+1 oy
267 göst.
Diğer kategorisinde (1,645 puan) tarafından

Kızlar oğlum 3 yaş 3 aylık iki gündür ara ara bacaklarının ağrıdığını söylüyor ama koşturmaktan oynamaktan geri kalmıyor 

Çok hareketli koşturmayı seven bir çocuk bu güzden mi yoksa büyüme ağrısı mıdır sizce 

6 Cevaplar

0 oy
(71 puan) tarafından

Olabilir ancak riske atmayın yaşı çok küçük. Bir Dr'a sorun. 

-Reklam-
0 oy
(3,341 puan) tarafından

Oglumunda 3 yasjnda dizlerinde agri oluyordu ama krem surunce geciyordu ben romatizmadan suphelendim dr gittigimizde buyume agrisi genelde erkek cocuklarda daha cok olur dedi 

(1,645 puan) tarafından

Az önce uyandı bacaklarım ağrıyor dedi uyku sersemi neden dedim bacağım kırıldı çünkü anne dedi sonra ardından ben artık yürüyemeceğim mi dedi gülsem mi ağlasam mı şaşırdım masaj yapmamı ister misin dedim azıcık ovaladım uyudu kaldı gün içinde bugün 3 kere ağrıyor dedi 

(71 puan) tarafından

Bu kadar şikayet ediyorsa göz ardı etmeyin. 

(3,341 puan) tarafından

4 u 5 i bile bulabilir buyuk ihtimalle buyume agrisi bi doktora gosterin isterseniz

0 oy
(877 puan) tarafından

Bir doktora görünmekte fayda var bence. Hiç değilse için rahat eder 

0 oy
(972 puan) tarafından

Tek taraflı ağrılar , sürekli aynı noktayı göstermesi vs sıkıntılı olabilir diye duymuştum. Genel bi ağrıyor diyorsa büyüme ağrısı olabilir

(1,645 puan) tarafından

Genel ağrıyor diyo canım öyle bi noktayı göstermiyor neresi dediğimde bacağım işte diyor tek bir noktası ağrısa gösterirdi kesin 

0 oy
(7,024 puan) tarafından

Her zaman riske atmamak gerekir cnm bacak ağrısının hep büyüyor o yüzden ağrıyor diyorlar bazen altından başka hastalık çıkabiliyor cnm

0 oy
(6,811 puan) tarafından

Bir doktora götür istersen benim de 5 yaşında kızım var geçen ay öyle diyordu ayak bileğine kadar ağrıyor diyordu  herkes büyüme ağrısı uğraşma dedi götürdüm doktor kan baktı D vitamini düşük çıktı kanı düşük çıktı bazen onlarda yapıyor vücut ağrısı dedi bence götür için rahat eder belki kan falan bakar kanda kaslarla ilgili bir değer varmış ona bakılıyormus. Bizim doktor öyle dedi eğer sorun varsa o kas degerinde belli olacak dedi şükür onlarda sorun çıkmadı kan ve vitamin için ilaç verdi onları kullanamaya başladık bitti ağrısı demiyor artık 

(1,645 puan) tarafından

Kan değerlerinde sıkıntı olduğunu düşünmüyorum canım 2 hafta önce bütün değerlerine bakıldı biraz kanı düşük geri kalan hepsi normal çoktı 

İlgili sorular

0 oy
51 cevap 829 göst.
4 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 212 göst.
0 oy
3 cevap 126 göst.
20 Nisan 2025 Diğer kategorisinde mehlikam (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 676 göst.
22 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu