0 oy
133 göst.
Diğer kategorisinde (2,258 puan) tarafından
Gece geç uyuyorum. Bunu düzeltemedim. Neyse doğal olarak acıkıyorum ve her akşam da canım ne çekerse yiyorum. Kahvaltıyı erken yapamam. Öğlen 2 ye bile kahvaltım sarkabiliyor. Kilo aldım bu şekilde

2 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bak canım benim eşim sporcu fitness yapıyor aynı zamanda ve ben eşimle birlikte kendimi aç bırakmanın diyet olmadığını öğrendim inan ki ben öyle diyet spor seven bir insan da değilim yapmıyorum açıkçası :D ama sana eşimden gelen tecrübelerde şunu söyleyeyim gece acıkınca mesela yarım yağlı yoğurt içine salatalık doğra ve ya rendele ve üstüne çay kaşığı zeytınyagı ve pul biber at bide tuz biraz valla mis gibi oluyor istediğini yiyemiyorsun ama o da lezzetli oluyor kilo da yapmıyor :) 

(2,258 puan) tarafından
Peki bu her akşam sıkmaz mı?
(2,258 puan) tarafından
Neler yiyorsunuz cnm? Mesela evinize kola abur cubur falan alır mısınız? Beyaz ekmek yiyor musunuz
tarafından
İlla ki alınıyor bizim ki sıkı değil her akşam da olmuyor tabii hafif şeyler tercih ediyoruz geceleri sulu meyve mesela süt maydonozla dereotlu şeyler limonlu böyle böyle çok gece kalan insanlar değiliz oğlumun uykusunu gözleyip yatarız ama kalırsak böyle zaten sabaha ağır olunca midem şişiyor benimde öyle konuştuğuma bakma normalde çiğ köfte lahmacun falan gömen insanım .zd ama eşimin branşı spor olunca biliyorum bişeyler bana göre değil :D
(2,258 puan) tarafından
Bakalım dikkat etmeye çalışıcam. Sürekli evdeyim. Tek hobim yemek yemek:) boğazımdan kısınca herşey anlamsız geliyor bana
tarafından
Yaa ben de öyle diyorum mesela ama eşim şimdi fit ben biraz tontok duruyorum yanında bu beni biraz üzüyor ama ona asla belli etmem zaten eşimde benim özgüvenimi asla kırmaz aksine yapar özellikle doğumdan sonra özgüvenimin tek sebebi eşimdir ama ben aynaya bakınca bazen üzülüyorum öyle çok kilolu değilim ama kim istemez ki fit olmak aynaya bakınca mutlu hissetmek bu aralar oğlum 1 yaş sendromu geçiriyor iyice saldım herşeyi psikolojik olarakta ama yakın zaman da ben de inşallah dikkat etmeye calısıcam zor olsa da :zd
(2,258 puan) tarafından
Şimdiden kolay gelsin sanada cnm :)
-Reklam-
0 oy
(14,444 puan) tarafından
Bende sabah 4.5ı görmeden uyumam. Ama diyet için biraz beklemem lazım doğurup gelecem tez zamanda:)
(14,444 puan) tarafından
Uvvv kola kötu :(
Allah gönlüne göre versin

Ben abur cubur gazli içecek yedi sekiz senedir tüketmiuorum. İlk hamilelikte o kadar almadım kilo hemen de verdim de bu sefer yaklaşık yirmi kilo aldım bklm nasıl verecez
(2,258 puan) tarafından
Canınız çekmiyor mu? Yani tv karşısında bişey yemiyor musunuz?
(14,444 puan) tarafından
Yok. Oldum olası sağlıklı beslenirım tatlıyla hiç aram yok. Zaten kızıma kadar vejetaryendım hamile kaldım başladım ete.
Bu sefer oğlan yedirdi tatliyı hamur işini sanırım kilolar ondan
(2,258 puan) tarafından
Doğumdan sonra eminimki verirsin cnm. Sağlıkla al kucağına:)
(14,444 puan) tarafından
Teşekkür ederim ☺️ 3 sm açilma var dedi eve geldim bklm inşallah bi an önce doğar

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 980 göst.
21 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde __Deniz__ (2,220 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 166 göst.
20 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
15 cevap 307 göst.
+5 oy
13 cevap 380 göst.
29 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Mys-2boys2girls (4,850 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,601 soru

24,060,951 cevap

330,145 kullanıcı

...