gelseydi özel aracimizla giderdik ama o is yerinden izin alamadi malesef 🤷🏻‍♀️

önce (1,924 puan) tarafından

Tüh şansa bak , yapacak bir şey yok o zaman. Hayırlı yolculuklar.

+6 oy
önce (3,197 puan) tarafından

Büyük konusmayayin ama çocuğumu bırakıp düğüne de gitmem sonuçta çocuğundan önemli degil

Amac sadece düğün değil.

Memlekette alım satım işlerimiz de var babamla.

Ayrica 12 saatlik bi yola gidiyoruz benm çocuğum özel aracımızda bile 1 saatlik yolda durmuyor. Cocugu oralar da rezil edemem.

+5 oy
önce (2,679 puan) tarafından

Baba başka şehre gitse sorun olmaz ama 3 gün anne gitse tü kaka oluyor. Kadının kadına yaptığını cidden kimse yapmıyor. 12 saat yola çocuk bu halde gitse perişan olur. Ben 4 saatlik yola gittim eşime dedim ben yol çekemiyorum bir daha uçakla gidelim. Kazasız belasız gidip gelmek nasip olsun inşallah 

+1

Çok teşekkür ederim canım yorumun icin ❤️

+4 oy
önce (32 puan) tarafından

Gidersen aklın  onda kalacak ama var bı bildiğin demekki insan güvenmezse bırakmaz zaten geçmiş olsun salgın var dikkat etsinler bari 

Saol canim tesekkkur ederim

+4 oy
önce (474 puan) tarafından

Ay herkesin tercihi farklı olabilir ama her zaman tek doğru yok şu annelikte. 

Mamaya başladıktan sonra bende bazen gezme bazen mecburi bıraktım ikimize de çok iyi geliyordu. E tabi özlüyoruz analığın yarısı vicdan🥲

Herkesin doğrusu cok masallah doluştular gördüğün gibi 🤷🏻‍♀️

Hemen annelik sorgulaniyor.

Bende biliyorum cocugu alip goturmeyi yâda gitmemeyi.

Bi bildigimiz var heralde 🙄 

Anlayan kim?

+3 oy
önce (2,712 puan) tarafından

Çocuğun kaç yaşında 

3,5 yaşında suan 

+3 oy
önce (3,532 puan) tarafından

Çocukla uzun yol zormptobusle.olmuyor biz eşimle zor idare ettik antalya dönüşü büyüdükçe ayrılmak zor geliyor ondan birde biraz hastaya anneler bırakmak istemiyorum 1 2 gun birsey olmaz babası var yanindq

+1

Ne varmış bizim annleogimizde senden daha mükemmel oldugumuz kesin en azindan beynimizde kullanabiliyoruz

Yav he he 

Canim anten lazımsa alivereyim sana sanki lazım 😊

Ayıp 😂

Uyduya alıştım anten olmaz

+3 oy
önce (23 puan) tarafından

Ben 6 yaşındaki oğlumu eski eşimde 6 aydır göremiyorum sesine yüzüne kokusuna hasret kaldım benim gibi anneler ne yapsın Rabbim hiçbir anneyi evladıyla sınamasın evlatlarımı bize bağışlasın inşallah 🙏 

İnsallah tez zamanda kavusursunuz canim

önce (23 puan) tarafından

Amin canım inşallah 

+2 oy
önce (2,199 puan) tarafından

12 saatlik yol demisin canım cocuguda gotirsen zaten akşam oldu uyur gider yanında sabaha kadar babasına. Bırakıyorum demisin ama bana işe gitmiyormu o gidince kim bakacak 

Bence sen kendi rahatını düşünmüşsun düğünde falan rahat olayım diye 

Babasi işe 1-2 saatligine gitcek imza atip veri geliyo yani. Anneannesi de var zaten.

Ayrica kendi rahatligimi degil oğlumun rahatını düşündüm 2 gunlugune gidiyorum 12 gidis 12 dönüş 24 saat cocugu otobuslerde rezil edemem.

Otobuste durmuyor cunku.

Bizim aracimiz var onda bile durmuyor cocuk anlatabiliyo muyum aşkim.

+2 oy
önce (1,466 puan) tarafından

Konudan alakasız ama geçen de yazdım cevap vermedin benim bir yorumuma neden gülmüşsun diye sormuştun hala cevabini vermedin içimde kaldı vallahi hayır yani seninle bir sorunum da yok yani tanımam etmem de 😁

Askim neyden bahsediyorsun inan hic hatirlamiyorum. Bende seni tanimiyom isimlere bakmiyorum ki vallahi. Kim kimdir bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ 😂😂😂😂

önce (1,466 puan) tarafından

Neyse affettim 😂güle güle sağlıkla kazasız belasız gidersiniz inşallah 😂😂

+2 oy
önce (6,584 puan) tarafından

Yaşı kaç oğlunun

Tam 40 aylik 3,5 yasinda suan

önce (6,584 puan) tarafından

Bilmiyorum ya ben olsam ayrılamazdim

+2 oy
önce (1,539 puan) tarafından

Benim oğlumda 3 buçuk yaşında şuan beni deli etme modunda olduğu için heralde onsuz fizana bile giderim diye düşünüyorum ama bi saat sonra aynı cevabı verirmiyim bilemiyorum 

Hayırlısıyla git gel canım 

Saol askim tesekkur ederim

+2 oy
önce (5,434 puan) tarafından

Biz 12 saatlik tatile gittik kendi aracimizla gidip gelene kadar cocuklarda bizde çok yorulduk valla 

Cocuklarla ayrı bi zor oluyor 

İnşallah çabucak gider gelirsin

Teşekkür ederim canım amin

0 oy
önce (21,559 puan) tarafından

Ben bırakıp nasıl doğuma gitcem diye kara kara düşünüyorum götürebilecegim bir yer olsa asla bırakmam sende bırakma gözünün önünde olsun 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 358 göst.
15 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Asya15 (243 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 358 göst.
15 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Djdjjdhd (874 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 292 göst.
+2 oy
24 cevap 1,137 göst.
19 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Manolyam (3,344 puan) tarafından soruldu