0 oy
228 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (305 puan) tarafından
Kizlar kullanan varmi hangisinin aromasi guzel sigarayi azaltmak icin deniycem kullanan varmi

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben gunde 2-3 tane ıcıyorum, eşim gumrukten almış arada ıcelım dıye, sevemedık biz ustelık zararı da aynı dıyorlar, mentollu almış 
(305 puan) tarafından
Him anladim tesekkuler komsumda var oda elmali naneli iciyor hosuma gitmisti
-Reklam-
0 oy
(4,916 puan) tarafından
Sigarayı azaltmak için elektronik sigaraları deneme, aksine zamanla arttırdığını farkedeceksin. Kokusunun az olması, aroması vs. daha hafif gibi görünse de aslında zararı aynı. Ve bu hafif etkilerinden dolayı da daha fazla içilmesine neden oluyor. Her gün 1 sigara azaltarak dene çok daha iyi. 
(305 puan) tarafından
İnsallah bakalim insallah ikisnide birakirim
0 oy
tarafından
Valla isimlerini bilmiyorum esiminki sadece siyah renkte bı ara o bitti bulamadı mor ve turncuyu denedi ve midesi alt üst oldu hastanelik oldu tuvaletten çıkamaz oldu biadaha kullanmadi vazollleri ama siyahi iyiydi dedi demkki hepsi aynı değil ben zaten onlardan çok korkuyor elimzde patlarsa fln ayy
0 oy
tarafından
Ben şeftali mango içiyorum. Onu sevdim baya. 
(305 puan) tarafından
Tesekkurler
tarafından
Ama şöyle bir durum var. Sigarayı azaltmak için alıyorsan gerçekten hiç bir işe yaramıyor. Hatta sigarayı daha çok arttırıyorsun. Görümcem almıştı sigarayı azaltsın bıraksın diye o da aynı şekil daha çok içmeye başladı. Ben öyle keyfi olarak aldım. Nargile içeceğime elektronik içerim diye. İçimi güzel aşırı zevk veriyor. Ama sigaranın yerini tutmuyor. Genelde sıkıntılı anlarda sigara içip sakinleşmek istersin ya bunda öyle bir şey yok. Direk yine sigarayı arıyorsun.
(305 puan) tarafından
Evet biliyorum ama sigara icmeye kalkmaktansa oturdugum yerden icerim diye dusundum cunku sadece mutfakta iciyorum sigara evde icemem ben koltukta oyuzden bunuda denedim rahat oluyo insallah azaltirim azaltamasamda yapcak birsey yok zaten 3 gunde bir paket iciyorum
tarafından
Yani çocuk yoksa evet içilir. Sonuçta onda da nikotin var. Ne kadar kokmasa duman veriyor onu da dışarıya veriyorsun.
0 oy
tarafından
Eşim içiyor bu aralar bugünde farklı bir tane geturdi işe yaradı bu dedi ama tam olarak neli bilmiyorum önceki böğürtlenliydi bir önceki kahveli 
(305 puan) tarafından
Tesekkurler
0 oy
(1,036 puan) tarafından
Elfbarrin yesil elması vozolun ejder meyvesinden (turuncu) çok daha güzeldi bitince vozo yesil elma varsa ondan alicam bende 
(305 puan) tarafından
Tesekkurler

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 313 göst.
21 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Nzli (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 485 göst.
0 oy
4 cevap 113 göst.
8 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Seherkzll (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 304 göst.
29 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Milena16Miran (7,136 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,117 soru

24,094,396 cevap

331,976 kullanıcı

...