0 oy
297 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Bu üçüncü hamileliğim ilk bebeğimde 18. Hafta ikinci bebeğimde 16. Hafta hissettim. Yani bebeğin hakaret etmesi nasıl bişey çok çok iyi biliyorum ve bugün 10 haftalıkken hissettim çok erken değil mii yaa :)

5 Cevaplar

+1 oy
(8,502 puan) tarafından
Şuan adetin 3.gunundeyim elim karnimdayken şiddetli bir şekilde içerden tekme geldi elime acaba mi dedim (≧▽≦) bende hep oluyor valla . Ve bütün doktorlar o haftada hissedilen bir şey olabilir ama o çocuk değil diyor ... 
tarafından
Kesinlikle. Kas mı rahim mi gaz mı bilmiyorum ama hamilelik haricinde de içeride hareketlilik oluyor.
(16,414 puan) tarafından
Bende hamilelik harici hareket sandim 21 haftalık hamile çıktım :)))
tarafından
Bacım 21 haftaya kadar nasıl farketmedin:D gülerim de başıma gelirse diye çok korkuyorum. Doğum yapalı adet görmeyen ben  :D
(16,414 puan) tarafından
Başıma gelmese sorardım nasıl anlamadın diye
Adet olmuyorum  Bende adet siskinlgime vurdum hafif göbeğimi çıkmasını göğüs hassasiyeti :)
tarafından
Ulaaaaa. Emzirdiğim için göğüs hassasiyeti hissetmiyorum ama şişkinlik falan var ben de adete yoruyorum:D yapma bacım etme bacım  :D
-Reklam-
0 oy
(13,031 puan) tarafından
Gaz dır o canım 
tarafından
Yok kız valla değildi gazı biliyorum bu bebeğin olduğu tarafta kıpır kıpır oynadı 3 4 saniye
0 oy
tarafından
bebeğin kalp atışları onlar
tarafından
böyle pıt pıt hissedersin ama bebek değil onun kalp atışı
tarafından
Birkaç saniye sürdü
0 oy
(5,837 puan) tarafından
Hissettiğin gerçekten gaz değil de bebektiyse tazmanya canavarı gibi bi bebek geliyor büyük ihtimal :D
tarafından
Valla ikinci bebe öyleydi hatta doktor bile dedi bi yerinde dursa bakacam ama ultrasondan aleti koyduğu yere vuruyor demişti doktorum da baya gülmüştü buda öyle olcak sanırım ☺️

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 230 göst.
4 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 357 göst.
0 oy
29 cevap 1,603 göst.
0 oy
8 cevap 367 göst.
29 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde Kedimekimm (664 puan) tarafından soruldu

Kategoriler