0 oy
807 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Siz en çok ne zaman zorlandınız? 

Ben ilk aşamada zorlanıyorum dilini anlasam çok daha kolay olurdu gibi geliyor ve uykusuzluk çok zor.

51 Cevaplar

+2 oy
(2,464 puan) tarafından

İlk 1 yıl çok zor bana göre 1 yaşından sonra böyle seni az çok anlamaya başlayınca bana göre daha kolay oldu

tarafından
Bencede ilk 1 yıl çok zor
(2,464 puan) tarafından
1 yaştan sonrasida çok zor tabi bitmeyen sendrom felan ama anlıyorsun hiç degilse derdini , ama öncesi açmı tokmu gazımı var bı yeri mi ağrıyo diye düşünmeden edemiyorsun he bide diş var :D
tarafından
Aynen oyle:))
-Reklam-
0 oy
(4,266 puan) tarafından
13 aylık şu ana kadar hepsi zor valla bundan sonrasını da bilmiyorum yaşayıp görüyorum :)
0 oy
(17,141 puan) tarafından
3 yaştan sonrası resmen eziyet bence.  3 yaşina kadar her saniyesi süperdi. 3 yaşından sonra her anı zor bana göre. 
0 oy
tarafından
Ben çok çektim Allah yardımcın olsun yeni yeni iyiyiz diyelim 36 aylık cok zor günler yaşadık 
0 oy
(2,677 puan) tarafından
Uykusuz kalıyorsun evet emzirmek için full hala uykusuzm 25 aylık yeni kestim diyebilirim memeyi.

Uykusuzluga alistimda büyüdükçe dertleri daha da artıyor bence yani büyüyünce daha zor olacak.
0 oy
(1,067 puan) tarafından
1 yasa kadar olan dönem ve sonrası :;) ya i her dönemi 
0 oy
tarafından
2 yas 2 yaş 2 yaş 2 yaş 
tarafından
Welcome to 2 years sendrom :D
0 oy
(15,599 puan) tarafından

Dilimi anlayınca da ayrı dert 

Kendi fikirleri düşünceleri oluyor bıdır bıdır konuşuyorlar :) 

Uyumam gerekiyor dediğin de uykum yok oyun oynayalım diyor :)

0 oy
(532 puan) tarafından
Valla 27 aylık kızım var gayet güzel tuvalet eğitimi dışında oğlum var 5 aylık çok zor keşke hemen ayaklansa diyorum
0 oy
(300 puan) tarafından
En iyi zamanları küçük zamanlar canım gittikçe zorlaşıyor Allah'ım eksikliklerini göstermesin
0 oy
tarafından
 simdilerin kıymetini bilelim büyüyüp bir birey olduğunu anladığı zaman herşey daha zor bence 
0 oy
(195 puan) tarafından
Bence hiç kolay değil herşeyi zor dilini anlasanda zor valla yoruldum tükendim
0 oy
(3,560 puan) tarafından
Her zaman her an her ay her yaş... Hepsinin zorluğu başka. 
0 oy
(2,466 puan) tarafından
2 yaş sendromu kesinlikle bir oyuncağı istiyor benden veriyorum kızıyor bağırıyor tamam bırakıyorum diyorum yine ağlamaya başlıyor derdi ne anlamiyorum ki 
0 oy
tarafından
Beni bi korku sarıyor oğlum 12 yasina dogru gidiyor ve ben ergenlikten cok korkuyorum :/
0 oy
(766 puan) tarafından
Maşallah diyeyim 2 yaşinda henüz zorlanmadım daha inşaallah böyle uslu devam eder
0 oy
(14,462 puan) tarafından
Herkes iki yaş sendromundan bahsediyor sanırım o zaman. Daha bir bucuk yaşında kızım uslu uysal yormuyan bebektı

Her bebek özeldır unutmamak gerekir 
0 oy
(8,711 puan) tarafından
Bence büyüyünce zor çünkü şimdi hep gözümüzün önünde. Dışarısı artık çok kötü tehlikeli 
0 oy
(2,262 puan) tarafından
Bebekten bebeğe değişiyor benim bebeğimin mizacı soldavi huyuna gittin sürece iyisin yoksa yandın daha 5 buçuk aylık ama ilk iki ayı anlatılamaz derecede zordu şuan artık isteklerini anlatabiliyor uyarı veriyor bize hııı diye bizde deneyerek buluyoruz isteyip istemediği şeyleri biraz yetiştirme ve mizaciyla alakalı 
0 oy
(5,414 puan) tarafından
Ergenlik bence. 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 262 göst.
0 oy
5 cevap 265 göst.
12 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Hilalkz (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 113 göst.
8 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Emine S (18,487 puan) tarafından soruldu