0 oy
159 göst.
Diğer kategorisinde (249 puan) tarafından
Bebeğim gazlı kolik olması için hergün çok ağlaması mı gerekiyo kızım bazen çok ağlıyo bazı gün keyifli kolik tam olarak nasıl oluyor 

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kolik aslında şöyle brişey bir bebeğin kendine her zaman aynı saatleri seçip o saatler arasınd assğeekli ağlaması 
(249 puan) tarafından
Bizimki öyle değil aslında ama gazlı yani bi saati yok gaz olduğunda ağlıyo
-Reklam-
0 oy
(1,218 puan) tarafından
Bir günü bir gününü tutmuyosa kolik değil o canım benim ikinci kızım da şu an öyle ama ilki her gün akşama doğru başlar 11 -12 ye kdr durmazdi 
(249 puan) tarafından
Bu durum bile o kadar zorsa koliği düşünemiyorum Allah yardım etsin bu durum ne zaman geçerki peki
(1,218 puan) tarafından
3 ya da 4. Ayında geçer muhtemelen benim bu kızım da çok gazlı ama her alt değişmeden önce on beş dk fln masaj yapıyorum gazının çoğunu çıkarıyorum sabah akşam da tane kimyon içiyorum baya faydası oluyo gaz damlası bile kullanmadım doktor biel bakınca çok gazlı bir bebeğin var dedi sadece birkaç gün fazla huzursuz oldu yarın üçüncü ayimiza giriyoruz inşallah
0 oy
(4,264 puan) tarafından
Her gece kesintisiz saat 10 11 gibi başlar sabah 7 ye kadar ağlardı ahhh hatırlamak istemiyorum o günleri:(
(14,147 puan) tarafından
Benddeeeeee haturlamak istemuyorum sabahin 5inde battaniyede sallardik:( ne zor zamanlardi ay
(4,264 puan) tarafından
Aynen valla uyumazdi ne yapsak sabaha kadar ayakta dururdum, şimdi ne kadarlık sizinki, düzeldi mi
(14,147 puan) tarafından
Sukur 4 yasinda kardesi bile var 2 yasina girecek :) sizin
(4,264 puan) tarafından
Maşallah benmki 14 aylık hemen hemen, ama hâlâ huysuzlugu var tam düzeldi diyemem :)
(14,147 puan) tarafından
Huysuzluk hic bitmez. Yaramazligi olmadi ama iste kolikti suydu buydu huysuzdu hep aglakti ikinci oglum da tersi sakin bebekti sonra bi acildi o da asiri hareketli yaramaz:)
(4,264 puan) tarafından
Aynı benmkide de öyle ya kolik geçti ama çok huysuz :)
(14,147 puan) tarafından
Evet iste buyugum oyle aglak buyudu ama yaramazligi olmadi
0 oy
(22,923 puan) tarafından
Koliktr bebegin belli ağlama saatleri olur. Devamlı ağlar o süre boyunca. Oğlum kolikti. İlk zamanlar sabahları ağlardı. Sonra ağlama saatlerini akşama çekti. Heralde sabah uykulu uykulu ağlamak zoruna gitti ahdhdhshdhd. 

Akşam 7 gibi başlar 11 12 ye kadar ağlardı. 
0 oy
tarafından
Benim İlk kız o akşam 6 başlar ful kesintisiz 12 ye kadar ağlardı hiç bı şey sakinkestirmiyotdu onu oğlum da kolik ama beli bı saati yok aslında kolik değil gaz sancısı muhtemelen sizinde kolik değil ama benim oğlum gibi gazlı ve sancılı bı Bebek 
0 oy
tarafından
Her gün belirli saatte ağlar içi çıkana kadar ah iki çocuğum da öyleydi

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 99 göst.
0 oy
2 cevap 82 göst.
+3 oy
7 cevap 258 göst.
24 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Alyam (162 puan) tarafından soruldu
+3 oy