0 oy
592 göst.
Diğer kategorisinde (580 puan) tarafından
Kızlar benim eşimin annesinin yerleri var evi falan var ve biz birlikte yaşıyoruz annesiyle. Eşim annesinden köydeki yerlerden birine ev yapmak istiyorum diyor ama annesi kabul etmiyor çünkü bu yerler hep kardeşleriyle birlikte ayrılacak falan da öyle yapacaklar edecekler annesi kardeşleriyle konuşmuyor da bu konuyu sırf eşim yapmasın diye sanırım. Eşimle sürekli tartışma konusu oluyor bugünde oldu hatta. Neyse eşim dışara çıktı annesi bana dedi ki. Beni yanlış anlama ama başkasının adına konuşuyorum gibi düşün kendi yerine koy beni oğlun olsa annesinin de yeri olsa ve oğlu fakir Bi kızla evlenmiş olsa sen o yerleri oğluna vermek ister misin dedi. Bu arada benim ailemin durumu kötü yani fakir kız ben oluyorum anladığım kadarıyla.

Neyse bu öyle deyince bende dedim ki oğlum fakir kızla evlendi ve benden yer istiyorsa bunun fakir kızla evlenmiş olmasının ne gibi Bi anlamı var orayı çözemedim dedim ne alaka fakir kızla evlenmesi dedim. Sonra yok işte kendin için anlama yanlış anlama beni ben senin için demiyorum falan dedi bende dedim ki tamam farz edelim başkaları için konuşalım fakir kızla evlenmiş olmasıyla annesinden yer istemesinin nasıl bir bağlantısı var ne alaka yani neden öyle söylüyorsun dedim oda Bi daha dedi ki ya ben yanlıs anlattım galiba kendimi ben ne diyecektim de ne dedim anlamadım valla unuttum gitti ne diyeceğimi dedi bende Bi daha sustum bir şey demedim. Sizce neden böyle dedi ne anladınız siz? Oğluna yer verince bana kalacak diye vermiyor ve sanırım oğluna ben söylüyorum sanıyor heralde 

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Olur canım kız zengin olaydı da oğluna mi bağ bahçe mal vereydi öyle mi istermiş canı...zamanında kendine el kapısına gelin olduğunu unutmuş anlaşılan.dunya mali nedir ki yarına çıkma garantisi mi var sanki....
(580 puan) tarafından
Çok doğru zengin olsa demek ki bir tane olacak
-Reklam-
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Büyük bi ihtimalle de ondan dolayı vermek istemiyordur canım sana kalmasını istemiyordur. Ama sonuçta oğludur ve oğluna verecek düşüncesi çok saçma geldi. 
(580 puan) tarafından
İnanmıyor eşime ev yapıp arkadaslarını getirecek başına iş alacak falan diye düşünüyor eşimin çevresi pek iyi değil daha doğrusu kaynanamın köyündeki gençler hep sorunlu tipler eşimin arkadasları vsr aralarında
(3,135 puan) tarafından
Zor bi durumdasınız rabbim inşallah gönlünüze göre verir. Eşinde kendine çeki düzen verir inşallah. Annesi oğlunu tanıyorsa ve vermiyorsa demek ki vardır bir bildiği ama sana karşı o şekilde konuşmasaydı daha iyi olurdu
(580 puan) tarafından
Aynen eşime istediğini desin mal mülk onun zaten vermez vermez ama benimle ne ilgisi var bunların bana ne yani
(3,135 puan) tarafından
Aynen öyle sana söylemesi saçma
(580 puan) tarafından
Allah akıl ç versin ne diyim
0 oy
tarafından
O oğluna yer verecek senin ailen sana bişey veremeyecek diye aklınca kurnazlık yapıyor 
(580 puan) tarafından
Bana da öyle geldi ama alakası yok eşime her zaman annenin malına güvenme kendin bir şeyler yapmaya cabala diyorum ama anlamıyor
tarafından
Haklısın canım kaynanan da amma fesat mış
(580 puan) tarafından
Allah akıl fikir versin belki birlikte oturuyorum diye bile malında gözüm var sanıyordur oysa eşim tek çocuk Bi annesi var diye ben birlikte oturmayı kabul ettim yalnız bırakmak olmaz diye kafana ne diyim
tarafından
Yalnız bıraksaydın senden iyisi olmazdı onlar öyle anlıyorlar
(580 puan) tarafından
Aynen öyle kötü Olsan kıymetli olursun
0 oy
(56 puan) tarafından
Bence ev yapınca gidersiniz yalnız kalırım diye ipe un seriyor sudan bahaneler arıyor 

