0 oy
209 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi
Dün annem yirmi üç  yaşındaki erkek kardesime doğum günü yaptı bende evlym iki çocuğum var 2 erkek kardesime de hediye almişti herkes bı bana bişey alan olmadi bende sabahtan gittim anneme.akşama kadar yardım ettim.iki çocukla ne blym halam olsun bı kolye olsun alsalardi gönlüm olurdu benim bide babam kardeşlerime para veriyodu bana vermedi annem istedi kizada ver diye ordan yengem hayır ne gerek var dedi dedemin karısida diyor vermesin diye zoruma gitti açıkçası fazla duramadim kalktım hemen

Bende doğum günü yapmayı planlıyordum çocuklarıma ama değmez bu insanlar için çekeceğim eziyete haksizmiyim 

Eğer yaparsam yengemle dedemin eşini cagrmayi dusunmuyorum

Hatta cafe bile buldum ben evim çok dar çünkü 1500e anlastm cafeyle ancak pastası ustü başi derken iki bin lirayı rahat geçer sizce yapsammi iki çocuğuma.dogum günü herkes yapyor koskoca dedeme bile yaptılar 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sende size ne oluyor neyiniz eksiliyor deseydin hadsizler babaninda onlara inat vermesi lazımdi aslında 
tarafından
Ya ortam kalabalıktı bişey demedim sessiz biriyim zaten
-Reklam-
0 oy
(4,889 puan) tarafından
Dedeye doğum günü yapmayanda ne bileyim :) senin çocuklar sevinsin yap kız ama bunları çağırma sorarlarsa ne gerek var dersin
tarafından
Yengem herseyime yetişir normalde ama o an öyle demesi beni üzdü eğer cagrsamda biliyorumki en kaliteli hediyeyi de yengem alir
tarafından
Yengem herseyime yetişir normalde ama o an öyle demesi beni üzdü eğer cagrsamda bilmiyorumki en kaliteli hediyeyi de yengem alir
tarafından
Çocuklarımın biri 1yasinda biri 3bucuk sence cokmu küçükler gerek varmı yapmaya
(4,889 puan) tarafından
Haftata pazar benim oğlum 2 yaşında olacak ben anı kalsın diye evde küçük bişey yapayım diyorum sen bilirsin canım bütçen iyiyse yap tabi
tarafından
Asgari ücret ya
(4,889 puan) tarafından
O zaman evde eşin ve çocukların bı pastayla kutla at foto çatlasınlar kız ne gerek var millet doysun diye paralar dökmeye
tarafından
Haklsiniz o paralar yerine çocuklarıma hediye alieim
0 oy
(2,784 puan) tarafından
Çocuklarına yap tabi cnm millet için değil çocukların için evde hatira bi pasta bi fotoğraf hatira bile kalsa yap yani.
0 oy
(24,602 puan) tarafından
Ben genel itibari ile akraba sevmiyorum. Mesela ben yapsam asla çağırmam
0 oy
(2,261 puan) tarafından
Onlar için yapmıyorsun ki çocuklarının doğum günü onların yüzü gülsün önemsendiklerini bilmeleri için yapicaksın sonuçta yap çağırmada hadsizlere neymiste karışıyorlar babanda onların ağzına bakıyor 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 328 göst.
0 oy
5 cevap 279 göst.
22 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,453 göst.
+1 oy
2 cevap 381 göst.
9 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Gunes1997 (3,870 puan) tarafından soruldu

Kategoriler