+1 oy
378 göst.
Diğer kategorisinde (3,857 puan) tarafından

Bazı eğlenceli postlarıma baya güldüm. 

Bazı postlarıma bakıb aa o zaman bunu ne kadar derd edinmiştim. Oysa okumasaydım hic hatırlamıyordum da dedim. 

Bazı postlarımı okuyunca kendime acıdım. Ah Zeynep neler yaşamışsın dedim. Ne kadar çok hayal kırıklığın olmuş dedim kendi kendime. 

Bazı postlarımı okuyunca kendime kızdım. Bana bu kadar saygısızlık yapılmasına, hayatıma bu kadar mudahele edilmesine nasıl izin vermişim diye.

Bazı postumu okuyunca meğerse birzamanlar ne kadar çok seviyormuşum, ne kadar çok aşıkmışım. Kalbimdeki merhamet sevgi nasıl kayb oldu. O çoçuksu yanım, o içimdeki masum çoçuk ne zaman büyüdü dedim.

Bazı postumu okuyunca, özellikle bebek için tedavi dönemlerimi okuyunca Şükür ettim Allaha. O kadar çok yıpranmışdım ki umudumu bile kayb etmişdim. Demekki Allah beni görüyormuş, beni imtihan ediyormuş ki bu gün ben Anneyim.  Dedim💕

2 Cevaplar

+10 oy
(8,357 puan) tarafından

Şimdi de o ettiğin küfürler için utanç duymalısın. Sen bir kadınsın ya. Bir annesin anne. Nasıl hemcinsine o tür sözler söylersin namusuna dil  uzatırsın. Yazık çok yazık 

-Reklam-
+3 oy
(1,524 puan) tarafından

İkinizde haksizsiniz. Yahu kimseye boşanmayacaksan ses etme acilacaksan kapanma demeyin ya sizene varsa bir çozumunuz söyleyin yoksa ne diye birbirine büyüklük tasliyosunuz. Bunlar sadece yorum yapmak için yorum oluyor. Sizi ilgilendirmez kimsin kimden ayrılacağı. Elinizden geliyorsa teselli verin yoksa susun yahu susun Bunlar hep birbirinize karşi kul hakkına giriyor ona göre hareket edin lütfen.

(1,524 puan) tarafından

Kim haksizsa söylerim hiç çekinmem babamda olsa. Lütfen kırmayın birbirinizi. Şimdi Nura da yazicam bunlar çocuk işleri 3 kunluk dunyada

(26,094 puan) tarafından

Ona kötü bişey yazmadım yazdığım güzel dileklerde de bana anneliğime evliliğime eski postlarima laf etti en son da orosp kahhpee diyerek devam etti HAKSİZSn derken kişiye ne yapılmış gör bak hakarete anneligime susmuyyorum diye haksız mı oluyorum 

(8,357 puan) tarafından

@Gunes1997 sende düzenli giriyorsun ben seni sürekli görüyorum sayfada. Yeni kullanıcı da değilsin. Bunun taraf tutmakla hiç ilgisi yok. Senin bel altı, eski postlardan, annellikten vurmana veee en önemlisi o iğrenç küfürleri etmene tepki gösteriyoruz. Aynısını Nur yapsa ona da tepki veririz. Ki Nurla özel diyaloğum da yok yorumlarda karşılaşırız o kadar 

(1,524 puan) tarafından

Güzelim benim, adaşım kırmayın birbirinizi🩷

(3,411 puan) tarafından

Burda kırmadan herkes birbirini eleştirirde yorumda yapar.benide eleştiren oldu burda kimseye gard alıp hakeret etmedim.hatta eleştiri yapsnların postlarına olumlu  cevapta verdim.bu kadar kin ve nefret çok fazla.kimse kimsenin burda akrabası değil o yüzden taraf tutma gibi durum yok.Ha Nur u az çok tanıdım,burada kırıcı kibirli yorum yapacak bi kadın drğil kendisi.bak daha deminde Güneşi tanıdım,ne kadar sinirlide olsa burda bi kadına o şekilde küfür etmeye hakkı yok

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 77 göst.
+1 oy
14 cevap 332 göst.
+1 oy
2 cevap 119 göst.
27 Nisan 2025 Diğer kategorisinde 1234567890a (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 275 göst.
2 Aralık 2024 Diğer kategorisinde I3lknurum.02 (934 puan) tarafından soruldu

Kategoriler