Valla insanın cebi değil kalbi zengin olacak
(580 puan) tarafından
Ah eşimi ikna edebilsem de ayrı eve çıkabilsem malı batsın onun Allah bildiği gibi yapsın
0 oy
(3,443 puan) tarafından
Söylesen bile kusura bakma kaynanan ne saçmalamış anlamadım... Fakiz kız örneği hele midemi bulandırdi..ailenin durumu iyi veua kötü olabilir olan mal oğlunun seninle ne alakası var ailenle mi yaşayacaksın orda ki ailenin durumi kötü ve sizinle yaşadı ona ne..ayy çok sinirimi bozdu 
(580 puan) tarafından
Ağzı var dili yok gibi görünüyor ama kendisi az değil öyle nefret ediyorum ki aynı evinde yaşamak bile midemi bulandırıyor nefret ettirdi kendinden
0 oy
tarafından
Hey Allah'ım nasil insanlar var. Sen onun oglunun eşisin. Sen mallari alip ailene mi vereceksin ne alaka sizin durumunuzla bu. Bunu esine anlat canim bence.
(580 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Eşime anlatmak istemiyorum cünkü bu sefer
tarafından
Anladim kuzum haklısın o zaman. Rıskı veren Allah kayinavliden cok yanlış davranmis gercekten
(580 puan) tarafından
Allah insallah ayrı eve çıkmayı nasip eder de kurtulurum cok bunaldım artık
tarafından
Insallah kuzum
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Hayret bişey istemeye giderken fakir olduğunu bilmiyormuymuş. Üstü kapalı neden vermediğini söylemiş. Eşinin mesleği varsa kiraya çıkın beraber oturmayın. Görsün gününü
(580 puan) tarafından
Ah nerede eşim çıksa ben Bi dk durmam zaten ama eşim çıkmıyor oda az değil gözü kesmiyor
0 oy
tarafından
Gün gecmiyor ki bir dengesiz kaynana sorunu daha yasanmasin. 

Ben olsam sey derdim, bana kalacak diye vermek istemiyorsaniz ben kimsenin malina muhtac degilim.  Gozumde karnimda tok Allaha sukur.

Benim tek varligim kocam cocugum. Rizkimi veren de Hudadir.

Ama ben kendi oglumla bu durumu yasasam birak mali mulku canimi veririm yeterki kimseye muhtac olmasin. Cunku annelik bunu gerektirir. İster verin ister vermeyin birdahaa da bana benim maddi durumumu basima kalkacak imalarda bulunmayjn cunku haddinize degil derdim.  

Sinir oldum suan
(580 puan) tarafından
Hiç öyle polemiğe girmek istemedim cünkü alttan alıp sen beni yanlıs anladın diye sızlanacaktı biliyorum huyunu bende anladım ne demek istedi ama beni ***** yerine koyuyor
tarafından
He diyeceginden geri kalmiyor hemde yanlis anlama die kiviriyor. Birak kaaleye bile alma
(580 puan) tarafından
Çok zoruma gitti belli etmedim ama Allah ım insallah ayrı eve cıkmayı nasip eder bir an önce çok bunaldım darlandım artık
tarafından
İnsaallah canim benimmm Rabbim yardimcin olsun
(580 puan) tarafından
Amin canım hepimizin
0 oy
(1,138 puan) tarafından
Fakir olan kendi de olabilirdi valla tavrini koy ne sacma dusunce
(580 puan) tarafından
Ben tavır koysam kendi mağdur duruma düşürür acındırır yanlıs anladına getirir yine hiç polemik yaşamadım bende
0 oy
(482 puan) tarafından
Hayatımda gördüğüm en saçma olay. K.validen kafayı mı yemiş. Senin ailenin durumunun olmamasıyla ev yapma meselesinin ne alakası var. Hani para olsa ortada alıp annenlere verceğini düşünebilir onu anlarım da evin neresini vericen ailene?
(580 puan) tarafından
Bence eşim üstüme yapacak falan mı sanıyor ne sanıyor ya da biz gidip ayrılcaz ayrı oturcaz sanıyor niye benim yerime otursunlar diye düşünüyor olabilir veya eşime bir şey olsa bana kalacak sanıyor
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Madem fakir kızı seğenmiyor, oğlunun,eyi olarak kasullenemiyor neden yanında kalıyor ki !!! Canım biz eşimle evlenince tarla aldık eşim,adına ailesi sesini çıkartmadı, benim annemze senin takılarnla aldı neden ortak ya da senin adına değiy dediler. Sonraki yıl eşimin evlenmeden önce almış olduğu ev vardı ama apartmanda yapı kayıt gibi skntılardan dolayı evi sattık ayrıca aloığımız tarlayıda satıp daha iyi bahceli modern bir,ev aldk  bu sefer ikimizin adına. Kayınbaba evi görünce bayldı uyiki aldnz falan yaptı. Kayınvalideyse sürekli evi kötüleyip durdu. Derken ben çıldrdım doğum,vs başka şiylerde oldu bir,hayırlı olsun,demiyorsun,sürekli kötüleyip,duruyorsun çok şükür böyle evimiz var mutlu ol yaptm artk daha da büyüdü olay bunları evden kovdm. Hemen babamı arayp kayınbaba o evi onlara ben aldm falan filan yapmş. Babamda evi kızıma gelen takılarla önce tarla sonra evi satıp aldılar filan demiş. Takı anlamnda onlarn tarafı pek takmamıştı ve evimde tv de gördüğün villa tipi evlerden böyle evleri çok beğenr ve isterler ama tapuda benimde adım geçiyor diye söylenp durdu. Kayınvalidenin tutumuda çok çirkin,sonuçta oğlunun eşisin onun malı senin malın, zengin,olsaydıh ne değişecekti ki
(580 puan) tarafından
Zengin olsaydım bir tanecik gelin olacaktım demek ki ama simdi fakir bir kızı almış oldu eşim kaynanam da fakir bir geline sahip yazık ne acı

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 188 göst.
6 Ekim 2023 Diğer kategorisinde ryaaygt (412 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,242 soru

24,083,544 cevap

331,330 kullanıcı

...