0 oy
130 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (262 puan) tarafından
Merhaba kızlar doğum yapalı 2 ay olmasına 3 gün kaldı ve ben hala Eski kiloma dönemedim aşırı rahatsız oluyorum yememden de alıkoyamıyorum nedense Özellikle gece çocuğa mama yapmak için kalktığımda ağzıma sürekli bir şeyler atasım geliyor bana bildiğiniz etkili zayıflama çayları veya tavsiyeleriniz varsa lütfen yazabilir misiniz bu arada emzirmiyorum

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valeri'e diye bi kahve var çok etkili diyolar para iade garantisi varmış bilmiyorum ben kullanmadım ama 
-Reklam-
0 oy
(9,082 puan) tarafından

Forx5 kahve der susarim. Normalde 2018 den beri kila aldikca herbalife kullanirim. Bir iki kiloyu veirir birakirim falan . Ama artik yeni favorim forx5 oldu. Hatta uye olmayi dusunuyorum kendime gelis fiyatindan indirimli falan alirsam on numara olur:)

(298 puan) tarafından
Nerden alıyorsunuz bende almayı düşünüyorum .
0 oy
tarafından
Yapmayın artık lütfen istediğimi yiyim içeyim ama bi çayla kahve ile zayıflayayim diye bir mantık yok malesef 

Diyet ve spor olmadan verdiğin hiçbir kilo sağlıklı değil 
0 oy
(268 puan) tarafından
Bende hom bitkilse e üyeyim hem sağlık bakanlığı onaylı sertifikalı ürünler hemde doğal zayıflama kombinleri var eğer kombin alamam derseniz çaylar kahveleri emziren annelerin de kahve önermiyoruz sadece çay ve jelimizi düzenli kullanımda etkisini gorusrsnz 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 187 göst.
0 oy
8 cevap 304 göst.
13 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yenianne_tugce (1,757 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 317 göst.

Kategoriler

1,469,870 soru

24,078,386 cevap

331,055 kullanıcı

...